Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έντονο κάψιμο στο στήθος και επαναλαμβανόμενες μαστίτιδες

magnoli

Recommended Posts

Γειά σας

Ξαναέθεσα ένα θέμα για τις μαστιτιδες πριν λίγο καιρό. Τώρα ξαναέπαθα πρόλο που έκανα όλα όσα έπρεπε. Το ένα στήθοε ρυθμίστηκε και δεν έχω πρόβλημα. Στο άλλο όμως νιώθω απο την αρχή που άρχισα τον θηλασμό, 2 μήνες πρίν, ένα έντονο κάψιμο σε όλο το στήθος. Παρατήρησα ότι εαν γίνει πιο έντονο τότε παθαίνω μασίτιτιδα. Ο πόνος ξεκινά απο την θηλή όπου υπάρχει μια πληγή που ο γιατρός μου είπε είναι μύκητες που προέκυψαν απο την αντιβίωση και δεν φταίει για την μαστίτιδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει σχέση. Όταν βάζω την κρέμα για μύκητες καίει μέχρι βαθια στο στήθος πάντως. Πριν 3 μέρες το μωρό θήλασε λίγο παραπάνω απ' ότι συνήθως και μισή ώρα μετά ξύπνησα με ρίγος και αυτό το κάψιμο. Την επόμενη μέρα συνέχισε να τσούζει πολύ ακόμα και μετά απο 10 λεπτά θηλασμού και το βράδυ εξελήχθηκε σε μαστίτιδα. Τότε το τσούξιμο υποχώρησε και απλά πόναγα με τον συνυθησμένο τρόπο της μαστίτιδας. Τώρα που η μαστίτιδα ηρέμησε ξανάρχισε το τσουξιμο. Ξέρει καμιά τι είναι;

Διαφημίσεις

Γειά σας

Ξαναέθεσα ένα θέμα για τις μαστιτιδες πριν λίγο καιρό. Τώρα ξαναέπαθα πρόλο που έκανα όλα όσα έπρεπε. Το ένα στήθοε ρυθμίστηκε και δεν έχω πρόβλημα. Στο άλλο όμως νιώθω απο την αρχή που άρχισα τον θηλασμό, 2 μήνες πρίν, ένα έντονο κάψιμο σε όλο το στήθος. Παρατήρησα ότι εαν γίνει πιο έντονο τότε παθαίνω μασίτιτιδα. Ο πόνος ξεκινά απο την θηλή όπου υπάρχει μια πληγή που ο γιατρός μου είπε είναι μύκητες που προέκυψαν απο την αντιβίωση και δεν φταίει για την μαστίτιδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει σχέση. Όταν βάζω την κρέμα για μύκητες καίει μέχρι βαθια στο στήθος πάντως. Πριν 3 μέρες το μωρό θήλασε λίγο παραπάνω απ' ότι συνήθως και μισή ώρα μετά ξύπνησα με ρίγος και αυτό το κάψιμο. Την επόμενη μέρα συνέχισε να τσούζει πολύ ακόμα και μετά απο 10 λεπτά θηλασμού και το βράδυ εξελήχθηκε σε μαστίτιδα. Τότε το τσούξιμο υποχώρησε και απλά πόναγα με τον συνυθησμένο τρόπο της μαστίτιδας. Τώρα που η μαστίτιδα ηρέμησε ξανάρχισε το τσουξιμο. Ξέρει καμιά τι είναι;

πως γίνεται η μαστιτιδα να ηρεμησε τόσο γρηγορα? εγώ όταν είχα πάθει μαστιτιδα είχα συμπτωματα που δεν υποχωρησαν ευκολα, υψηλος πυρετος 4 μερες, επερνα αντιβιωση για δεκα μερες , η κοκκινιλα στο στηθος και το καρουμπαλακι στο στηθος εκανα να φυγουν πάνω απο 3 βδομάδες,και αυτο με καθημερινο τριψιμο και ζεστές κομπρεσες στη παθουσα περιοχή.Το μωρό θα σε βοηθήσει πολυ αν το βάζεις να θηλάζει ασταμάτητα όχι μονο 10 λεπτα, φρόντισε το πηγουνάκι του να βρίσκεται προς το σημείο του προβλήματος.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Το στόμα του μωρου απο μέσα εχει άσπρα σημάδια;

Σταμάτησε να καταναλώνεις αλεύρι και ζάχαρη και μετα το θηλασμό ξέπλενε το στήθος και βάζε ξυδονερο (σε ένα φλιτζάνι βάλε μισο νερο και μισο ξύδι και βουτα το στηθος μέσα).

