Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποδοση δαπανης της εξωσωματικης απο τον εοπυυ

Recommended Posts

καλημερα σε ολες και ολους, στις 31/08/12, βγηκε η αποφαση για την αποδοση των δαπανων της εξωσωματικης που καναμε, το ευχαριστο ειναι οτι δεν ζητανε παραλογα χαρτια, ειναι ευκολο να μαζευτουνε, το ποσο που δικαιουμαστε ειναι 352ευρω. για περισσοτερες πληροφοριες μπητε στο http://www.eopyy.gov.gr. θα σας κατατοπισει αμεσως εγω απο δευτερα ξεκιναω την διαδικασια, επειδη ειμαι προστατευμενο μελος στον οαεε για να σου δωσουν το επιδομα θελουν εναν αριθμο λογαριασμου του κεντρικου ασφαλισμενου φωτοτυπια, τις δυο πρωτες σελιδες του βιβλιαριου φωτοτυπια και μια εξουσιοδοτηση αν δεν παει ο ιδιος. νομιζω οτι αξιζει τον κοπο γιατι να τους τα χαρισουμε?

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Διαφημίσεις

Οχι, βέβαια. Δεν χαρίζουμε τίποτα. Εδώ μας έχουν κατακλέψει τα πορτοφόλια και τις ζωές μας!!!! Και 10 ευρώ να ήταν δεν θα τα χάριζα!!!!

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

• 1 month later...
καλημερα σε ολες και ολους, στις 31/08/12, βγηκε η αποφαση για την αποδοση των δαπανων της εξωσωματικης που καναμε, το ευχαριστο ειναι οτι δεν ζητανε παραλογα χαρτια, ειναι ευκολο να μαζευτουνε, το ποσο που δικαιουμαστε ειναι 352ευρω. για περισσοτερες πληροφοριες μπητε στο www.eopyy.gov.gr. θα σας κατατοπισει αμεσως εγω απο δευτερα ξεκιναω την διαδικασια, επειδη ειμαι προστατευμενο μελος στον οαεε για να σου δωσουν το επιδομα θελουν εναν αριθμο λογαριασμου του κεντρικου ασφαλισμενου φωτοτυπια, τις δυο πρωτες σελιδες του βιβλιαριου φωτοτυπια και μια εξουσιοδοτηση αν δεν παει ο ιδιος. νομιζω οτι αξιζει τον κοπο γιατι να τους τα χαρισουμε?

Kalhmera ...

Ekana tin proti mou exosomatiki kai den petixe distixos ...

Meta apo poso kairo prepi na katatheso ta xartia kai pou?

Se euxaristw polu ...

Kalhmera ...

Ekana tin proti mou exosomatiki kai den petixe distixos ...

Meta apo poso kairo prepi na katatheso ta xartia kai pou?

Se euxaristw polu ...

Αμεσα. Οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα γιατι κανουν και 3-4 μηνες να στα βαλουν.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα, ας με βοηθήσει κάποια αν γνωρίζει. Πριν 2 χρόνια έκανα την πρώτη μου εξωσωματική, πέρασα από την επιτροπή του ΙΚΑ και πήρα την έγκριση. Τώρα που θέλω να κάνω την δεύτερη προσπάθεια πρέπει παλι να ξαναπεράσω από επιτροπή?

DrHNp3.png

Κορίτσια καλημέρα, ας με βοηθήσει κάποια αν γνωρίζει. Πριν 2 χρόνια έκανα την πρώτη μου εξωσωματική, πέρασα από την επιτροπή του ΙΚΑ και πήρα την έγκριση. Τώρα που θέλω να κάνω την δεύτερη προσπάθεια πρέπει παλι να ξαναπεράσω από επιτροπή?

νομιζω η εγκριση ειναι για δυο προσπαθειες αρκει να πραγματοποιηθουν μεσα στην ιδια χρονια...μπες στην ιστοσελιδα του ικα,τα λεει αναλυτικα

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

ναι...δυστυχώς πρέπει να ξαναπεράσεις...

• 3 weeks later...

Kalhmera koritsia !!!

Simera piga na katatheso ta xartia gia epistrofi 352.16 eur apo tin eopuu. Ta leuta tha ta paro 15/11. Den mou eipan kati pou ta katathesa meta apo ena mina tis emvriometaforas, to dextikane. elena 21, esu perimenes 3-4 mines???? Lene oti vazoun ta xrimata kathe 1 kai 15 tou minos !!!!

