Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤ.Δ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Recommended Posts

Καλήμερα κορίτσια!!! Ξέρει κάποια απο εσάς τι θα γίνει με τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών του Δήμου Χαλανδρίου????

Τηλέφωνο παίρνω δεν απαντάνε .... email εχω στείλει δεν μου έχουν απαντήσει. Τι στο καλό... υποτίθεται οτι την άλλη βδομάδα ξεκινάνε , πως θα ξέρουμε αν τελικά έχουν πάρει τον μικρό????

JR7vp2.pngh5zip2.png

Διαφημίσεις

Μίλησα ήδη 3 φορές μαζί τους, την Δευτέρα μου είπαν πως Πέμπτη ή Παρασκευή θα συνεδριάσουν και λογικά την Δευτέρα 03/09 θα έχουν τα αποτελέσματα.Την ίδια μέρα δηλαδή που ξεκινάνε και οι παιδικοί. Τελευταία στιγμή!

fedra μου σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!!!!

Ωραία.... τελευταία στιγμή .... και αν τελικά δεν πάρουν τα πιτσιρίκια ???? Δεν θα έπρεπε να τα έχουν βγάλει ΕΣΤΩ στην αρχή αυτής της εβδομάδας???

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!

JR7vp2.pngh5zip2.png

:D:D:D Καλημέρα!!!! Εξαιρετικά ευχάριστα νέα!!! Ξέρεις αν θα τα αναρτήσουν έξω απο τους παιδικούς ή να ξεκινήσω τα τηλέφωνα κατα τις 13:05 ????

JR7vp2.pngh5zip2.png

Διαφημίσεις

Μου είπε στις 13:00 στην ιστοσελίδα Δήμου Χαλανδρίου,αλλά μου είπε ότι θα αναρτηθούν και κάπου...αλλά δεν τον άκουσα.Σου στέλνω pm με το τηλέφωνο που πήρα, για να ρωτήσεις πού θα γίνει η ανάρτηση.(Δεν έχει αναμονή, απαντάνε αμέσως)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση!!!! Το π.μ δεν το έχω πάρει.

Άντε.... λίγη ώρα υπομονή μέχρι να δούμε αν μας έχουν πάρει και καλά μας αποτελέσματα!!!!!

JR7vp2.pngh5zip2.png

Καλημέρα έχει πάει 14.00 κι ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί ούτε στους παιδικούς ούτε στο ιντερνετ....Εντωμεταξύ Δευτέρα ξεκινάνε.

Τι να πει κανείς...

9XkKp3.png

HArNp3.png

Διαφημίσεις

Άστα .... μου έχουν σπάσει τα νεύρα:evil::evil::evil:!!!!! Μου είπαν οτι θα αναρτηθούν στην οδό Αισχύλου εκτός απο την ιστοσελίδα τους.

Ναι αλλά το άλλαξαν πάλι..Δεν θα αναρτηθούν στην οδό Αισχύλου αλλά μόνο στην ιστοσελίδα και στους σταθμούς.....

Επίσης συνέχεια λενε σε 10 λεπτά.....:evil::(

9XkKp3.png

HArNp3.png

Διαφημίσεις