Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξενύχτια

juris

Recommended Posts

Κάθε βράδυ κάνω δρομολόγια, μία ξυπνάει ο ένας, ο τετράχρονος και μία ο άλλος, ο δίχρονος, και με αναζητάνε. Έχουν κοιμηθεί στα κρεβάτια τους αλλά κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, μπορεί και δύο και τρεις φορές θα ξυπνήσουν να με ψάξουν να πάω να τα ξαναβάλω στα κρεβάτια τους. Συμβαίνει κάτι παρόμοιο με εσάς?

Διαφημίσεις

Κάθε βράδυ κάνω δρομολόγια, μία ξυπνάει ο ένας, ο τετράχρονος και μία ο άλλος, ο δίχρονος, και με αναζητάνε. Έχουν κοιμηθεί στα κρεβάτια τους αλλά κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, μπορεί και δύο και τρεις φορές θα ξυπνήσουν να με ψάξουν να πάω να τα ξαναβάλω στα κρεβάτια τους. Συμβαίνει κάτι παρόμοιο με εσάς?

δυστυχώς, ΝΑΙ.....

κοιμούνται μέσα στη μέρα?

τα ίδια περνάμε και εμείς.Άλλες μέρες ξυπνάει και τρυπώνει στο κρεββάτι ο μεγάλος μου που είναι 3, σχεδόν κάθε μέρα ξυπνάει και η μικρή μου που είναι 1 χρονών αν κοιμηθώ κανένα βράδυ σερί μέχρι τις 7 κάνω πάρτυ!!Το πρόβλημα είναι ότι η μικρή αν ξυπνήσει πολύ δύσκολα ξανακοιμάται γάλα τι δίνω, τσάι τίποτα!!μέσα στη γκρίνια !λέω μήπως είναι από τα δόντια και περιμένω να δω τι θα γίνει στο μέλλον!!

Εμένα κάθε βράδυ αν και κοιμάται αρχικά στο κρεβάτι της, με ψάχνει και ερχεται στο δικό μας, αν τύχει να πάω σε κανένα μονό για να κοιμηθώ ήσυχα, γιατί κινείται πολύ στον ύπνο της, ξυπνάει και έρχεται όπου είμαι κι εγώ....

Διαφημίσεις

αν σκεφτεις οτι εγω εχω διδυμα ο ενας κοιμαται ολο το (ευτυχώς)και ο αλλος ξυπναει απο 10 εως 25 φορες το βραδυ!!!! Ναι,ναι πολλες φορες για πιπιλα,για νερο,πονανε και τα δοντια...και το πρωι 5:30 εχει ξύπνημα για γαλα και παιδικο.Αντε μετα να πας στην δουλεια...Αρα με τα δεδομενα τα δικα μου είσαι τυχερη!:lol: