Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γαστραντεριτιδα

sia77

Recommended Posts

δεν ξερω αν εχει ξαναγινει θεμα παρακαλω αν ναι διορθωστεμε.η μεγαλη μου η κορη 4 χρονων κολλησε την μπεμπα σχεδων 4 μηνων με ιωση γαστραντεριτιδας.αφου ολο το βραδυ εκανε εμετους και διαρροια πηρα τηλ το γιατρο και μου ειπε να θηλαζω πιο μικρα και πιο συχνα γευματα γιανα μην τα βγαζει.απο το πρωι μεχρι τωρα εκανε μονο 2 εμετους αρα πιστευω οτι ειμαστε καλα.το θεμα ειναι οτι αρχισε και εμενα η κοιλια μου και εχω ταση για εμετο και δεν εχω ορεξη να πιω η να φαω τιποτα.λετε να υπαρξει προβλημα με τον θηλασμο?με την παραγωγη μου? γιατι οπως εχω ξανα πει σε αλλο ποστ δεν θελει μπιμπερο.

''''ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ''''

Αλεξάνδρα 10/07/2008

Μπουλίτσα 5/5/2012

Διαφημίσεις

Εγω ήδη θηλάσει 2 φορές με γαστρεντερίτιδα χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα σε μένα ή το μωρό. Το δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να διακόπτω συχνά το θηλασμό για να πηγαίνω τουαλέτα ή το ότι ήμουν τόσο εξασθενημένη που δεν μπορούσα να είμαι καθιστή.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Σια δεν υπαρχει προβλημα αρκει να μην αφυδατωθεις. Περαστικα!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.νιωθω νομιζω καλυτερα.προσπαθω να πινω νερακι αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο ακομα.ελπιζω αυριο να ειμαστε ολοι καλυτερα!!!

''''ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ''''

Αλεξάνδρα 10/07/2008

Μπουλίτσα 5/5/2012

δεν ξερω αν εχει ξαναγινει θεμα παρακαλω αν ναι διορθωστεμε.η μεγαλη μου η κορη 4 χρονων κολλησε την μπεμπα σχεδων 4 μηνων με ιωση γαστραντεριτιδας.αφου ολο το βραδυ εκανε εμετους και διαρροια πηρα τηλ το γιατρο και μου ειπε να θηλαζω πιο μικρα και πιο συχνα γευματα γιανα μην τα βγαζει.απο το πρωι μεχρι τωρα εκανε μονο 2 εμετους αρα πιστευω οτι ειμαστε καλα.το θεμα ειναι οτι αρχισε και εμενα η κοιλια μου και εχω ταση για εμετο και δεν εχω ορεξη να πιω η να φαω τιποτα.λετε να υπαρξει προβλημα με τον θηλασμο?με την παραγωγη μου? γιατι οπως εχω ξανα πει σε αλλο ποστ δεν θελει μπιμπερο.[/QUOT

μιλα με την παιδιατρο για να κανεις το εμβολιο για τις γαστρεντεριτιδες γραφεται πλεον κ απο τα ταμεια

Διαφημίσεις

Το εμβολιο μπορει να κανει δυσαρεστες παρενεργειες (αποφραξη εντερου, ειλεο), εχει στειλει πολλα μωρα στο νοσοκομειο. Η δικια μας παιδιατρος δεν το συστηνει. Αλλωστε δε καλυπτει ολους τους ιους γαστρεντεριτιδας.

Δυστυχως η γαστρεντεριτιδα ειναι πολυ διαδεδομενη. Δυο φορες την περασαμε περσι με ενα μηνα διαφορα, μας τσακισε. Χαρη στην ομοιοπαθητικη την βγαλαμε σχετικα καλα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

το μπεμπεκακι μου σημερα ειναι λες και δεν ξερει τιποτα μιαμιση μερα κρατισε αναρωτιέμαι μηπως με τον θηλασμο τις περασα τα αντισωματα και το ξεπερασε τοσο γρηγορα.η μεγαλη ζουζουνιτσα μου ακομα ταλαιπωρείτε 4 μερες τωρα.το φοβαμε λιγο αυτο το εμβολιο εχω ακουσει διαφορα.

''''ΟΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ''''

Αλεξάνδρα 10/07/2008

Μπουλίτσα 5/5/2012

Sia βεβαια και βοηθαει πολυ ο θηλασμος. Κι ο μικρος μου που θηλαζει ολη μερα περασε τσακ μπαμ τη γαστρεντεριτιδα τη δευτερη φορα, την πρωτη δεν κολλησε καν κι ας κοιμοταν μαζι μου.

Και μια ιωση που περασε ο μεγαλος με ψηλο πυρετο ολοκληρη βδομαδα, εγω κολλησα μεν ο μικρος καθολου. Το προστατευει σε μεγαλο βαθμο! :)

Προσεξε μονο γιατι μερικες γαστρεντεριτιδες υποτροπιαζουν μετα απο μερικες μερες, δλδ εκει που ειναι καλα μπορει να σου κανει κανα εμετο παλι.