Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ραιβοϊπποποδία αναζητούνται Παπούτσια

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους , εύχομαι όλα τα μωράκια να είναι καλά , αλλά η ζωή παιδεύει μας έστειλε και εμάς ένα προβληματάκι γεννήθηκε ο εγγονός μου με ραιβοϊπποποδία στο αριστερό ποδαράκι επειδή είναι δύσκολα να βρεθούν 500 ευρώ για τα παπουτσάκια που μας έγραψε ο γιατρός μήπως διαθέτει κάποιος είτε δωρεάν είτε με κάποια αμοιβή σας ευχαριστώ .

προμηθευτές Ponseti AFO

ΚΩΔΙΚΟΣ : PB003¨

ΝΟΥΜΕΡΟ : 1

ΜΠΑΡΑ : short

• 2 years later...

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Ελπιζω ειναι καλα το παιδακια σας. Το αγορακι μας ομως ειναι 4 μηνων και εχει συγγενεις ραιβοιπποποδια και πρεπει να εχουμε παπουτσακια σε 7 (εφτα) μερες. Μια κυρια Ιωαννα Χρονη απο το Αγρινιο που τη βρηκα επισης απο το φορομ μας εκανε δωρο τους κηδεμονες και τα παπουτσακια Ν5, τα οποια ειναι μεγαλα και δεν κανουν ακομα και χρειαζομασται Ν3. Δυστυχως ομως δεν μπρουμε να τα αγορασουμε λογω οικονομικης αδυναμιας επιδη ειμαστε ανεργοι κι εγω κι η συζυγος μου. Θα σας ειμαι υποχρεος αν εχετε και μας τα δωσετε ή και για οποιαδηποτε βοηθεια απο τη μερια σας. Παρακαλω να επικοινωνησετε μαζι μου στο τηλ. 6992326558 ή 6983922924 αν μπορειτε να μας βοηθησετε. Ευχαριστω πολυ!!!!