Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1oς υπερηχος ! την γνωμη σας!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!

1η Αυγουστου και εγω τελευταια περιοδο!

Πηγα για τον πρωτο υπερηχο Δευτερα και ειδαμε και την καρδουλα που αναβοσβηνε!

Συμφωνα με τον γιατρο ισως ειναι 2-3 ημερων πιο μεγαλο γιατι ειπε οτι ηταν αρκετα νωρις!!

Να ρωτησω βρε κοριτσια μιας και ειμαστε πανω κατω ιδιες μερες...

ειμαι τρελα πρησμενη!!!

απο στηθος κοιλια μπουτια....τι γινεται?κιλα ειναι αυτα?πως τα αντιμετωπιζουμε?

δεν μπορω να πω οτι εχω αλλαξει και πολλα στην διατροφη μου..προσθεσα φρουτακια και αφαιρεσα σουβλακια,πιτσες,αναψυκτικα και τσιγαρο!

τι εχω παθει?η ζυγαρια δειχνει 1,5κιλο + απο τωρα!:shock::shock::shock::shock:

Όπως προείπε και η mama1 άρχισε η κατακράτηση...μην ανησυχείς όμως αυτα ειναι φυσιολογικά και καθόλου ενδεικτικά για το τι θα γίνει ως το τέλος. Στον γιο μου το 1ο τρίμηνο ήμουν +4 κιλά και είχα τρομάξει και εν τελει έφτασα στις 40 εβδομάδες με +10 κιλά. Ο μικρός γεννηθηκε 3130γρ και εγω μέσα σε ένα δίμηνο είχα χάσει 15 κιλά. Το στήθος και αυτό φυσικά θα μεγαλώσει. Εμένα είχε φουσκώσει πολύ από νωρίς και εκανα και αρκετές ραγαδες, ενω στην κοιλιά ούτε μια! Τώρα η καινουρια εγκυμοσύνη με βρήκε ακόμη να θηλάζω οπότε το στήθος έτσι κι αλλιώς δεν είχε επανέλθει και δεν δεν είμαι σίγουρη αν το νιώθω πρησμενο απο το γάλα ή την εγκυμοσύνη...

Όλα καλα θα πανε, θα δεις!

Διαφημίσεις

Εμείς θυμάμαι, όταν πήγαμε για τον 1ο υπέρηχο η χοριακή ήταν 933 και το μόνο που είδαμε ήταν με σάκο-εμείς εν τω μεταξύ νομίζαμε οτι όοολο αυτό είναι το παιδί:lol:- τελικά ήταν και ο σάκος μαζί,μια σταλίτσα!!!Δεν καταλάβαμε τότε και πολλά λογικό!;)Τη καρδιά την ακούσαμε κάπου στην 8η ο γιατρός μας είπε αν θέλαμε να πάμε και νωρίτερα έπειτα απο 1 εβδομάδα και όχι 2 αλλά για να είμαστε σίγουροι πήγαμε μετά απο 2!Μια χαρούλα ήταν και πρόσφατα μάλιστα κάναμε τη Β επιπέδου, όπου η καρδούλα του και όλα είναι τέλεια! Οπότε μην ανησυχείς άδικα,είναι μικρούτσικο!Να δείς μια χαρά είναι!Με το καλόοοοοοοοοοο:D

Όσο για τις άτιμες τις αναγούλες αυτη τη φορα ξεκίνησαν και πιο γρήγορα και πιο έντονα αλλά ευτυχώς για την ώρα χωρίς εξαγωγές! Αλλά ώρες ώρες δεν την παλεύω, και αυτη η αηδία με δυσκολεύει να ταισω τον γιο μου... Το σαν να εφαγες πικαντικα ειναι οι "αγαπητές" καούρες. Έρχονται στην αρχή και στο τέλος τις εγκυμοσύνης! Εύχομαι να μην ειναι έντονες...

Γεια σας κοριτσια! Κι εγω μαζι σας ειμαι,τελευταια περιοδος 30 Ιουλιου, αρα κι εγω καπου 6 εβδομαδων πρεπει να ειμαι. Δεν εχω παει ακομα στο γιατρο. Ανυπομονω ομως τοοοοσο πολυ!!! Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!μαλλον η υπομονη ειναι η λυση μου!

ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες μας!!

εγω ξεκιναω σιγα σιγα και αντιπηκτικες ενεσουλες...οποτε βλεπω να μεγαλωνει η γκρινια μου!

επομενο ραντεβου 1η Οκτωβριου στον γιατρο!!