Ξεκουραζεσαι καθόλου, τρως καλα; Πίνεις νερο; Έχεις αναιμία; Μήπως δεν παίρνεις βιταμίνη c απο τρόφιμα; Καπνιζεις; Ψυχολογικά πως είσαι;

Την μαστιτιδα την επαθες στο ίδιο ακριβώς σημείο με την προηγούμενη;

Με πόσες μέρες διαφορά η μια απο την άλλη;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

1μανουλα έτσι μου υποχώρησαν και τις άλλες φορές, σχεδόν αμέσως. Τις προηγούμενες φορές πήρα αντιβίωση, δεν ήξερα ότι υπήρχε περιθώιο 24 με 48 ωρών να πέσει ο πυρετός και μετά αντιβίωση. Τώρα δεν πήρα, πόναγα λίγο παραπάνω αλλά ηρέμησε το ίδιο σύντομα. Με συμβούλευσε η παιδίατρος να προσπαθώ χωρίς αντιβίωση για να μην πάθω ανοσία και τελικά απόστημα.

Nina-Nana το στόμα δεν έχει άσπρα μέσα, το είδε και η παιδίατρος. Αν είναι μύκητες τους έχω πάνω απο μήνα. Έβαζα μια κρέμα που βοήθησε τη μια θηλή και την άλλη όχι τόσο (ήτανε και εσωλκή). Αν είναι μήκητες προκαλούνε αυτό το κάψιμο και μέσα στο στήθος εκτός απο την θηλή; Για 15 ώρες περίπου το έβαζα συνέχεια το μωρό πάνω στο πονεμένο στήθος αλλά τώρα που άρχισα να νιώθω το κάψιμο ξανά και ηρέμησε η μαστίτιδα το βάζω κανονικά, όχι πιο συχνά. Ο λόγος είναι ότι όποτε το κάψιμο γίνει έντονο συνήθως προκύπτει μασίτιδα. Μήπως είναι υπερερεθισμός των αδένων; Η μαστίτιδα είναι στο ίδιο σημείο ναι.

Αυτό με το ξύδι θα το κάνω. Ξέρετε τίποτα για τις σταγόνες εκχυλίσματος γκρέιφρουτ; Πόσες πρέπει να πίνω και αν κάνει για μωρά με έλλειψη G6PD;

Η μυκητιαση θα μπορούσε να δημιουργεί αυτο το κάψιμο μέχρι μέσα (αν οι μυκητες έχουν προχωρήσει). Αισθάνεσαι σαν καρφίτσες ή σαν σπασμένα γυαλιά;

Για πόσο καιρο έβαζες την κρέμα; Φαντάζομαι την ντακταριν;

Το μωρο εχει συγκαμα; Πρέπει οπωσδήποτε να καταλάβεις αν εχει κολλήσει γιατι αν εχει μυκητες θα επαναμολυνεστε.

Η θηλή σου εχει εξωτερικά κάτι;

Για τη μαστιτιδα βοηθάει η λεκιθινη ένα κουταλακι πρωι βράδυ για ένα μήνα (σε σένα που έχεις πάθει κι άλλες φορές μαστιτιδα, παραπάνω μήνες).

Καλό θα ήταν να σε εξέταζε ο γυναικολογος σου στο στηθος (επειδή επαθες μαστιτιδα στο ίδιο ακριβώς σημείο).

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Ναι το στήθος πονάει μέχρι μέσα πολύ κάπως έτσι σαν σπασμένα γυαλιά ειδικά μετα τον θηλασμό, αν δεν θηλάσει πολύ είναι λιγότερος ο πόνος. Αν όμως δώσψ και δευτερη φορά συνεχόμενη πονάει πάρα πολύ. Η θηλή πάνω, ωηλά που είναι οι πόροι, έχει πληγή (αυτήν είδε ο γυναικολόγος και μου έδωσε ντακταρίν) η οποία είναι καλύτερα τώρα.

Το μωρό δεν έχει κανένα σύμπτωμα μυκητίασης. Ένα άρθρο λέει όμως ότι πάλι πρέπει να κάνει την θεραπεία. http://www.breastfeeding-basics.com/articles/yeast-infections-or-thrush

Οστόσο σκέφτομαι, αν το μωρό είχε μύκητες δεν θα κολλούσε και το άλλο στήθος.