Kalhmera koritsia !!!

Simera piga na katatheso ta xartia gia epistrofi 352.16 eur apo tin eopuu. Ta leuta tha ta paro 15/11. Den mou eipan kati pou ta katathesa meta apo ena mina tis emvriometaforas, to dextikane. elena 21, esu perimenes 3-4 mines???? Lene oti vazoun ta xrimata kathe 1 kai 15 tou minos !!!!

εμενα κοριτσακι την πρωτη φορα μου τα εβαλαν σε 20 μερες. Τη δευτερη φορα εχουν περασει 3 μηνες και τιποτα ακομα..

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες και ολους, στις 31/08/12, βγηκε η αποφαση για την αποδοση των δαπανων της εξωσωματικης που καναμε, το ευχαριστο ειναι οτι δεν ζητανε παραλογα χαρτια, ειναι ευκολο να μαζευτουνε, το ποσο που δικαιουμαστε ειναι 352ευρω. για περισσοτερες πληροφοριες μπητε στο http://www.eopyy.gov.gr. θα σας κατατοπισει αμεσως εγω απο δευτερα ξεκιναω την διαδικασια, επειδη ειμαι προστατευμενο μελος στον οαεε για να σου δωσουν το επιδομα θελουν εναν αριθμο λογαριασμου του κεντρικου ασφαλισμενου φωτοτυπια, τις δυο πρωτες σελιδες του βιβλιαριου φωτοτυπια και μια εξουσιοδοτηση αν δεν παει ο ιδιος. νομιζω οτι αξιζει τον κοπο γιατι να τους τα χαρισουμε?

Η κρίση της επιτροπής θα αφορά δύο προσπάθειες οι οποίες δεν μπορούν να απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από 4 μήνες ούτε περισσότερο από έτος. Εννοείται ότι θα ξαναπεράσει η ασφαλισμένη επιτροπή για τις υπόλοιπες δύο προσπάθειες και επίσης ότι περνάει κάθε φορά επιτροπή όταν οι προσπάθειες γίνονται ανά έτος. τι εννοούν ανα έτος ξέρει καμία δηλαδή ημερολογιακό ή αν κάνεις την μια προσπάθεια ιουνιου 2012 μετά ισχυει αυτό μεχρι ιουνιο 2013΄;;;:(

edit admin nραγματοποιήθηκε επεξεργασία του κειμένου της δημοσίευσης απο τους διαχειριστές για να γίνει επεξήγηση του συνδέσμου

Απόδοση δαπάνης εξωσωματικής γονιμοποίησης στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που διενεργήθηκαν σε μη συμβεβλημένους ιδιωτικούς φορείς.

αυτο ειναι

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%95%CE%9E%CE%A9%CE%A3%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%93%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97%2030-08-2012.pdf

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Κορίτσια μήπως γνωρίζει καμία, όταν κάνεις εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο, πάλι μπορείς να κάνεις δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ; ρωτάω γιατί απ΄όσο ξέρω στο νοσοκομείο πληρώνεις μόνο συμμετοχή τις τάξεως 600-700?

Η κρίση της επιτροπής θα αφορά δύο προσπάθειες οι οποίες δεν μπορούν να απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από 4 μήνες ούτε περισσότερο από έτος. Εννοείται ότι θα ξαναπεράσει η ασφαλισμένη επιτροπή για τις υπόλοιπες δύο προσπάθειες και επίσης ότι περνάει κάθε φορά επιτροπή όταν οι προσπάθειες γίνονται ανά έτος. τι εννοούν ανα έτος ξέρει καμία δηλαδή ημερολογιακό ή αν κάνεις την μια προσπάθεια ιουνιου 2012 μετά ισχυει αυτό μεχρι ιουνιο 2013΄;;;:(

ξέρει κανείς την απάντηση για αυτό που ρώτησα ή να παρω στο τηλεφωνο παροχών εξωσωματικής? :confused:

Κορίτσια μήπως γνωρίζει καμία, όταν κάνεις εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο, πάλι μπορείς να κάνεις δαπάνη στον ΕΟΠΥΥ; ρωτάω γιατί απ΄όσο ξέρω στο νοσοκομείο πληρώνεις μόνο συμμετοχή τις τάξεως 600-700?

τίποτε δεν πληρώνεις ποιος είπε οτι πληρώνεις???? που ρώτησες?

Διαφημίσεις

ξέρει κανείς την απάντηση για αυτό που ρώτησα ή να παρω στο τηλεφωνο παροχών εξωσωματικής? :confused:

Tha sou pw apo tin prosopiki emperia ...

Perasa tin epitropi 27/6/2012.

Tin proti prospathia tin ekana 25/9/2012 (auti prepi na einai mesa se 3 mines apo tin imerominia tis egkrisis). I deuteri prepi na apexei toulaxiston 4 mines apo tin proti, dld noritero mporo na tin kano 25/1/2013 kai to argotero mexri 25/9/2013 (ena xrono meta tin proti).

Autes imerominies pou sou leo einai imerominies tin emvriometaforas.

Episis, ta xartia gia epistrofi 352.16 apo tin eopuu prepi na ta katathesis mesa se ena mina apo tin imerominia tis apodixis.

Elpizo na voithisa .....

Tha sou pw apo tin prosopiki emperia ...

Perasa tin epitropi 27/6/2012.

Tin proti prospathia tin ekana 25/9/2012 (auti prepi na einai mesa se 3 mines apo tin imerominia tis egkrisis). I deuteri prepi na apexei toulaxiston 4 mines apo tin proti, dld noritero mporo na tin kano 25/1/2013 kai to argotero mexri 25/9/2013 (ena xrono meta tin proti).

Autes imerominies pou sou leo einai imerominies tin emvriometaforas.

Episis, ta xartia gia epistrofi 352.16 apo tin eopuu prepi na ta katathesis mesa se ena mina apo tin imerominia tis apodixis.

Elpizo na voithisa .....

πολυ ευχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινήσεις. Η εμπειρία σου απο το κεντρο που εκανες? πως σου φανηκε?

πολυ ευχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινήσεις. Η εμπειρία σου απο το κεντρο που εκανες? πως σου φανηκε?

STO GENESIS ATHINON EIMAI.

EIMAI PARA POLU EUXARISTIMENI ME OLOUS EKEI.

VEVEA I PROTI MOU PROSPATHIA DISTIXOS DEN PETIXE ...

PAME GIA TIN DEUTERI ...

ESU? SE TI FASI VRISKESE?

STO GENESIS ATHINON EIMAI.

EIMAI PARA POLU EUXARISTIMENI ME OLOUS EKEI.

VEVEA I PROTI MOU PROSPATHIA DISTIXOS DEN PETIXE ...

PAME GIA TIN DEUTERI ...

ESU? SE TI FASI VRISKESE?

φάση αφασία χαχαχα. Εγω εκανα την πρώτη τον Ιούλιο και απετυχε και παω για την δεύτερη. Υπήρχαν κανα δυο πράγματα που με ενόχλησαν στο κέντρο που πήγα γιατί φάνηκε ότι τα λεφτά τους ενδιέφεραν πιο πολύ απο όλα και ειναι λίγο σπαστικό όταν το περνάς αυτό και έχεις και την γκρίνια. Βασικά ενω είχαμε πει οτι θα το δουν για καμια έκπτωση ή διευκόλυνση μια μερα πριν την εμβρυομεταφορά τα ζήτησαν όλα μπραφ τα λεφτά και τρεχαμε να βρίσκουμε τράπεζες για να μαζέψουμε το ποσό (ουκ ολίγα) που σε μια μέρα δεν στα δίνει μια τράπεζα. Ασε τα πήρε και ο σύζυγος και είμασταν χαλια ψυχολογικά. Τωρα βέβαια θα ξέρω και έτσι δεν θα με πειράξει. Αλλα τελευταία φορά θα κάνω σε αυτό το κέντρο.

• 3 weeks later...

Κορίτσια δεν θα το πιστέψετε...είχα κάνει την πρώτη εξωσωματική στο Αρεταίειο, όπως πολλές θυμάστε. Είχα πάρει πίσω 174 ευρώ γιατί δεν είχα κάνει εμβρυομεταφορά. Συνολικά στο νοσοκομείο πληρώσαμε 800 ευρώ από τα οποία τα 550 ήταν με απόδειξη. Τα άλλα ήταν τα μαύρα του αναισθησιολόγου στην εμβρυοληψία. Αποφάσισα, χωρίς να το πιστεύω και πολύ, να κάνω ένσταση στις παροχές του υποκαταστήματος του ΙΚΑ της περιοχής μου (ΟΚ ΕΟΠΥΥ λέγεται αλλά για να σας δείξω τι ταμείο είχα πριν το λέω έτσι) με το επιχείρημα ότι γιατί αφού πήγα σε Δημόσιο δεν μου καλύπτουν όλα τα έξοδα και γιατί δεν ισχύει εκεί το δημόσιο τιμολόγιο;και γιατί, εφόσον το τιμολόγιο ήταν 550 να μην το πάρω πίσω, αφού πήγα σε Δημόσιο. Ε, μαντέψτε...μου τα έδωσαν τελικά ΟΛΑ πίσω!!!!Ενέκριναν την ένστασή μου!Παίρνει καιρό αλλά δεν έχετε να χάσετε τίποτα όσες το κάνατε σε Δημόσιο και πληρώσατε:)Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο το μήνυμα. Καλή επιτυχία σε όλες!

• 1 month later...

Καλησπέρα κοριτσια, να σασ ρωτησω κατι. ειναι δυσκολο να περασεις απο την επιτροπη? Ρωταω γιατι ο γυναικολογος μου, μου λεει να μην παω αδικα στην ειτροπη αφου θα με αποριψουν, αφου εχω ανεξηγητη υπογονημοτητα. οι εξετασεις μας (εμενα και του συζυγοθ ειναι οκ). αλλα η αληθεια ειναι , 2 αποτυχημενες προσπαθειες και τοθλαχιστον 4 ή 5 σπερματεγχησεις...

ευχαριστω

Καλησπέρα κοριτσια, να σασ ρωτησω κατι. ειναι δυσκολο να περασεις απο την επιτροπη? Ρωταω γιατι ο γυναικολογος μου, μου λεει να μην παω αδικα στην ειτροπη αφου θα με αποριψουν, αφου εχω ανεξηγητη υπογονημοτητα. οι εξετασεις μας (εμενα και του συζυγοθ ειναι οκ). αλλα η αληθεια ειναι , 2 αποτυχημενες προσπαθειες και τοθλαχιστον 4 ή 5 σπερματεγχησεις...

ευχαριστω

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, εγώ πέρασα τον Νοέμβριο, είχαμε ένα μικρό θεματάκι με το σπέρμα αλλά τίποτα σοβαρό. Κράτησε η διαδικασία 4 λεπτά ακριβώς, με ρώτησαν απλά αν θα είναι η πρώτη μου και από που είμαι, συμπλήρωσαν κάτι χαρτιά και μου είπαν καλή επιτυχία και τέλος. Και εγώ είχα κάνει 2 σπερματεγχύσεις πριν.

HvAnp3.png

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, εγώ πέρασα τον Νοέμβριο, είχαμε ένα μικρό θεματάκι με το σπέρμα αλλά τίποτα σοβαρό. Κράτησε η διαδικασία 4 λεπτά ακριβώς, με ρώτησαν απλά αν θα είναι η πρώτη μου και από που είμαι, συμπλήρωσαν κάτι χαρτιά και μου είπαν καλή επιτυχία και τέλος. Και εγώ είχα κάνει 2 σπερματεγχύσεις πριν.

Ευχαριστω πολυ. σε ποσο διατημα σε ειδοποιησαν να περασεις απο επιτροπη? εννοω μολις κατεθεσες τα χαρτια σου , μετα απο ποσο διαστημα σου πηγες και σου ειπαν οκ?

Ευχαριστω πολυ. σε ποσο διατημα σε ειδοποιησαν να περασεις απο επιτροπη? εννοω μολις κατεθεσες τα χαρτια σου , μετα απο ποσο διαστημα σου πηγες και σου ειπαν οκ?

Παίρνεις εσύ τηλ και κλείνεις, στην Θεσσαλονίκη έχει κάθε Πέμπτη, σε 4 λεπτά που βλέπουν τα χαρτιά σου, σου δίνουν εκείνη την ώρα έγκριση για 2 προσπάθειες και τέλος. Αν ψάξεις στο ίντερνετ επιτροπή εξωσωματικής τηλ θα σου βγάλει τα τηλ.

HvAnp3.png