Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πειράζει που ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να κοιμάται στο στήθος;

mpaki

Recommended Posts

Μην τον μάθεις να κοιμάται αγκαλιά θα το μετανιώσεις

Μην τον μάθεις να κοιμάται με κούνημα θα το μετανιώσεις

Μην τον μάθεις να κοιμάται με τραγούδι θα το μετανιώσεις

Μην τον μάθεις να κοιμάται με το στήθος θα το μετανιώσεις

ε, και πώς θα κοιμηθεί 1,2,3,4,5 μηνών μωρό ;

Πειράζει που τρελαίνομαι να τον βλέπω να τρώει και να τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος μου ευτυχισμένο;

Πειράζει που πεθαίνω από ευτυχία όταν χαμογελάει μέσα στον ύπνο του και του φεύγει το στήθος από το στοματάκι, του τρέχει και λίγο γαλατάκι... το δικό μου γάλα... ;

Πειράζει που τον χαζεύω όταν γλαρώνει και του φεύγει το στήθος και μισοξυπνάει και το ξαναπιάνει, κάνει λίγο πιπίλα και κοιμάται ;

Πειράζει που λατρεύω τον τρόπο που με κοιτάει όταν τρώει στην αγκαλιά μου ;

ε, ας το μετανιώσω... θα το αντιμετωπίσω όταν χρειαστεί

Προς το παρόν το απολαμβάνω. Το μωράκι μου, η ζωή μου, το βλέπω ήρεμο και ευτυχισμένο και καταλαβαίνω πως είναι να κλαις από ευτυχία

ευχαριστώ μωράκι μου...

Διαφημίσεις

Πειράζει που τρελαίνομαι να τον βλέπω να τρώει και να τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος μου ευτυχισμένο;

Πειράζει που πεθαίνω από ευτυχία όταν χαμογελάει μέσα στον ύπνο του και του φεύγει το στήθος από το στοματάκι, του τρέχει και λίγο γαλατάκι... το δικό μου γάλα... ;

Πειράζει που τον χαζεύω όταν γλαρώνει και του φεύγει το στήθος και μισοξυπνάει και το ξαναπιάνει, κάνει λίγο πιπίλα και κοιμάται ;

Προς το παρόν το απολαμβάνω. Το μωράκι μου, η ζωή μου, το βλέπω ήρεμο και ευτυχισμένο και καταλαβαίνω πως είναι να κλαις από ευτυχία

ευχαριστώ μωράκι μου...

καλε τι να πειραζει; Να σου ζησει και να το χαιρεσαι.

Θα δυσκολευτεις αργοτερα, αλλα αυτο ειναι πολυ διαφορετικο απο το να το μετανιωσεις. Δε νομιζω οτι θα το μετανιωσεις επειδη κανεις αυτο που σ'ευχαριστει και το μωρακι σου δε θα ξαναειναι ποτε τοσο μικρο. Ισως μετανιωσεις αν δεν κανεις αυτο που σου λεει η καρδια σου.

Αν αργοτερα κουραστεις, υπαρχουν πολλοι τροποι, συμβουλες και βιβλια να σε βοηθησουν να το βοηθησεις να κοιμαται χωρις το στηθος.

Κορίτσι κοίτα να το χαρείς και να το απολαύσεις και άσε τους αδαείς να λένε.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κάτσε να φτάσει το παιδί 8-10 μηνών και τα ξαναλέμε. Αντέχεις λες να το κάνεις αυτό κάθε μισή με μία ώρα; Για αρκετό καιρό; Τα παιδιά μπορεί να περνάνε φάσεις σε αυτή την ηλικία που ξυπνάνε πιο συχνά στον ύπνο τους, επειδή αλλάζουν πλευρό...