Η παιδίατρος ισχυρίζεται πως το πρόβλημα μου είναι ανατομικό, ελικοειδής γαλακτοφόροι οδοί. Για μύκητες μόνο στη θηλή εντοπισε δεν μου είπε κάτι για εσωτερικούς όταν της είπα τον πόνο. Μου είπε υπερερεθίζονται οι αδένες.

Όταν γίνει πιο έντονος ο πόνος προκύπτει μαστίτιδα και διερωτούμε γιατί; Πρέπει να μην το σρεσάρω πολύ; Να δίνω συγκεκριμένη ποσότητα απο αυτό το στήθος ώστε να μην πονάω πολύ;

Την ντακταριν πόσες μέρες την πήρες συνολικά;

Η παιδιατρος πως μπορει να ξέρει ότι έχεις ανατομικο πρόβλημα στο στηθος;

Καλύτερα θα ήταν να επισκεφτείς τον γυναικολογο σου!

1Xckp3.png

Franz Kafka

Nina Nana φοβάμαι ότι και ο γυναικολόγος θα την κατευθύνει λάθος. Η σωστή ειδικότητα είναι μία σύμβουλος θηλασμού.

Την συμβουλή που σου έδωσε για την διατροφή μην την πάρεις αψήφιστα. Κομμένη ζάχαρι και γλουτένη για λίγο καιρό.

Πάρε και κανένα προβιοτικό. Επίσης θα βοηθήσει την κατάσταση.

Το εκχύλισμα γκρειπφρουτ είναι συμβατό με τον θηλασμό, αλλά δεν είμαι σίγουρη για την έλλειψη του ενζύμου που αναφέρεις. Για πλύσεις όμως δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Κάνε συχνά πλύσεις και με σοδόνερο. Αυτό μου είχε δώσει σαν θεραπεία η σύμβουλος όταν είχα πάθει καντιντίαση. Στην μαστίτιδα προσωπικα με βοηθάει η ομοιοπαθητική και την ξεπερνάω μέσα σε μία μέρα χωρίς χημικά φάρμακα.

Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πραγματικά πόσο επώδυνο είναι!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλό θα ήταν να σε εξέταζε ο γυναικολογος σου στο στηθος (επειδή επαθες μαστιτιδα στο ίδιο ακριβώς σημείο).

Γιατί αυτό? Σε ρωτάω γιατί έχω πάθει επανειλλημένως στο ίδιο σημείο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γιατί αυτό? Σε ρωτάω γιατί έχω πάθει επανειλλημένως στο ίδιο σημείο.

Για να αποκλειστεί κάτι σοβαρότερο στο μαστό (ειναι συμβουλή απο το βιβλίο της Πατσουρου). Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι μπορει να υπάρχει κάτι κακο εκει απλά για να εξεταστεί κι αυτη η περίπτωση.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Nina Nana φοβάμαι ότι και ο γυναικολόγος θα την κατευθύνει λάθος. Η σωστή ειδικότητα είναι μία σύμβουλος θηλασμού.

Την συμβουλή που σου έδωσε για την διατροφή μην την πάρεις αψήφιστα. Κομμένη ζάχαρι και γλουτένη για λίγο καιρό.

Πάρε και κανένα προβιοτικό. Επίσης θα βοηθήσει την κατάσταση.

Το εκχύλισμα γκρειπφρουτ είναι συμβατό με τον θηλασμό' date=' αλλά δεν είμαι σίγουρη για την έλλειψη του ενζύμου που αναφέρεις. Για πλύσεις όμως δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Κάνε συχνά πλύσεις και με σοδόνερο. Αυτό μου είχε δώσει σαν θεραπεία η σύμβουλος όταν είχα πάθει καντιντίαση. Στην μαστίτιδα προσωπικα με βοηθάει η ομοιοπαθητική και την ξεπερνάω μέσα σε μία μέρα χωρίς χημικά φάρμακα.

Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πραγματικά πόσο επώδυνο είναι![/quote']

Η σύμβουλος θηλασμου πράγματι μπορει να βοηθήσει στη μυκητιαση και την μαστιτιδα αλλα με προβληματιζει που την πονάει τόσο μέσα κι ότι όταν χειροτερεύει ο πόνος οδηγείται σε μαστιτιδα γι αυτο ανέφερα γυναικολογο για να αποκλείσει κάτι άλλο πέρα απο μυκητιαση.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Μήπως τότε καλύτερα μαστολόγο? Δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στους γυναικολογους και τον μαστό όπως έχετε καταλάβει...

