Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Από πού αγοράζουμε προϊόντα για babyproofing στο σπίτι;

Recommended Posts

Ψάχνω από πού να πάρω διάφορα πραγματάκια που χρειάζονται για την ασφάλεια του μωρού στο σπίτι. Έχετε δει κάποιο κατάστημα που να τα έχει συγκεντρωμένα; Τι συμπεριλαμβάνει αυτή η λίστα αγορών; Π.χ. προστατευτικά για γωνίες, καλύμματα για πρίζες, προστατευτικά για να μην ανοίγουν συρτάρια/ντουλάπες, προστατευτικά για τα μπαλκόνια. Τι άλλο χρειάζεται κι από πού τα αγοράζουμε;

Διαφημίσεις

Υπάρχουν διάφορα στο Λητώ, στο Jumbo και στο ΙΚΕΑ. Τι θα πάρεις εξαρτάται μάλλον από το σπίτι σου και τη νοοτροπία σου. Πχ εγώ χρησιμοποιώ εν τέλει μόνο προστατεύτικά για πρίζες. Ό,τι άλλο επίφοβο το έχω απομακρύνει από την ακτίνα δράσης των παιδιών. Είχα πάρει και προστατευτικά για τις γωνίες ενός χαμηλού τραπεζιού που έχουμε, αλλά τα παιδιά τις έβγαζαν για να παίξουν (!). Θα έλεγα ξεκίνα με ό,τι θεωρείς εσύ βασικο και βλέπεις.

Αν πας στο Τζαμπο εχει απο ολα, κι εγω απο εκει τα πηρα... Θα χρειαστεις καλυμματα για πριζες οπωσδηποτε, ασφαλειες για ντουλαπια και συρταρια και επειτα για ο,τι αλλο νομιζεις οτι θα σου ειναι χρησιμο...

Στην κορη μου χρησιμοιησα ελαχιστα πραγματα γιατι ηταν πολυ ησυχο παιδακι, τωρα ο μικρος ειναι σκετος ταλιμπαν και ο,τι και να βαλω παλι δεν φτανει :rolleyes:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις