Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πληροφορίες για ΚΑΝΤΖΑ (SOS)

Recommended Posts

κορίτσια, καλημέρα!!:-)

έχουμε βρει ένα οικόπεδο στην Κάντζα, πίσω από το κολλέγιο, που μας φαίνεται καλή περίπτωση για να χτίσουμε ένα σπίτι. μπορεί κάποια κοπέλα που γνωρίζει να μου πει πληροφορίες για την περιοχή??

θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα (έχω ακούσει τα τέρατα κατά καιρούς για άλλες περιοχές) αλλά και τα πλεονεκτήματα του να μένεις εκεί.

τί γίνεται πχ με το θέμα των σχολείων, συγκοινωνιών, αγοράς, θορύβου, πυλώνων κλπ??

όσες μένετε εκεί είστε ευχαριστημένες ή όχι και γιατί??

αν θεωρείτε κάποια άλλη γειτονική περιοχή ως καλύτερη, κάθε πρόταση δεκτή!!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:-)

Διαφημίσεις

Την περιοχή δεν την ξέρω, μα αν υπάρχει γραμμή υψηλής τάσης (πυλώνες όπως αναφέρεις), τότε καλά θα κάνεις να προσέξεις λίγο τα όρια και τις αποστάσεις.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Την περιοχή δεν την ξέρω, μα αν υπάρχει γραμμή υψηλής τάσης (πυλώνες όπως αναφέρεις), τότε καλά θα κάνεις να προσέξεις λίγο τα όρια και τις αποστάσεις.

γνωρίζεις κάτι περισσότερο για τα όρια ασφαλείας? ποιά απόσταση θεωρείται ασφαλής?

Δεν τα θυμάμαι, αλλά νομίζω έλεγαν πάνω από 300 μετρα. Εγώ για σιγουριά θα έλεγα όσο μακρύτερα τόσο καλύτερα. Και όταν λέμε πυλώνες, δεν είναι η σιδεριά που φέρνει το πρόβλημα, αλλά ολόκληρη η γραμμή υψηλής τάσης (δηλαδή τα καλώδια που στηρίζονται στους πυλώνες).

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. το συγκεκριμένο οικόπεδο, ούτως ή άλλως, απέχει αρκετά χιλιόμετρα από τους πυλώνες (μεσολαβεί και ο λόφος της Κάντζας).

Όταν έψαχνα για τα νηπιαγωγεία... είχα τέτοια παράμετρο... Ρίξε μια ματιά, έχει κάποιες πληροφορίες...

Κάποιο μέλος αναφέρει απόσταση μεγαλύτερη των 600 μ. Αλλά δε μπορώ να θυμηθώ με σιγουριά κάτι περισσότερο.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=91669&highlight=%F0%F5%EB%FE%ED%E1%F2

Αααα οκ τότε! No problem από αυτή την άποψη! :)

Για άλλα δεν ξέρω... Καλή ανίχνευση! :)

Αααα οκ τότε! No problem από αυτή την άποψη! :)

Για άλλα δεν ξέρω... Καλή ανίχνευση! :)

μακάρι να βρεθεί κι άλλη κοπέλα να με βοηθήσει για την περιοχή.... και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!!!