Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1oς υπερηχος ! την γνωμη σας!

Recommended Posts

Γεια σας κοπελες. πριν απο μερικες μερες εμα8α την εγκυμοσυνη μου !

σημερα πηγα για τον 1 υπερηχο και ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα ακουγαμε καρδουλα μιας κ η χοριακη μου βγηκε 890 μοναδες αντιστοιχει σε περιπου 6 βδομαδες με βαση αυτα που ειπε η μικροβιολογος ...

το κουφο.. η γιατρος ειπε οτι ειναι μολις 3-4 εβδομαδων με το ζορι. μονο σακος φαινοταν κ τπτ παραπανω.

κ αυτο πολυυυυυ μικρουλη..

καρδουλα σε 2 βδομαδες μου ειπε.

οταν τον ρωτησα ποσο φαινεται οτι ειναι πανω κατω κ με βαση την τελευταια περιοδο μου. μου ειπε το πολυ 20 ημερων..

μα ειναι δυνατον ;

εχω να δω περιοδο απο τις 30 ιουλιου. δεν επρεπε να ειναι καπως μεγαλυτερο;

μηπως δεν υπαρχει εμβρυο;

ανυσυχω πολυ . πειτε μου την γνωμη σας !

φιλακια σε ολες

Αν θεός γινόμουν για λίγο.. θα άλλαζα πολλά δεν σου κρύβω... ενα όμως θα άφηνα ίδιο... ''Εσένα αγάπη μου''

dgCgp3.png

4WCBp3.png

Διαφημίσεις

η χοριακή που γράφεις είναι πολύ μικρή για να είναι 6 εβδομάδων και πολύ κακώς που έβγαζε συμπεράσματα η μικροβιολόγος..

Εμπιστεύσου τον γιατρό σου και μην βιάζεσαι ούτε να αγχώνεσαι, ολα θα πανε καλά και σύντομα θα ακούσεις καρδούλα!

Κοπέλα μου εγώ πήγα την προηγούμενη βδομάδα όταν ήμουν 4 εβδομάδων και 2 ημερών (με βάση την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου μου) και το μόνο που είδαμε ήταν ο σάκος. Εχθές πήγα πάλι που ήμουν 5 εβδομάδων και 2 ημερών και είδαμε το σάκο, ο οποίος είχε μεγαλώσει και τον εμβρυικό πόλο. Οπότε μην αγχώνεσαι. Έχουμε πάει αρκετά νωρίς και η ανυπομονησία μας και το άγχος μας να πάνε όλα καλά μας κάνουν να προτρέχουμε!!! :)

igdpp3.png

Με το καλο το μωρακι σας!!Να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου!Ηταν πολυ νωρις για καρδουλα!!

Εγω ακουσα καρδουλα,με το ζορι,την 5η εβδομαδα και δεν το περιμεναμε!!ετυχε!!Μην αγχωνεσαι!

βρε κορίτσι νωρίς είναι ακόμα!!

είσαι 5w+5d..

εγω ειδα καρδούλα 7w+. Μην αγχωνεσαι κ ολα θα πανε καλά! με το καλό..

όπου w εννοώ εβδομαδα εγκυμοσυνης με βαση την τελευταια σου περίοδο

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω ότι εχει γίνει καποιο μπέρδεμα. Aν η τελευταία σου περίοδος ήταν στις 30 Ιουλίου τότε είσαι 5 εβδομάδων και καποιων ημερών. Συνήθως όλοι οι γιατροί μετρανε βασει της τελευταίας περιόδου. Οταν ο γιατρός σου λεει ότι είσαι 3-4 εβδομάδων μιλάει με βαση τη μεση του κύκλου σου περίπου, οπου και υπολογίζει ότι κανονικά θα πρεπει να έχει γινει η συλληψη. Απλώς επειδή κανένας γιατρός δεν μπορεί να ξερει την ακριβή ημερομηνία της σύληψης μετράμε και πριν από αυτή, από την τελευταία περίοδο.

Πάντως όπως και να μετρήσεις στην εβδομάδα που είσαι σίγουρα δεν υπάρχει καρδούλα, ειναι πολύ νωρίς. Στις 7 εβδομάδες περίπου θα την ακούσετε.

Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε.

ηρεμησα καπως.. απ οτι κοιταξα ναι καπου στις 7 βδομαδες χτυπαει η καρδουλα . σας ευχαριστω ολες ! μαρια μ ναι καπου 5 και κατι πρεπει να ειμαι. δεν τα ξερω κ γω καλα.

