Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Recommended Posts

Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω την ευγνωμοσυνη μου και τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό και τους γιατρούς του Ελενα. Εχω δυο παιδιά, μια κόρη που κλείνει τα τέσσερα και ένα αγοράκι σχεδόν 10 μηνών. Στο Έλενα μπήκα τρεις φορές, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου με προωρότητα την οποία και αναστείλαμε και νοσηλεύτηκα για επτά ημέρες στην κόρη μου και στις δυο μου γέννες. Σημασία έχει ότι αναφέρομαι σε τρεις διαφορετικές περιόδους και οπωσδήποτε σε διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά σε διάρκεια τεσσάρων χρόνων και όχι σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα μπορούσα να σας περιγράψω την ασφάλεια που αισθάνθηκα και τη βοήθεια που πήρα από τις κοπέλες που ήταν απλά και μόνο στη δουλειά τους(και χωρίς το παραμικρό «αντάλλαγμα»). Δεν ξέρω γιατί δεν έγραψα νωρίτερα για αυτές τις γυναίκες που στέκονται δίπλα μας με τέτοιο τρόπο. Γέννησα και τις δυο φορές με γιατρό από το Έλενα (διαφορετικό κάθε φορά) και μαία ζήτησα αυτή που είχα και την πρώτη τη Δήμητρα Κασσιμάτη. Είναι πολύ λίγο ένα ευχαριστώ. Εύχομαι στην ίδια αλλά και (μέσω αυτής που για εμένα αντιπροσωπεύει το Έλενα) σε όλες τις νοσηλεύτριες και στην ομάδα των γιατρών στη μονάδα αυξημένου κινδύνου νεογνών να είναι πάντα ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ είναι η μαία

Διαφημίσεις

Μπραβο σου που το τονιζεισ,ξερεισ εμειισ οι ανθρωποι συνηθωσ τονιζουμε τα αρνητικα και ποτε δεν ευχαριστιομαστε,θεωρουμε καποια πραγματα δεδομενα.Και εγω στο Ελενα γεννησα την κορη μου πριν 5 χρονια και ολεσ οι κοπελεσ(απο φοιτητριεσ που καναν πρακτικη μεχρι τησ νοσοκομεσ)ηταν ολεσ πολυ εξυπηρετικεσ,αν και εμεισ οι νεεσ μαμαδεσ απο το αγχοσ μασ δεν ξερουμε και τι ζηταμε.Ευχαριστω κ εγω με την σειρα μου και συγχαρητηρια σε σενα για την αναφορα.