ανυπομονω να δω τι θα δω!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και πάλι από μένα!Την Πέμπτη που μας πέρασε -ήμουν 6w και 2d- πήγαμε στο γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του επιτέλους!Και μου έφυγαν όλα τα άγχη...για λίγο!Ήταν μία μαγική στιγμή, αν και για να πω την αλήθεια δεν το πίστευα ότι συμβαίνει!Είχα μείνει εκστασιασμένη από το θαύμα που άκουγα και έβλεπα και δεν μπορούσα να αντιδράσω!ΑΚόμη για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν το πιστεύω!Αλλά ήταν εκπληκτικό το συναίσθημα!Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε όλες!

igdpp3.png

Γεια σας κοριτσακιααααααα αργησα να μπω!

και για μενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη . λοιπον.. λογικα τωρα βρισκομαι καπου στην 7η βδομαδα. την παρασκευη εχουμε γιατρο.. κ ισως ακουσουμε καρδουλα... ΙΣΩΣ!!!!!!

Κοριτσακια απο αναγουλες -ζαλαδες πως τα πατε;;;;

η κοιλια εχει πριστειιιι και ειμαι κ 2 κιλα +

το στηθος τουμπανοοοοο κ ποναει αρκετα..

πονακια στην κοιλια εχετε ;; χαμηλα σαν αυτα της περιοδου;;

Αν θεός γινόμουν για λίγο.. θα άλλαζα πολλά δεν σου κρύβω... ενα όμως θα άφηνα ίδιο... ''Εσένα αγάπη μου''

dgCgp3.png

4WCBp3.png

Hello!Σήμερα 6w & 1 d είδαμε καρδούλα!

Δεν την άκουσα, την είδαμε όμως να κτυπάει στον υπέρηχο!

Απίστευτο συναίσθημα!!! :)

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

Γεια σας κοριτσακιααααααα αργησα να μπω!

και για μενα ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη . λοιπον.. λογικα τωρα βρισκομαι καπου στην 7η βδομαδα. την παρασκευη εχουμε γιατρο.. κ ισως ακουσουμε καρδουλα... ΙΣΩΣ!!!!!!

Κοριτσακια απο αναγουλες -ζαλαδες πως τα πατε;;;;

η κοιλια εχει πριστειιιι και ειμαι κ 2 κιλα +

το στηθος τουμπανοοοοο κ ποναει αρκετα..

πονακια στην κοιλια εχετε ;; χαμηλα σαν αυτα της περιοδου;;

Είσαι πολύ γενναία που ανεβαίνεις στη ζυγαριά!!!! Στην προηγούμενη είχα παρει 15 κ απο τα οποία 3 μου έχουνε μείνει οπότε σκέφτομαι ότι αυτή τη φορά πρέπει να έιμαι πίο προσεκτική, αλλάαααα.....Όπότε για την ώρα αποφεύγω τη ζυγαριά!

Όσο για την κοιλιά, έχω την εντύπωση ότι αυτή τη φορά μεγαλώνει πιο γρήγορα, δεν ξερω αν φταίνε μόνο τα κιλά ή το σώμα ανοίγει πιο ευκολα στη 2η εγκυμοσύνη.

Από αναγούλες κάτι γίνεται, ευτυχώς δεν έχω εμετούς, αλλά ώρες ώρες δεν θέλω να βλέπω (κ να μυρίζω κ να σκέφτομαι!) φαγητό. Αυτό όμως που με ταλαιπωρεί πολύ είναι η κόπωση, σέρνομαι όλη μέρα δεν έχω δύναμη να κάνω τπτ πέρα από τα βασικα, είναι και η μικρή που θέλει τα δικά της...Ελπίζω σε 1-2 εβδομάδες να υποχωρήσει...

Εγώ την ερχόμενη Δευτέρα έχω ραντεβου για να ακούσουμε καρδούλα κι έχω τρομερή αγωνια και αγχος να σιγουρευτώ ότι όλα είναι καλά, θα είμαι 8 εβδομάδων ακριβώς. Οπότε θα μάθουμε πρώτα τα δικά σου νεα Ζουζουνακι!!

Κοριτσια μου, να κυλήσει σε όλες μας ομαλά η εγκυμοσύνη!

καλησπερααααααααααα!!!

εχω υπεροχα νεα!!! ακουσαμε καρδουλα σημερα!! τι τρομερο συναισθημα !!

Αν θεός γινόμουν για λίγο.. θα άλλαζα πολλά δεν σου κρύβω... ενα όμως θα άφηνα ίδιο... ''Εσένα αγάπη μου''

dgCgp3.png

4WCBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!! Εμείς εχθές ακούσαμε την καρδούλα 6w κ 2d και ήταν 6χιλιοστά!!! Στην κόρη μου την είχαμε ακούσει 7w k 1d. Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας!!:-)