Επίσης, το παιδί θα κοιμάται έτσι γλυκά και με κάποιον άλλον αν χρειαστεί;

Όπως λες, θα τα αντιμετωπίσεις αυτά όταν προκύψουν, αλλά την εποχή που θα αποφασίσεις να τα αντιμετωπίσεις μπορεί να έχεις συσσωρευμένη κούραση και "να θυμηθείς" αυτά που σου λέγανε παλιά. Να μην τα αντιμετωπισεις αποτελεσματικά λόγω δικής σου κούρασης - έλλειψης ψυχραιμίας και τελικά να κάνεις πράγματα που δεν χρειάζονται - όπως να συνδέσεις όλο αυτό με το θηλασμό και να σταματήσεις το θηλασμό. Αυτή είναι μια στάνταρ ιστορία που επαναλαμβάνεται.

Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα από αυτά. Βλέποντας και κάνοντας.

Διαφημίσεις

Κάθε σχέση είναι μοναδική και κάθε στιγμή πολύτιμη. Τίποτα δεν πειράζει αν ευχαριστεί εσένα και το μωρό σου. Το πώς θα διαπραγματευτείτε τα όρια και τις αλλαγές είναι δικό σας θέμα. Να "μαζεύεις" όμορφες στιγμές γιατί περνάνε γρήγορα αφού τα μωράκια μεγαλώνουν με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς.

ευχαριστώ μωράκι μου...

εγώ μαζί σου!

Αγχώνομαι για το τι θα κάνω του χρόνου π.χ. αν απαιτεί αυτή την ίδια άνετη στάση από εμένα και εγώ δεν μπορώ, αλλά δεν αφήνω το αύριο να επηρρεάσει το σήμερα. Σήμερα απολαμβάνω την ευτυχία της μπέμπας μου, δε της την στερώ, και σε ένα χρόνο από τώρα, θα έχει αλλάξει τόσο αυτή όσο και εγώ, οπότε βλέπουμε!!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

ευχαριστώ μωράκι μου...

μήπως να μην άκουγες τί λέει ο κόσμος? Εμάς πως και δεν μας είπαν όλα αυτά τα μη? Εκτός κι αν σου παρέθεσαν τις εμπειρίες τους και τις έκανες κανόνες. Κάθε σ΄χεση μάνας παιδιού είναι μοναδική και μεταβάλλεται με το χρόνο!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Και εμενα αυτα μου λενε " αμα το μαθεις στην αγκαλια καηκες"!!! Ειναι 41 ημερων η μπεμπα μου κ ηδη εχω μαθει το κλαμα του φαγητου ή αν ειναι πονακια ή αν θελει παρεουλα....Κι ομως καποιες φορες κλαιει επειδη θελει αγκαλια γιατι θελει παρεα....Και δεν της το στερω...Ακομα κ χτες που ειχα 38 πυρετο με πονους στο στηθος απο μαστιτιδα κ ο αντρας μου εκανε μπανιο, σηκωθηκα κ την ακουμπησα πανω μου κ την εκανα βολτες στο σαλονι!!!Δεν μπορω να βλεπω τα ματακια της να βγαζουν δακρυα---δακρυα σας λεω κ δεν το πιστευα---κατι σταγοναρες να!!!!---Γιατι να στερω κατι τοσο απλο απο το παιδι μου???Αυτο θελει αγαπη κ φροντιδα...εμεις το φεραμε στη ζωη!!!

Διαφημίσεις

Γιατι να στερω κατι τοσο απλο απο το παιδι μου???Αυτο θελει αγαπη κ φροντιδα...εμεις το φεραμε στη ζωη!!!

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι! Εμείς αποφασίσαμε να το φέρουμε στη ζωή, αυτό το μικρούλη δεν ρωτήθηκε:lol: Είναι δυνατό λοιπόν να μην του δείχνουμε όλη μα όλη μας την αγάπη, ειδικά με χάδια και αγκαλιές που τα καταλαβαίνουν καλύτερα από τα λόγια;;;

αν χορτασουν οσα εχουν αναγκη την περιοδο που πρεπει, δεν τα πιανει μετα τιποτα,,,ασε την οριοθετηση μετα το χρονο και παλι σταδιακα πολυ σταδιακα

αν δεν χορτασει αγκαλιες το βρεφος απο την μανα του απο ποιον και ποτε θα χορτασει?

