Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αν ειναι δυνατον!

Recommended Posts

Αν ειναι ποτε δυνατον! Τα πραγματα που σου λενε οταν εισαι εγκυος :?

Πρεπει να σας το εχω ξαναπει αλλα ειλικρινα αυτο το ατομο που λεει αυτες τις βλακειες δεν σταματαει με τιποτα :evil:

Πιστευω οτι αν παθαινε κατι το μωρο, χτυπα ξυλο, θα το ευχαριστιοταν!

Καθε φορα που με βλεπει μια λεει, 'κουνιεται το μωρο? μακαρι να κουνιεται μεχρι το τελος γιατι πολλα συμβαινουν' η 'μια γνωστη μου εχασε το μωρο ετσι κι ετσι και η αλλη επαθε αυτο κι αυτο' η 'παρα πολλα μωρα πεθαινουν απο αιφνιδιο θανατο, βγαινουν καλα και ξαφνικα πεθαινουν' και αλλες τοσες μ......!

Ε δεν μιλαω, δεν μιλαω αλλα εχει καταντησει αηδια συτη η κατασταση

:evil:

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

εγώ θα έλεγα όχι να μιλήσεις αλλά... μήπως να ΜΗΝ της ξαναμιλήσεις?????

:twisted::twisted::twisted:

Όχι τίποτα άλλο, δεν αξίζει να χαλά η διάθεσή σου!!

Φαντάζεσαι τι θα λέει όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι?? Απαπα, μακριά η γρουσούζα!!!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

Nα της πεις καρδια μου οτι και πολες γριες παθαινουν αιφνιδιως και μενει η κοτσανα μετεωρη στο στομα.

Δεν ξερω γιατι καποιοι "ανθρωποι" με το που αντιλαμβανονται οτι καποια ειναι εγκυος εχουν κι απο μια ιστορια βγαλμενη "απ' την κρυπτη" να διηγηθουν. :evil::evil:

παντως χαρας την ανοχη σου!

Διαφημίσεις

Aπό την ζήλεια της και την κακία της τα λέει αυτά. Στην ψύχρα πες της ότι δεν θέλεις να σου λέει τέτοια πράγματα γιατί είναι κακίες. Μην την ακούς και γενικώς να την αποφεύγεις!

Δυστυχως αυτο το ατομο ειναι στο στενο οικογενειακο κυκλο οποτε θελω δεν θελω την βλεπω συχνα :? Ετσι δεν μπορω να μην της ξαναμιλησω απλα πρεπει οσο το δυνατον, οσο δυσκολο κι αν ειναι καμια φορα, να προσπαθω να μην δινω σημασια. Απ'οτι μου ειχε πει, δεν περιμενε με τιποτα οτι θα εκανα ποτε παιδι και της φανηκε περιεργο, δεν μπορει ακομα να το χωνεψει.

Ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενη αλλα δεν ηθελα να κανω παιδι, δεν ημουν ετοιμη, κι εγω κι ο αντρας μου παντρευτηκαμε μικροι, και ειχα πει οτι η θα αργησω η δεν θα κανω καθολου. Και τωρα που το αποφασιοσα εχουν ξαφνιαστει πολλοι και βγαζουν ιστοριες οπως οτι εκανα εξωσωματικη και διαφορα τετοια :roll:

Ειναι αληθεια, υπαρχει πολυ κακια. Εγω απλα σταυρωνω την κοιλιτσα μου και ευχομαι να πανε ολα καλα που μεχρι τωρα δοξα τον θεο καλα μου εχουν παει.

binvp2.png ZVLBp2.png

Δυστυχώς τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε απλά τους ανεχόμαστε. ʼλλοι είναι ευγενικοί, άλλοι δεν ασχολούνται και άλλοι με την κοτσάνα στο στόμα. Κακίες θα ακούσεις πολλές, καλό είναι να απαντάς πάντα με το γάντι ή απλά να μην ακους πράγμα δύσκολο.

ξουξου!!!μια καλημέρα, μια καλησπέρα και τίποτα άλλο, αν δεν μπορείς να την αποφύγεις τελείως :cool::cool: το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι αρνητική ενέργεια τριγύρω μας :shock::shock:

εγώ πριν την εγκυμοσύνη άφηνα και περνούσαν πολλά πράγματα που δυστυχώς με μείωναν και σαν προσωπικότητα :D:D έλεγα οκ, δεν πειράζει ας μην δώσω αφορμές..με διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, πήρα τις ανάποδες και τους έκανα κυριολεκτικά delete :D:D από τότε μου φαίρονται άψογα και δείχνουν και λίγο ενδιαφέρον, το οποίο ούτε που με αγγίζει :shock: είπαμε καλές, καλές αλλά κορόιδα ΟΧΙ :twisted::twisted::twisted::twisted:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

εγώ κάτι τέτοιες τις κάνω πέρα μην σου πώ οτι της τα χώνω κιόλας!!!!!

επίσης ένα πρόβληματάκι που έχω εγώ είναι που κάτι περίεργες κουτσομπόλες άρχισαν να ρωτάνε ποιανής γιαγιάς το όνομα θα πάρει ?

κι εγώ ειρωνικά τους λέω "Εκείνης που θα στάξει τα πιο πολλά, κι αν ενδιαφέρεσαι μπαίνεις κι εσύ στη λίστα "

λογαριασμό θα τους δώσω απο τώρα να γλωσσοτρώγονται , ας το καλόοοοο!!!! :evil:

Διαφημίσεις

Καμιά φορά δεν είναι κακό να είμαστε ψυχροί με κάποιους κακούς ανθρώπους.

Εμένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου μία θεία του άντρα μου μου έλεγε πήρες πολλά κιλά και θα υποφέρεις στον τοκετό κτλ μου έσπαγε τα νεύρα και δεν είχε κάνει και παιδιά να φανταστείς, ο γιατρός πάλι τα ίδια, πολύ καλός σαν γιατρός αλλά το μιλητό δεν το δούλευε καλά, πήγα στο γραφείο του και του λέω γιατρέ πάμε για γέννα δεν αντέχω άλλο, μου λέει τι βιάζεσαι , θα πονέσεις το ξέρεις. Δεν πειράζει του λέω τόσες τα καταφέρανε εγώ γιατί όχι και τελικά γέννησα μια χαρούλα την κορούλα και πάντα είμαι μέσα στην τρελή χαρά δεν πανα λένε γιατροί και θείες. Όλους γραμμένους τους έχω και ξέρω πως θα πάνε όλα καλά……

Καλή τύχη και σε σένα, τον έφαγες τον γαίδαρο.

Kαλησπέρα κορίτσια τι,μου θυμήσατε τώρα.... :D Την ημέρα που γέννησα πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας του άντρα μου,μου είπε το εξής θεϊκό :!: ..."Γλυκιά μου σου έμηναν πολλά κιλα από την εγκυμοσήνη,ε? :twisted::!: "Και το περίεργο ήταν οτι σε όλη μου την εγκυμοσήνη πήρα 15 κιλά τα 12 έφηγαν στην γέννα γέννησα με καισαρική και η κοιλιά έφηγε κατευθείαν μόλις γέννησα μετά πλάκα λες και δεν είχα κάνει μωρό.Κορίτσια κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού και πάντα,απολαύστε αυτήν την περίοδο της ζωής σας δεν θα ξαναέρθει,μιας και κάθε εγκυμοσήνη είναι διαφορετική :wink:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΑΣΗ ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ...ΜΙΑΣ Κ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΩ... :lol:

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΦΟΥΡΝΟ ..ΑΝΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙ....

ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ...ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ 500gr ΨΩΜΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΥ...

ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ Η ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ....Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ????

Α,,,ΖΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ....

ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ!!!!!!(ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ)

ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ Κ ΘΑ ΤΗΣ ΕΧΩΝΑ ΜΠΟΥΝΙΑ!

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΩΜΑΚΙ!!!!!

Jean και Nikol έχω κατουρηθεί άπό τα γέλια.....Ειδικά με τις γριές που πεθαίνουν αιφνιδίως...... :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημερινό σκηνικό....Έχω πάει στο Χητύρογλου και περιμένω να κάνω μία ερώτηση για μια παιδική κουρτίνα....Περιμένω γύρω στα 20 λεπτά να τελειώσει η πωλήτρια με κάτι άλλες κυρίες...Κάνω το τραγικό λάθος και στρίβω την πλάτη μου για να δω ένα ριχτάρι...Σε 5 δευτερόλεπτα ξαναγυρνάω και βλέπω τον "Φαντομά" μεταμφιεσμένο σε κυρία τρίτης ηλικίας, με βαμμένο κόκκινο νύχι, ξασμένο το μαλλί -τυπου ΕΜΟ- και τακούνια πάνω στα οποία μόλις στεκόταν...Ανοιγοκλείνω τα μάτια γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτή η κυρία έχει κάνει τον απίστευτο ελιγμό - τύπου χέλι- έχει βγει μπροστά και είναι έτοιμη να σκοράρει (κοινώς να κάνει τη δουλίτσα της για να πάει μετά στα Hondos να πάρει ασβέστη για το σπατουλάρισμα)!!!!!! Εκείνη ατάραχη και ενώ έχει δει ότι την κοιτάζω αρχίζει τις σαχλίτσες και τα αστειάκια με την πωλήτρια....Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και πάω και της λέω με ύφος...-Ενώ με έχετε δει, μου παίρνετε τη σειρά και στη συνέχεια με αγνοείται...

Και απαντάει το υπερφυσικό ον -Κάνεις λάθος κοριτσάκι μου..( :shock::shock: )..Εσύ δεν είδες πόση ώρα εγώ περιμένω!!!!!

Και γριά και ψεύτρα δεν άντεξα και μου ξέφυγε....- Επειδή εγώ δεν πάσχω από βλεφαρόπτωση σας είδα που μπήκατε πριν 2 λεπτά στο κατάστημα :twisted::twisted::twisted::twisted: ....Και γυρνάω την πλάτη μου και φεύγω....

Βέβαια δεν εξυπηρετήθηκα αλλά τέτοια άγρια χαρά ένιωσα που της την είπα που χαλάλι η κουρτίνα...Θα βρω αλλού καλύτερη - Σαν το φούρνο ένα πράγμα-Φιλούρες κοριτσάκια και μη στεναχωριέσαι γλυκειά Sylvienn....

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

Α,,,ΖΕΣΤΟ ΕΙΝΑΙ....

ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ!!!!!!(ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ)

"Μπορούσες να της απαντήσεις δεν ειμαι ΑΓΕΛΑΔΑ όπως προσέξατε για να είμαι ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ αλλά ΕΓΚΥΟΣ αλλά που να καταλάβετε τη διαφορά....."

Επίσης θα παρατούσα το ψωμί και θα έφευγα!

....- Επειδή εγώ δεν πάσχω από βλεφαρόπτωση σας είδα που μπήκατε πριν 2 λεπτά στο κατάστημα :twisted::twisted::twisted::twisted: ....Και γυρνάω την πλάτη μου και φεύγω....

Πωπω! είσαι αστέρι! δικιά μου είσαι και εσύ! δεν αφήνω να πέσει κάτω ούτε οξεία..... σκορπίος με σκορπιό όπως βλέπεις....

οσοι ανθρωποι εχουν θρασσος πρεπει να αντιμετωπιζονται και αναλογα!!

αυτο ελειπε να τον αφησεις τον οποιονδηποτε να σου χαλαει την ημερα! το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε εναν ανθρωπο που σε προσβαλλει ειναι να απαντησεις εξυπνα και ευγενικα (ετσι δειχνεις πως δεν εισαι στο ιδιο επιπεδο αλλα σε ανωτερο!!), βαζοντας την/τον στην θεση του!

γιατι δηλαδη να κολλαμε επειδη προκειται για συγγενικο προσωπο;; ενας λογος παραπανω!! εγω παντως στην θεση σου θα ελεγα " δινεις την εντυπωση πως δεν χαιρεσαι με αυτη την εγκυμοσυνη. δεν θελω να μου απαντησεις σε αυτο, θελω ομως να σε παρακαλεσω να μην ξανακανεις κανενα σχολιο γιατι με ενοχλεις και εμενα και τον ανδρα μου. λυπαμαι που χρειαζεται να μιλησω ετσι αυστηρα αλλα προτιμω αυτο παρα να χαλασουν οι σχεσεις μας..ελπιζω να εκτιμησεις την ειλικρινια μου.."

μια κι'εξω!!! και θα σου πω μετα αν θα σου ξαναμιλησει για το θεμα!!!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Πολλοι ανθρωποι ειναι εντελως γαιδουρια. Εκει μαλλον πρεπει να απαντας αναλογα αλλα εαν δεν εισαι ετοιμολογο τυπος συνηθως μενεις να κοιτας ετσι :shock:

Και απο συγγενεις βλεπεις και ακους τα χειροτερα. Η θεια μου ( που εχουμε και πολυ μικρο σοι ) κανει την βαρια και αμιλητη, γιατι ανακοινωσα λεει την εγκυμοσυνη στον 4ο. Μεχρι που εκανε πλυση εγκεφαλου στην γιαγια μου που ειναι 96 και κατακοιτη να μου κρατησει μουτρα. :evil:

Η εγκυμοσυνες βγαζουν σε ολους καμια φορα τον χειροτερο εαυτο τους και εμεις απλα πρεπει να κοιταμε την κοιλιτσα μας και να τους αγνοουμε.