Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περιοδος κ διακοπες

Recommended Posts

Γεια σας και καλο υπολοιπο διακοπων σ οσους συνεχιζουν!θ ηθελα ν ρωτησω κατι π πιστευω οτι απασχολει αρκετες κοπελες τους καλοκαιρινους μηνες.Εμενα ο κυκλος μ ειναι αστατος κ για αυτο παιρνω αντισυλλιπτικα.Μπορω μ καποιο τροπο ν καθυστερησω την περιοδο μ γτ οταν θ εχω εχμ κανονισει μ την παρεα μ ν παμε ενα διημερο !τα τελευταια μπανια δυστυχως!

Διαφημίσεις

Γεια σας και καλο υπολοιπο διακοπων σ οσους συνεχιζουν!θ ηθελα ν ρωτησω κατι π πιστευω οτι απασχολει αρκετες κοπελες τους καλοκαιρινους μηνες.Εμενα ο κυκλος μ ειναι αστατος κ για αυτο παιρνω αντισυλλιπτικα.Μπορω μ καποιο τροπο ν καθυστερησω την περιοδο μ γτ οταν θ εχω εχμ κανονισει μ την παρεα μ ν παμε ενα διημερο !τα τελευταια μπανια δυστυχως!

καλό θα ήταν να μην κάνεις κάτι που μπορεί να κάνει ακόμα πιο άστατο το κύκλο σου όπως να πάρεις κάποιο χάπι ας πούμε.. θα σου πω τι έκανα εγώ όταν ήθελα να πάω διακοπές για να μου έρθει νωρίτερα ή να αργήσει ανάλογα (όταν δεν είχα σταθερό κύκλο δηλαδή) για νωρίτερα έκανα μπάνιο την περιοχή της μήτρας μου και την κοιλιά μου με καυτό νερό 3 φορές την ημέρα.. τώρα για ένα διήμερο αν πλησίαζε η μέρα που θα είχα και ήταν καλοκαίρι πολύ απλά έκανα πολλά μπάνια στην θάλλασα και δεν έβγαινα σχεδόν καθόλου απο το νερό βέβαια σε αυτήν την περίπτωση να ξέρεις πως ναι μεν δεν έρχετε αλλα όταν έρχετε εφοδιάσου με ντεπόν γιατί πονάς, εγώ τουλάχιστόν πονούσα όπως και η αδερφή μου που έμαθε αυτό το κόλπο... αν πάλι σου έρθει βάλε ταμπονάκι όταν θες να κάνει μπάνιο έχε και μαζί σου για να αλλάζεις όταν βγαίνεις απο το νερό και θα είσαι οκ...

Υπάρχουν κάνα δυο κόλπα, αλλά καλύτερα να βάλεις ταμπόν και να μπεις στη θάλασσα, παρά να παίζεις με την περίοδό σου. Και έχε δυο μαγιουδάκια μαζί σου ν' αλλάζεις το βρεγμένο. Καλές βουτιές!

it's never too late to start all over again

ξερετε το ταμπον το φοβαμαι καπως!μου φαινεται πολυ δυσκολο στην χρηση και υπαρχουν και κινδυνοι.Ειναι και η μητερα μ η οποια δεν συμφωνει γιατι ειχε καποιο προβλημα μετα την χρηση του ταμπον και μ παροτρυνει να μην τ χρησιμοπποιησω!Οχι οτι 8α την ακουσω αν τ παρω απφαση:lol:

μπορεις να συνεχισεις το επομενο κουτι κατευθειαν χωρις να σταματησεις 7 μερες. και φυσικα προσπαθησε να τα παιρνεις σε ωρες που δεν καταναλωνεις αλκοολ. αν θες μπορεις να μην παρεις ολοκληρο το δευτερο κουτι αλλα να σταματησεις μολις γυρισεις απο τις διακοπες για να σου ερθει η περιοδος.

Διαφημίσεις