τωΡα μονο σακος υπαρχει κ τπτ αλλο.

Αν θεός γινόμουν για λίγο.. θα άλλαζα πολλά δεν σου κρύβω... ενα όμως θα άφηνα ίδιο... ''Εσένα αγάπη μου''

dgCgp3.png

4WCBp3.png

ναι βρε κοριτσι, μην αγχωνεσαι! όλα καλά θα πάνε.

νωρίς είναι ακόμα για καρδουλιτσα.. σε 2βδομ. περιπου..

σε ευχαριστω πολυ !!

dgCgp3.png

4WCBp3.png

Zouzounaki εγω τελευταία περίοδο είχα 27/7 δηλαδή έχουμε 3 μερεσ διαφορά!

εγω την Τριτη πήγα για υπέρηχο και είδαμε μόνο τον σάκο και θα ξαναπάμε στις 18 του μηνός για να ακούσουμε την καρδούλα!

καταλαβαίνω το άγχος σου... εγω μετράω τις μερες για τον επόμενο υπέρηχο και μου φαίνεται αιώνας...

Qhtop3.png

Διαφημίσεις

Zouzounaki εγω τελευταία περίοδο είχα 27/7 δηλαδή έχουμε 3 μερεσ διαφορά!

εγω την Τριτη πήγα για υπέρηχο και είδαμε μόνο τον σάκο και θα ξαναπάμε στις 18 του μηνός για να ακούσουμε την καρδούλα!

καταλαβαίνω το άγχος σου... εγω μετράω τις μερες για τον επόμενο υπέρηχο και μου φαίνεται αιώνας...

και γω στις 21 του μηνα εχω ραντευου για υπερηχο!

ναι οντως 3 μερες διαφορα εχουμε.. που θα γεννησεις με το καλο;;;

dgCgp3.png

4WCBp3.png

Κορίτσια 1ος υπέρηχος χθες και είδαμε μόνο σάκο 5,8mm και είμαι 5 εβδομάδων και 1 ημέρας . Ο γιατρός μου είπε όλα καλά. Εσείς τι λέτε; Δεν έπρεπε να δούμε κάτι μέσα στον σάκο;

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

Κορίτσια 1ος υπέρηχος χθες και είδαμε μόνο σάκο 5,8mm και είμαι 5 εβδομάδων και 1 ημέρας . Ο γιατρός μου είπε όλα καλά. Εσείς τι λέτε; Δεν έπρεπε να δούμε κάτι μέσα στον σάκο;

Δεν είναι απόλυτο.Και εγώ δεν είχα δει κάτι αλλά τελικά μας έκανε την χάρη στο τέλος της 6ης εβδομάδας.;)

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Δεν είναι απόλυτο.Και εγώ δεν είχα δει κάτι αλλά τελικά μας έκανε την χάρη στο τέλος της 6ης εβδομάδας.
mariaVdr

Άντε να δω και εμάς πότε θα μας κάνει τη χάρη!Είμαι ανυπόμονη και λιγάκιιιι αγχώδης!!! Σε ευχαριστώ!!!!

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

Διαφημίσεις

Δεν ειναι όντως απαραίτητο να φανεί τοσο νωρίς κάτι. Στο πρώτο μου 5 εβδ+3 ημ είδαμε μόνο σάκο, το σάκο του 1,5 ετών γιου μου! Τώρα είμαι πάλι έγκυος και πριν μια βδομάδα 5εβδ+2 ημ είδαμε σάκο και εμβρυακο στοιχείο. Φαίνονταν πεντακάθαρα κάτι σαν δαχτυλίδι.

Οπότε υπομονη και στον επόμενο υπέρηχο θα δείτε και το σποράκι σας!

και γω στις 21 του μηνα εχω ραντευου για υπερηχο!

ναι οντως 3 μερες διαφορα εχουμε.. που θα γεννησεις με το καλο;;;

είχα ραντεβού για την αλλη Τρίτη για υπέρηχο αλλα δεν αντεξα και πήγα χθες. αχ και δεν θα το πιστέψεις ακούσαμε καρδούλα !!!! κουφάθηκα δεν το περίμενα τόσο νωρίς!!!

Εγω στη Λάρισα είμαι και μαλλον σε Δημόσιο Νοσοκομειο θα πάμε οταν έρθει η ώρα.

