Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόβλημα την ώρα που τρώει

Recommended Posts

Γεια σας,

έχω ένα προβληματάκι με το μπέμπη μου. Θα ρωτήσω βέβαια και την παιδίατρο μια και έχουμε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα αλλά μέχρι τότε ήθελα να δω αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο με το μωράκι του. Λοιπόν έχω έναν μπέμπη 50 ημερών ο οποίος πίνει 180γρ. κάθε φορά και συνολικά 1 λίτρο το 24ωρο. Μέχρι τώρα ρευόμαστε ενδιάμεσα μέχρι να τελειώσουμε το μπουκάλι, αυτό το κάναμε από την αρχή που έπινε λιγότερα γραμμάρια. Τώρα τελευταία λοιπόν ρεύεται από μόνος του σε κάποιο σημείο που προφανώς μπουκώνει και από εκεί και πέρα ξεκινάει το πρόβλημα. Μετά από αυτό το ρέψιμο όποτε πάω να του βάλω το μπουκάλι για να πιεί το υπόλοιπο κλαίει τρομερά, ουρλιάζει λες και του βάζεις δηλητήριο στο στόμα ΑΛΛΑ φαίνεται ότι πεινάει ακόμα. Τον σηκώνω και τον κάνω βόλτες για να ηρεμήσει, ηρεμεί δοκιμάζω ξανά, τα ίδια. Ξανά βόλτες, περνούν 10 λεπτά ξαναδοκιμάζω και το πίνει μονορούφι!! Πρέπει να σας πω ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται σε κάθε γεύμα ούτε κάθε μέρα. Απλά προβληματίστηκα τώρα περισσότερο επειδή έχει γίνει μέσα σε μερικές μέρες αρκετές φορές. Εσείς τι λέτε;; Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;; Βγάζετε άκρη;; Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα πει η παιδίατρος. Αλλάξαμε γάλα λόγω κολικών και τώρα έχουμε αυτό. Ουφ!

Διαφημίσεις

Ποσες φορες τον ρευεις;μηπως θελει να ρευεται περισσοτερο απο μια; Παντως καλα κανεις και τον κρατας ορθιο για λιγη ωρα μεχρι να του δωσεις το υπολοιπο γαλα.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Ποσες φορες τον ρευεις;μηπως θελει να ρευεται περισσοτερο απο μια; Παντως καλα κανεις και τον κρατας ορθιο για λιγη ωρα μεχρι να του δωσεις το υπολοιπο γαλα.

Θα το δοκιμάσω, σ' ευχαριστώ πολύ που απάντησες.

Μπορείς να δοκιμάσεις να τον βάλεις να ρευτεί περισσότερο από μία φορά, ο δικός μου από μικρός ρευόταν 2-3 φορές πριν ηρεμήσει. Το γάλα δεν είναι ανάγκη να το πίνει μονορούφι, ας το πίνει σε δύο δόσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις και τις θηλές του μπιμπερό, ειδικά αν είναι μεγάλης ροής ίσως τον δυσκολεύουν.