Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Recommended Posts

:roll: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΔΩΡΟΘΕΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ.ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩς.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

ΔΩΡΑ

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες!

Ρίξε μια ματιά στο τόπικ Σταθμοί ανά Περιοχή, μου φαίνεται κάπου έχει πάρει το μάτι μου κουβέντα για τον Καλημέρα Ζωή...

Τι έγινε στο Πρώτο Βήμα;; Αν εξαιρέσεις το κτιριακό, έχω ακούσει καλά λόγια...

Εντελώς συμπτωματικά διάβαζα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ πριν από λίγο ότι εχθές πέθανε ένα παιδάκι ενός έτους στον σταθμό Καλημέρα Ζωή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος προήλθε από αναρρόφηση και σύμφωνα με τις ερευνες της αστυνομία το παιδάκι το ταϊσαν στις 12 και το άφησαν να παίξει. Μετά από δυο ώρες η βρεφοκόμος ανακάλυψε ότι το παιδάκι δεν αναπνέει και το πήγαν στο νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του σταθμού τηλεφώνησαν στην αστυνομία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν για να γλιτώσουν το αυτόφορο. Ελικρινά κοντέυω να τρελαθώ γιατί έχω και εγώ ένα παιδάκι στην ίδια περίπου ηλικία που ξεκινήσαμε σταθμό (αλλού όχι εκει) πριν μια εβδομάδα και μόλις το διάβασα τρελάθηκα, πρώτον γιατί πως είναι δυνατόν να είδαν ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα μετά από 2 ολόκληρες ώρες που σημάινει ότι κανείς δεν επέβλεπε τα παιδιά και δευτερον για την ανευθυνότητα των ''υπέυθυνων'' του σταθμού να εξαφανιστούν. Να φανταστήτε ότι πηρα τηλ. τον άντρα μου να του το πω ο οποίος προσπάθησε να με καθυσηχάσει λεγοντας μου ότι δεν ξέρεις αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα κτλ. Όποιος έχει πάρει την εφημεριδα είναι στη σελ. 15

xZBdp3.png

Ναι.... Το άκουσα το πρωϊ και τρελλάθηκα... Δεν ήξερα σε ποιό σταθμό ήταν...

Δεν θέλω να σκέφτομαι σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι γονείς του παιδιού τώρα... Έχεις την απώλεια, αλλά και τις ενοχές που εμπιστεύθηκες το παιδί σου σε ποιούς;;; Ας μην χαρακτηρίσω... :mad:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα!!!!!!

Έγραψα τη μικρή μου σταλίτσα στο "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ" και πήγε μόνο μία εβδομάδα, λόγω του χθεσινού γεγονότος. Είμαστε όλοι αναστατωμένοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!!! Αναζητούμε πάλι παιδικό σταθμό, καθώς εγώ κι ο μπαμπάς μας δουλεύουμε, οι γιαγιάδες μένουν μακριά.

Δεν ξέρω πια τι να κάνω! Τουλάχιστον, το κοριτσάκι μου - ειδικά χθες - το πήρε η μαμά μου νωρίς από το σταθμό και δεν έζησε όλη αυτή την κατάσταση. Αλλιώς..................

Επικοινώνησα με το "ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ", αλλά από το τηλέφωνο δεν μου έκαναν καλή εντύπωση και προσανατολίζομαι προς τη "ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ". Θα δούμε.

Δωροθέα, υποθέτω ότι μένεις κι εσύ κάπου στη περιοχή των Πατησίων. Εάν θέλεις, στείλε μου mail, μήπως καταφέρουμε και συντονίσουμε τις ενέργειές μας.

Κουράγιο στους γονείς, τι άλλο;;;;;;;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ .ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΡΙΤΗ ΞΕΚΙΝΑΓΑΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΑΣΤΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.....ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 35 Ή 45 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙς ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΧΩΡΙς ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ,ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ 2 ΜΕΡΕς ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΗΡΟ ΤΗς ΤΑΞΗς ΤΗς ΚΟΡΗς ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕς ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΗΣΩ ΠΟΛΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΗΓΕΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙς .ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙς,ΦΕΤΟς ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥς ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ

ΔΩΡΑ

Πάντως πιστεύω πως κρίνετε άδικα τον παιδικό σταθμό. Το παιδί είχε προβλημα παθολογικό και από ότι έμαθα η μητέρα του ήταν 40 χρονών και δεν είχε κάνει και αμνιοπαρακέντηση πριν γεννήσει. Βέβαια λυπαμαι μια τέτοια μάνα που είναι πια δύσκολο για εκείνη να κάνει άλλο παιδί και της εύχομαι σύντομα να ξεπεράσει τέτοιο πόνο και να καταφέρει να κάνει και άλλο.

Όμως δεν έφταιγε ο σταθμός και μην προδικάζετε αν δεν μιλήσετε με τους ανθρώπους εκεί. Άσε που πιστεύω πως τώρα πια θα είναι και πιο προσεκτικοί εφόσον τους συνέβει αυτό το γεγονός.