Qhtop3.png

Γεια σας κοπελες. πριν απο μερικες μερες εμα8α την εγκυμοσυνη μου !

σημερα πηγα για τον 1 υπερηχο και ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα ακουγαμε καρδουλα μιας κ η χοριακη μου βγηκε 890 μοναδες αντιστοιχει σε περιπου 6 βδομαδες με βαση αυτα που ειπε η μικροβιολογος ...

το κουφο.. η γιατρος ειπε οτι ειναι μολις 3-4 εβδομαδων με το ζορι. μονο σακος φαινοταν κ τπτ παραπανω.

κ αυτο πολυυυυυ μικρουλη..

καρδουλα σε 2 βδομαδες μου ειπε.

οταν τον ρωτησα ποσο φαινεται οτι ειναι πανω κατω κ με βαση την τελευταια περιοδο μου. μου ειπε το πολυ 20 ημερων..

μα ειναι δυνατον ;

εχω να δω περιοδο απο τις 30 ιουλιου. δεν επρεπε να ειναι καπως μεγαλυτερο;

μηπως δεν υπαρχει εμβρυο;

ανυσυχω πολυ . πειτε μου την γνωμη σας !

φιλακια σε ολες

Ζουζουνακι κι εγώ 30 Ιουλίου είχα τελευταία περίοδο!!!Αντε μαζί θα γεννήσουμε!

Εγώ έκανα υπέρηχο χθές (6 εβδομάδων ακριβώς) και είδαμε το σάκο με εμρυικά στοιχεία. Θα ξαναπάω την επόμενη Δευτέρα για να το δούμε και να ακούσουμε καρδούλα!!

Μα το καλό κορίτσια να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη όλες!!!

Ζουζουνακι κι εγώ 30 Ιουλίου είχα τελευταία περίοδο!!!Αντε μαζί θα γεννήσουμε!

Εγώ έκανα υπέρηχο χθές (6 εβδομάδων ακριβώς) και είδαμε το σάκο με εμρυικά στοιχεία. Θα ξαναπάω την επόμενη Δευτέρα για να το δούμε και να ακούσουμε καρδούλα!!

Μα το καλό κορίτσια να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη όλες!!!

Πολύ κοντά είμαστε όλες! Εγω 1 Αυγούστου είχα τελευταία περίοδο! Βέβαια σαν δευτεροτοκη ίσως γεννησω νωρίτερα απο εσάς, αλλα ποτέ δεν ξέρεις! Με το καλό να περάσει αυτο το 9μηνο και να κρατήσουμε στην αγκαλια τα μωρακια μας!

Πολύ κοντά είμαστε όλες! Εγω 1 Αυγούστου είχα τελευταία περίοδο! Βέβαια σαν δευτεροτοκη ίσως γεννησω νωρίτερα απο εσάς, αλλα ποτέ δεν ξέρεις! Με το καλό να περάσει αυτο το 9μηνο και να κρατήσουμε στην αγκαλια τα μωρακια μας!

κι εγω κοριτσια ειχα τελευταια περιοδο 16 Ιουλιου, ολες κοντα γενναμε..

ωραια, να ακουει η μια την εμπειρια της αλλης..εγω ειμαι εγκυος στο δευτερο, ειμαι 8w 3d και το ακουσαμε το μωρακι μας πεντακαθαρα και το ειδαμε 7w 1d..:P

bvRsp3.png?8gnuj03ZSojep3.png?APCxrfMS

Και για μένα δεύτερη εγκυμοσύνη είναι!!!Και την κόρη μου την γέννησα 15 μερες νωρίτερα, δηλ το δευτερο πόσο πια???!!!Πόσο είναι το πρώτο σου? Εμένα σχεδον 22 μηνών!!Πολύ ωραία, θα βρισκόμαστε να λεμε τα νέα μας!!!

Και για μένα δεύτερη εγκυμοσύνη είναι!!!Και την κόρη μου την γέννησα 15 μερες νωρίτερα, δηλ το δευτερο πόσο πια???!!!Πόσο είναι το πρώτο σου? Εμένα σχεδον 22 μηνών!!Πολύ ωραία, θα βρισκόμαστε να λεμε τα νέα μας!!!