Ξέρεις τώρα με αυτό που μου είπες με έβαλες σε σκέψεις...είχα διαγνωστεί με ινοαδένωμα. Λες να παίζει ρόλο? Η μαστίτιδα πάντα χτυπαει το ίδιο στήθος και το ίδιο σημείο. Μάλλον θα πρέπει να κάνω μία επίσκεψη σε μαστολόγο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον!! Δυστυχώς οι γιατροί και οι σύμβουλοι δεν είναι καλά ενημερωμένοι. Ο γιατρός μου είπε απλά να αδειάζω το στήθος με την μηχανή κάθε 3 ώρες :o εντελώς λάθος. Τώρα κάνω την διατροφή, δυστυχώς όχι επακριβώς γιατί πεινάω πολύ αλλά σε γενικές γραμμές έκοψα τα πολλά πολλά. Θα την βελτιώσω κι άλλο. Θα περιμένω 3 4 μέρες να δω αν μειώνεται ο πόνος. Χθές και σήμερα είναι καλύερα αλλά για πιπίλισμα δίνω πάντα το στηθος που δεν πονάει. Αυτό που πονάει απλά το δίνω μόνο για να φάει όταν πεινάει κι όχι για να αποκοιμηθεί ή να ηρεμήσει. Ελπίζω απλά να είναι οι μύκητες και να περάσει. Ξέχασα να αναφέρω ότι το πρόβλημα υπήρχε και στο δεξί στήθος αλλά πέρασε μόλις έβγαλα τα πλαστικά προστατευτικά θηλων τα οποία κρατούσαν πολλή υγρασία μέσα. Επειδή δεν υπήρχε πληγή ρυθμίστηκε αμέσως το θέμα. Στο αριστερό ακόμα υπάρχει η πληγή αλλά με το ξύδι πάει πολύ καλύτερα

Στο αριστερό ακόμα υπάρχει η πληγή αλλά με το ξύδι πάει πολύ καλύτερα

Aν εχω καταλαβει καλά εχεις και εξωτερική πληγή? Είχα πάθει κι εγώ και η συμβουλος-παιδιατρος μου συνταγογραφησε αντιβίωση σε αλοιφή και πλύσεις με GSE. Τις πλύσεις τις έκανα αλλά την αντιβίωση δεν την πήρα. Ευτυχώς βέβαια εχω καλό γιατρό και το ξεπερασα με ομοιο. (Είχε μολυνθεί η πληγή από σταφυλόκοκκο και είχε γεμίσει και πύον). Την έχει δει γιατρός την πληγή σου? Συνέχισε τις πλύσεις με ξύδι και σόδα.

Επικοινώνησε με αυτην (Τερεζα Ζώρζου) αν θες και ζήτα της μία αλοιφή για το πρόβλημα που έχεις. Μου την είχε συστήσει η παιδιατρος μας και μου έκανε μία αλοιφή για την πληγή της θηλής.

http://auravitae.eu/shop/contact-form.php

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

έπαθες πολλές φορές μαστίτιδα;

Αν ρωτάς εμένα, στο 2ο παιδί έχω πάθει καμία 10ρια. Πλέον το αντιμετωπίζω αποτελεσματικά με την διατροφή (ίχνος ζάχαρης μεταξύ άλλων). Το καλοκαίρι που έφαγα μετρημένες 2 μπουκιές γλυκιά κολοκυθόπιτα, την ίδια μέρα ξανάπαθα μετά από καιρό. Σημάδι ότι η διατροφή παίζει άμεσο ρόλο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ο πόνος ξεκινά απο την θηλή όπου υπάρχει μια πληγή που ο γιατρός μου είπε είναι μύκητες που προέκυψαν απο την αντιβίωση και δεν φταίει για την μαστίτιδα.

!

Γυναικολόγος σου το έχει πει αυτό;

Μαστίτιδες και μύκητες συνδέονται άμεσα, και τα δύο προέρχονται από εντερική δυσβίωση.

Το πιο βασικό είναι να κόψεις τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και να αυξήσεις τις τροφές με προβιοτικά.

Νέα θεραπεία για τη μαστίτιδα σε θηλάζουσες γυναίκες

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

!

Γυναικολόγος σου το έχει πει αυτό;

Μαστίτιδες και μύκητες συνδέονται άμεσα, και τα δύο προέρχονται από εντερική δυσβίωση.

Το πιο βασικό είναι να κόψεις τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και να αυξήσεις τις τροφές με προβιοτικά.

Νέα θεραπεία για τη μαστίτιδα σε θηλάζουσες γυναίκες

na σας ρωτησω και γω. Επαθα μαστιτιδα πριν μια βδομαδα, περασε με αντιβιωση γιατι ανεβασα υψηλο πυρετο και πολυ πονο. Σημερα παλι το ιδιο στηθος, το νοιωθω βαρυ, και να με ποναει. Ειναι και λιγο κοκκινο. Παλι μαστιτιδα; Εντωμεταξυ, εχω παθει ουκ ολιγες φορες μαστιτιδα, θηλαζω ακομη τον 15 μηνων γιο μου εχω και μια καντιντιαση βαρβατη στο ιστορικο μου που ειδα και επαθα να την ξεφορτωθω. Δεν θελω να πλακωθω σε αντιβιωσεις παλι, ουτε να αρχισω τα συμπληρωματα και τα πρεβιοτικα. Αν περιορισω ζαχαρη διορθωνεται το προβλημα; (και τωρα που γραφω νοιωθω σαν βελονιτσες να μου τρυπανε το στηθος:( )

Τι αλλο μπορω να κανω;

h0MYp3.png

Δεν θελω να πλακωθω σε αντιβιωσεις παλι, ουτε να αρχισω τα συμπληρωματα και τα πρεβιοτικα. Αν περιορισω ζαχαρη διορθωνεται το προβλημα; (και τωρα που γραφω νοιωθω σαν βελονιτσες να μου τρυπανε το στηθος:( )

Τι αλλο μπορω να κανω;

Κόψε τελείως την ζάχαρη και ιδανικά και την γλουτένη, ξεκίνα προβιοτικά από τροφές πχ κεφίρ, γιαούρτια και τουρσιά που θα φτιάχνεις μόνη σου. Επίσης σκέψου το ενδεχόμενο ομοιοπαθητικής. Εμένα με έχει σώσει. Θα έπαιρνα 10 φορές αντιβίωση!?:shock:

Μόνο στην σκέψη ανατριχιάζω!

Η κατασταση σου είναι κλασική γκαπς. Δες αν θες το αντίστοιχο τόπικ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μήπως τότε καλύτερα μαστολόγο? Δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στους γυναικολογους και τον μαστό όπως έχετε καταλάβει...

Ξέρεις τώρα με αυτό που μου είπες με έβαλες σε σκέψεις...είχα διαγνωστεί με ινοαδένωμα. Λες να παίζει ρόλο? Η μαστίτιδα πάντα χτυπαει το ίδιο στήθος και το ίδιο σημείο. Μάλλον θα πρέπει να κάνω μία επίσκεψη σε μαστολόγο.

Μαστολόγος ακόμα καλύτερα!

Στο ίδιο στηθος ήταν το ινοαδενωμα; Δεν ήθελα να προκαλέσω άγχος :oops:

1Xckp3.png

Franz Kafka

Μαστολόγος ακόμα καλύτερα!

Στο ίδιο στηθος ήταν το ινοαδενωμα; Δεν ήθελα να προκαλέσω άγχος :oops:

Ήταν και στα δύο, αλλά πλέον δεν ξέρω τι μέγεθος είναι (έχουν περάσει 2 χρόνια). Μην αισθανεσαι άσχημα! :shock: Το αντίθετο! :D Πρέπει να το ελέγξω για καλό και για κακό. Απλά φοβάμαι πλέον τις μαστογραφίες! Άσε που έχω και πολύ πυκνό μαστό, οπότε είναι αχρηστες και πρέπει να δω πως θα το ψάξω.

Εχω την πεποίθηση ότι με την διατροφή που κάνω μπορώ να προλάβω άσχημες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αναστρέψω, αλλά ένας κλινικός έλεγχος καλό θα ήταν να γίνει κάποια στιγμή.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

fairy's mom έχω μια πληγή απο τότε που ξεκίνησα τον θηλασμό πάνω ψηλά στην θηλή. Είναι σαν να λακάκι, σαν να έχουν φύγει οι πόροι και έβγαζε λίγο αίμα και πιον. Ο γιατρός μου είπε μύκητες. Πως θα καταλάβω αν είναι σταφυλόκοκος;

To GSE καταπολεμά και τον σταφυλόκοκο; Θα ήταν καλά να έκανα μια θεραπεία και για μύκητες και για σταφυλόκοκο να είμαι μέσα. Στέλνω τώρα μήνυμα εκεί που μου είπες.