Τα φασόλια πειράζουν...όλα τα άλλα είναι μια χαρά.

Μάθε το παιδί σου όπως εσύ γουστάρεις και μην ακούς κανένα. Στην τελική και η ευκολία και η δυσκολία, δικό σου θέμα θα είναι και κανενός άλλου...

8OgYp3.png

To μονο που θα μετανιωσεις ειναι αν δεν τα κανεις ολα αυτα!!!ο μεγαλος μου κοντευει 4 και ο μικρος τα 2 και δεν φανταζεσαι ποσο μου λειπουν αυτες οι στιγμες!!!!ειναι οι ομορφοτερες στιγμες!Μετα θα παρακαλας σαν τον ζητιανο για ενα φιλι

και μια αγκαλια!

το μονο που θα σε συμβουλεψω ειναι οταν δεις το μωρο σου ετοιμο να κοιμηθει μονο του αφησε το...γιατι αν μεγαλωσει πολυ θα κουραστεις.ΔΕν λεω για τωρα αλλα για οταν αρχισει να καταλαβαινει.Προς το παρων κανε αυτο που νιωθεις και κλεισε τα αυτια σου!!!!

Επειδη κι εγω ετσι εκανα, ευχαριστησου το η εμπειρια ειναι μοναδικη και ολα θα γινουν με τον τροπο τους αργοτερα.

Στην τελικη οταν μεγαλωσει θα ξαπλωνεις μαζι στο κρεββατι θηλαζοντας και οταν αποκοιμηθει την κανεις με ελαφρα! ;)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Δώσε αγκαλιές ,δώσε φιλιά κράτα στιγμές και δεν θα χάσεις:D!!!Κι εμένα μου λέγανε να μην κάνω πολλά πράγματα.Άλλα τα έκανα επειδη τα ήθελα πολύ πολυ πολύ:D(ύπνος στο στήθος και μετά αγκαλιασμένοι να τον κοιτάζω και να απολαμβάνω στιγμές ανεπανάληπτες) νανούρισμα στην αγκαλιά μου ,ύπνος περισσότερο στο κρεββάτι μας παρά στην κούνια του:-D!Όταν έφτασε ο κατάλληλος καιρός όλα μπήκαν σε σειρά;)!!!Ευχαριστήσου το μικράκι σου τώρα.Οι μέρες και οι στιγμές περνούν.Κάθε μέρα που περνάει κερδίζεις ή χάνεις όμορφες στιγμές...

• 2 weeks later...
εγώ μαζί σου!

Αγχώνομαι για το τι θα κάνω του χρόνου π.χ. αν απαιτεί αυτή την ίδια άνετη στάση από εμένα και εγώ δεν μπορώ, αλλά δεν αφήνω το αύριο να επηρρεάσει το σήμερα. Σήμερα απολαμβάνω την ευτυχία της μπέμπας μου, δε της την στερώ, και σε ένα χρόνο από τώρα, θα έχει αλλάξει τόσο αυτή όσο και εγώ, οπότε βλέπουμε!!

εχεις δικιο κανε αυτο που νομιζεις εσυ σωστο και μενα μου λενε να μην θηλαζω τοσο συχνα την 3,5 μηνων μπεμπουλα μου γιατι κακομαθαινει, αλλα και την μεγαλη μου που την μεγαλωσα βαση προγραμματος σε ολα ακομα και στις αγκαλιες, ολα αυτα που εχασε τοτε απο μενα τα ζηταει τωρα που ειναι 3 χρονων και πιστεψεμε μερικες φορες χωρις να το θελεις κουραζεσαι να εχεις ενα τριχρωνο να σου τριβεται συνεχεια

:evil: