Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 μέρες χωρίς κακάκια

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα, ελπίζω πως ναι.

Ο μπέμπης μου είναι 4μιση μηνών θηλάζουμε όσες φορές την ημέρα θέλει εκτός από 1 φορά την ημέρα που του δίνω 20γρ.ριζαλευρο (και αυτό γιατί επιστρέφω σε 1βδομαδα δουλεία και θέλω ν ξέρω ότι όντως θα τρώει κάτι μιας κ δεν παίρνει ακόμη μπιμπερο) και κάποιες φορές την βδομάδα περίπου 20 - 30 μλ σκόνη στην προσπάθεια μου να μάθει το μπουκάλι. Το θέμα μου είναι ότι εδώ και 2 ημέρες δεν έχει ενεργηθεί.δεν είχαμε ποτέ θεμά. Πάντα έκανε 3 φορές την ημέρα.

Πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι μωράκια που θηλάζουν μπορεί και να μην κάνουν κακάκια για 1 βδομάδα:shock:.και αν πάλι όταν τα κάνουν είναι κανονικά και όχι σφιχτα (συγνώμη και για την περιγραφή) τότε δεν μιλάμε για δυσκοιλιότητα.

Μα μία βδομάδα χωρίς?

Τον γιατρό μας τον εμπιστεύομι δεν παίζει τέτοιο θέμα, το θέμα μου είναι τι άλλαξε.

Συμβουλές απο έμπειρες μανούλες? Τι μπορώ ν κάνω για να το βοηθήσω?

Διαφημίσεις

Σωστά σου είπε ο γιατρός όσο παράλογο κ αν ακούγεται!!!Κατά την γνώμη μου δεν έκανε λόγω του ρυζαλευρου γιατί σφίγγει.Στη δική μου δεν της έδωσα ρυζαλευρο γιατί δεν το ήθελε καθόλου,αλλά όταν της κάνω φαγητό που έχει ρύζι δυσκολεύεται λίγο να κάνει.Δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό μιας κ το θηλαζεις αλλά ας πουν κ οι άλλες μανούλες που έχουν πιο μεγάλη εμπυρια

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Αφού έκανε μην ανησυχείς! Ήταν κανονικά τα κακά της?? Μπορεί να την πείραξε αν έφαγες κ εσύ κάτι,λέω εγώ τώρα...εγώ μόνο ένα μήνα κατάφερα να θηλασω αλλά κ τότε δεν έκανε κάθε μέρα κ μου είχε πει η γιατρός αφού την θηλάζω δεν υπάρχει πρόβλημα.Μετά που μας πέρασε η δυσκοιλιότητα λογο αλεργιας μέχρι να αλλάξουμε γάλα είχε κάποιες μέρες που δεν έκανε πχ 2-3 κ ας επιινε μόνο γάλα.Θα δεις μετά που ια αρχίσει περισσότερες στέρεες θα κάνει πιο πολύ! Εμένα τώρα 2-3 φορές την ημέρα κάνει.Μας είχε πει ο παιδογαστρεντερολογος ότι αν κάνει τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα είναι ενταξει

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα, ελπίζω πως ναι.

Ο μπέμπης μου είναι 4μιση μηνών θηλάζουμε όσες φορές την ημέρα θέλει εκτός από 1 φορά την ημέρα που του δίνω 20γρ.ριζαλευρο (και αυτό γιατί επιστρέφω σε 1βδομαδα δουλεία και θέλω ν ξέρω ότι όντως θα τρώει κάτι μιας κ δεν παίρνει ακόμη μπιμπερο) και κάποιες φορές την βδομάδα περίπου 20 - 30 μλ σκόνη στην προσπάθεια μου να μάθει το μπουκάλι. Το θέμα μου είναι ότι εδώ και 2 ημέρες δεν έχει ενεργηθεί.δεν είχαμε ποτέ θεμά. Πάντα έκανε 3 φορές την ημέρα.

Πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι μωράκια που θηλάζουν μπορεί και να μην κάνουν κακάκια για 1 βδομάδα:shock:.και αν πάλι όταν τα κάνουν είναι κανονικά και όχι σφιχτα (συγνώμη και για την περιγραφή) τότε δεν μιλάμε για δυσκοιλιότητα.

Μα μία βδομάδα χωρίς?

Τον γιατρό μας τον εμπιστεύομι δεν παίζει τέτοιο θέμα, το θέμα μου είναι τι άλλαξε.

Συμβουλές απο έμπειρες μανούλες? Τι μπορώ ν κάνω για να το βοηθήσω?

Ετσι λένε όλοι οι γιατροί( μια εβδομάδα). Πολλες φορές θα δεις αλλαγές σε αυτες τις συμπεριφορές.Αλλες φορές 3 φορές την ημέρα και αλλες 1 στις 5. Το χαμομήλι βοηθάει πολύ

demirou ευχαριστώ για την απάντηση.ευτυχώς συνεχίζουμε όπως πριν. 2 φορές την ημέρα. θα το έχω υπόψιν μου το χαμολήλι (αχρειαστο να ναι βέβαια)

κ μενα στην ιδια ηλικια κοντα στους 3,5-4 μηνες που επινε μονο μητρικο αλλα απο αντληση, υπηρχαν μερες που εκανε ανα 3-4 μερες, μας ειχε πει ο γιατρος οτι το εντερο ειναι γενικα τεμπελικο οργανο κ στην ηλλικια αυτη το παθαινουν αρκετα μωρα.εγω στην 4η μερα του ειχα κανει ενα κλυσματακι γλυκερινης κ ειχε ενεργηθει κ μετα σιγα σιγα εστρωσε.παντως κ οταν ξεκινησε φρουτα στην αρχη ηθελε λιγη "βοηθεια", να του τραβαμε τα ποδαρακια λιγο.θα περασει φασεις κ σε αυτον τον τομεα οπως ειπε κ αλλη μια κοπελα!καλη συνεχεια!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

derbybaby όταν είπα στον άντρα μου ότι αν περάσουν 4 μέρες και δεν κάνει θα του κάνω κλισμα με κοιταγε ετσι:shock::shock::shock::evil::evil::evil:.

Όπως λέει και ο παιδίατρος μας αυτοί που το γύρισαν δεν ήταν απο κλίσμα:D.

Ευτυχώς είμαστε μια χαρά

Διαφημίσεις