Rosie παίρνω ασιντόφιλους. Το άρθρο λέει λακτοβάκιλους. Ξέρεις καμιά μάρκα;

Πολύ βοηθητικές οι πληροφορίες

ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Ήταν και στα δύο' date=' αλλά πλέον δεν ξέρω τι μέγεθος είναι (έχουν περάσει 2 χρόνια). Μην αισθανεσαι άσχημα! :shock: Το αντίθετο! :D Πρέπει να το ελέγξω για καλό και για κακό. Απλά φοβάμαι πλέον τις μαστογραφίες! Άσε που έχω και πολύ πυκνό μαστό, οπότε είναι αχρηστες και πρέπει να δω πως θα το ψάξω.

Εχω την πεποίθηση ότι με την διατροφή που κάνω μπορώ να προλάβω άσχημες καταστάσεις ή ακόμα και να τις αναστρέψω, αλλά ένας κλινικός έλεγχος καλό θα ήταν να γίνει κάποια στιγμή.[/quote']

Κανε υπέρηχο καλύτερα.

Τότε να αισθάνομαι καλα για την υπενθύμιση! :D

Εύχομαι να ειναι όλα καλα (και πιστεύω ότι θα ειναι)!

1Xckp3.png

Franz Kafka

fairy's mom έχω μια πληγή απο τότε που ξεκίνησα τον θηλασμό πάνω ψηλά στην θηλή. Είναι σαν να λακάκι, σαν να έχουν φύγει οι πόροι και έβγαζε λίγο αίμα και πιον. Ο γιατρός μου είπε μύκητες. Πως θα καταλάβω αν είναι σταφυλόκοκος;

To GSE καταπολεμά και τον σταφυλόκοκο; Θα ήταν καλά να έκανα μια θεραπεία και για μύκητες και για σταφυλόκοκο να είμαι μέσα. Στέλνω τώρα μήνυμα εκεί που μου είπες.

Έτσι ακριβώς και μένα! Και πόνος....ούτε ρούχο δεν ανεχόμουν, όχι θηλασμό! Μόνο που το πυον δεν ελεγε να βγει για να καθαρίσει και η πληγή. Βγήκε με το ομοιο φάρμακο. Η συμβουλος-παιδιατρος που το είδε μου είπε ότι ήταν μόλυνση πόρου (από δάγκωμα) και ότι συνηθως αυτές οι μολύνσεις είναι σταφυλόκοκος. Αν δεν κάνεις ομοιο πρέπει να σκεφτείς την πιθανότητα της αντιβίωσης σε κρεμα. Πολέμησε το πρώτα όσο μπορείς.

Το γκρειπφρουτ κάνει για πολλά αλλά από μόνο του δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό. Δοκίμασε και βάμμα καλάντουλας και πλύσεις με ξύδι και σόδα. Κάνε τα όλα και σίγουρα θα βοηθήσεις. Σημασία έχει να βγει το πύον για να έλθει η ίαση.

Υπόψιν η αλοιφή είναι φαρμακερή (30 ευρώ η μικρή συσκευασία). Αν δυσκολεύεσαι οικονομικά άστην και κάνε όλα τα υπόλοιπα.

αααα και πλύσεις συνέχεια με φυσιολογικό ορό.

Ταυτόχρονα παίρνε προβιοτικά από τροφές για ενισχύσεις τον οργανισμό σου.

Καλά προβιοτικά σε χάπια είναι αυτά:

http://www.thepharmacyshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5698&category_id=865&option=com_virtuemart&Itemid=56

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κανε υπέρηχο καλύτερα.

Τότε να αισθάνομαι καλα για την υπενθύμιση! :D

Εύχομαι να ειναι όλα καλα (και πιστεύω ότι θα ειναι)!

Πρεπει να δω τι δειχνει ο υπερηχος.

Εννοείται να αισθάνεσαι καλά! Ειδικά εσύ που βοηθάς τόσες μανούλες...είσαι στυλοβάτης στα θέματα θηλασμού!

Kt0tp2.png NaAfp3.png