15 μέρες νωρίτερα; Εγω 2 μέρες αργότερα! 40+2 και με πρόκληση, όχι οτι αποφάσισε απο μόνος του να βγει! Ο δικός μου είναι 18 μηνων τώρα οπότε για την ωρα δεν καταλαβαίνει οτι θα έρθει αδελφάκι...

καλησπερα κοριτσια!!

1η Αυγουστου και εγω τελευταια περιοδο!

Πηγα για τον πρωτο υπερηχο Δευτερα και ειδαμε και την καρδουλα που αναβοσβηνε!

Συμφωνα με τον γιατρο ισως ειναι 2-3 ημερων πιο μεγαλο γιατι ειπε οτι ηταν αρκετα νωρις!!

Να ρωτησω βρε κοριτσια μιας και ειμαστε πανω κατω ιδιες μερες...

ειμαι τρελα πρησμενη!!!

απο στηθος κοιλια μπουτια....τι γινεται?κιλα ειναι αυτα?πως τα αντιμετωπιζουμε?

δεν μπορω να πω οτι εχω αλλαξει και πολλα στην διατροφη μου..προσθεσα φρουτακια και αφαιρεσα σουβλακια,πιτσες,αναψυκτικα και τσιγαρο!

τι εχω παθει?η ζυγαρια δειχνει 1,5κιλο + απο τωρα!:shock::shock::shock::shock:

καλησπερα κοριτσια!!

1η Αυγουστου και εγω τελευταια περιοδο!

Πηγα για τον πρωτο υπερηχο Δευτερα και ειδαμε και την καρδουλα που αναβοσβηνε!

Συμφωνα με τον γιατρο ισως ειναι 2-3 ημερων πιο μεγαλο γιατι ειπε οτι ηταν αρκετα νωρις!!

Να ρωτησω βρε κοριτσια μιας και ειμαστε πανω κατω ιδιες μερες...

ειμαι τρελα πρησμενη!!!

απο στηθος κοιλια μπουτια....τι γινεται?κιλα ειναι αυτα?πως τα αντιμετωπιζουμε?

δεν μπορω να πω οτι εχω αλλαξει και πολλα στην διατροφη μου..προσθεσα φρουτακια και αφαιρεσα σουβλακια,πιτσες,αναψυκτικα και τσιγαρο!

τι εχω παθει?η ζυγαρια δειχνει 1,5κιλο + απο τωρα!:shock::shock::shock::shock:

καταρχάς καλή εγκυμοσύνη!

καταδεύτερον αρχιζει η κατακράτηση, μην τρελαίνεσαι με τη ζυγαριά!

απο κει κ επειτα τα πρηξιματα ειναι φυσιολογικότατα, το στηθος επισης θα το νιωθεις βαρυ/διογκωμένο ίσως και να σε πονάει, αλλα και αυτο θα περάσει:)

Προσπαθησε να συνεχισεις να τρως οσο πιο υγιεινά μπορεις, κ ολα θα βρουν το δρόμο τους:)

Ευχομαι να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και να μην έχεις αναγουλες (καθότι παθουσα!) χαχα

καταρχάς καλή εγκυμοσύνη!

καταδεύτερον αρχιζει η κατακράτηση, μην τρελαίνεσαι με τη ζυγαριά!

απο κει κ επειτα τα πρηξιματα ειναι φυσιολογικότατα, το στηθος επισης θα το νιωθεις βαρυ/διογκωμένο ίσως και να σε πονάει, αλλα και αυτο θα περάσει:)

Προσπαθησε να συνεχισεις να τρως οσο πιο υγιεινά μπορεις, κ ολα θα βρουν το δρόμο τους:)

Ευχομαι να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και να μην έχεις αναγουλες (καθότι παθουσα!) χαχα

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και ανταποδιδω!!!!

αναγουλες εντονες δεν εχω ακομα...ζαλαδες εχω και ωρες ωρες μια αηδια!

επισης το βραδυ συνηθως νιωθω σαν να εχω εχω φαει πολλα πικαντικα και καπως ο οισοφαγος μου ειναι περιεργα...

κατα τ'αλλα πρηξιμο...στηθος ποναει απο πριν την καθυστερηση(παει το αγαπημενο μου μπρουμυτα)και υγρα αρκετουτσικα που μια ερχονται και μια φευγουν!

η χειροτερη στιγμη ειναι το μεσημερι οταν πρεπει να πιω μια πολυβιταμινη που βρωμαει μεταλλικιλα....μπλιαχ!