Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμφύτευση ή ωορηξια;;;

Recommended Posts

Καλησπερα σας, θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη. Απο το Μαιο η περιοδος μου εχει γινει ανω κατω, οχι οτι ημουν ποτε καθε 28 αλλα καθε 30-32-35. Ετσι λοιπον τον Ιουνιο αδιαθετησα στις 60 μερες περιπου κι αυτο με primolout nor, ενω τον Ιουλιο στις 57 μερες αλλα χωρις φαρμακο..Να σας πω οτι με τον αντρα μου προσπαθουμε για μωρακι εδω και 7 μηνες. Τελευταια μου περιοδος 30 Ιουλιου και χτες μετα απο απογευματινη βολτα, γυρναω σπιτι και το λευκο μου εσωρουχο ηταν γεματο ροζ σταγονες κι απο τοτε τιποτα, πεντακαθαρα τα χαρτακια. Μονο το ροζ καφε στο εσωρουχο.Διαβαζω διαφορα απο χτες, στην αρχη χαρηκα γιατι σκεφτηκα οτι προκειται για εμφυτευση στις 23 μερες, αλλα μετα διαβασα οτι μπορει να ειναι και ωορηξια. Δε μου εχει ξανατυχει.εσεις τι λετε. Εχω καουρες πρησμενο στηθος και αλλα πολλα που σας το ορκιζομαι δεν τους δινω σημασια γιατι τον τελευταιο καιρο με τις μεγαλες μου καθυστερησεις ολο νομιζω οτι εχω συμπτωματα. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας, θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη. Απο το Μαιο η περιοδος μου εχει γινει ανω κατω, οχι οτι ημουν ποτε καθε 28 αλλα καθε 30-32-35. Ετσι λοιπον τον Ιουνιο αδιαθετησα στις 60 μερες περιπου κι αυτο με primolout nor, ενω τον Ιουλιο στις 57 μερες αλλα χωρις φαρμακο..Να σας πω οτι με τον αντρα μου προσπαθουμε για μωρακι εδω και 7 μηνες. Τελευταια μου περιοδος 30 Ιουλιου και χτες μετα απο απογευματινη βολτα, γυρναω σπιτι και το λευκο μου εσωρουχο ηταν γεματο ροζ σταγονες κι απο τοτε τιποτα, πεντακαθαρα τα χαρτακια. Μονο το ροζ καφε στο εσωρουχο.Διαβαζω διαφορα απο χτες, στην αρχη χαρηκα γιατι σκεφτηκα οτι προκειται για εμφυτευση στις 23 μερες, αλλα μετα διαβασα οτι μπορει να ειναι και ωορηξια. Δε μου εχει ξανατυχει.εσεις τι λετε. Εχω καουρες πρησμενο στηθος και αλλα πολλα που σας το ορκιζομαι δεν τους δινω σημασια γιατι τον τελευταιο καιρο με τις μεγαλες μου καθυστερησεις ολο νομιζω οτι εχω συμπτωματα. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.

Γεια σου Margeo!

Είναι αλήθεια πως σε έχει λίγο ταλαιπωρήσει ο κύκλος σου τελευταία. Αυτό που γνωρίζω είναι πως αδιαθετείς 14 ημέρες μετά την ωορρηξία. Οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις γόνιμες μέρες. Θα σου πω όμως την εμπειρία μου. Όταν έμεινα έγκυος είδα και εγώ 2-3 ροζ σταγόνες από την εμφύτευση. Το έψαχνα πολύ, ήμουν υποψιασμένη, οπότε ήταν ένα θετικό σημάδι. Από την άλλη είχα και εγώ την ανησυχία σου μήπως είναι η ωορρηξία μου (πήρα τηλέφωνο και το γιατρό μου και μου είπε αυτή την εκδοχή). Είχα διαβάσει πως δεν είναι απαραίτητο να έχεις αιματάκι κατά την εμφύτευση, αλλά σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι. 10 περίπου μέρες μετά είχα θετικό τεστ!! Τα συμπτώματα που λες εσύ τα είχα και εγώ, αλλά παρατηρώ πλέον πως τα έχω σε κάθε κύκλο. Το ένστικτό σου θα σου πει. Εμένα μου φώναζε πως είμαι! Σκέψου είχα κόψει τον καφέ, το αλκοόλ κλπ από την 2η 3η ημέρα της σύλληψης! Οπότε άφησε τον εαυτό σου και άκου το ένστικτό σου!

Σου εύχομαι ολόψυχα ένα σποράκι στην κοιλίτσα! Περιμένουμε τα νέα σου! Ωσ τότε υπομονή και καλά να περνάς!

Σε ευχαριστω πολυ edel84 για την απαντηση σου! Ειμαστε και συνομηληκεσ! Αν ακουσω το ενστικτο μου, με βλεπω στο λητω να ψωνιζω πανες και πιπιλες :-) αλλα οπωσ βλεπεισ συγκρατιεμαι για να μην απογοητευτω. Γυρω στις 16-18 Αυγουστου πρεπει να ειχα ωορηξια γιατι ειδα ασπραδι αυγου. Θα παρω κι εγω το γιατρο μου το απογευμα, να τον ρωτησω ποτε να κανω τεστ.

Σε ευχαριστω πολυ edel84 για την απαντηση σου! Ειμαστε και συνομηληκεσ! Αν ακουσω το ενστικτο μου, με βλεπω στο λητω να ψωνιζω πανες και πιπιλες :-) αλλα οπωσ βλεπεισ συγκρατιεμαι για να μην απογοητευτω. Γυρω στις 16-18 Αυγουστου πρεπει να ειχα ωορηξια γιατι ειδα ασπραδι αυγου. Θα παρω κι εγω το γιατρο μου το απογευμα, να τον ρωτησω ποτε να κανω τεστ.

Γεια σου και πάλι! Έχεις ακόμη λίγο μέλλον! Μη βιαστείς, γιατί ίσως απογοητευτείς αδίκως. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να προσπαθώ να ακούω το σώμα μου και να ψάχνω στο διαδίκτυο για συμπτώματα. Πολύ ψυχοφόρο. Τελικά, διαπιστώνω πλέον πως σε κάθε κύκλο, αν είχα το μυαλό μου κολλημένο εκεί, θα μπορούσα να έχω συμπτώματα! Πάρε το γιατρό σου, έχεις απόλυτο δίκιο, θα σε κατευθύνει πιο σωστά. Άντε λίγη υπομονή ακόμη και θα ξέρεις!

Γεια σου και πάλι! Έχεις ακόμη λίγο μέλλον! Μη βιαστείς, γιατί ίσως απογοητευτείς αδίκως. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να προσπαθώ να ακούω το σώμα μου και να ψάχνω στο διαδίκτυο για συμπτώματα. Πολύ ψυχοφόρο. Τελικά, διαπιστώνω πλέον πως σε κάθε κύκλο, αν είχα το μυαλό μου κολλημένο εκεί, θα μπορούσα να έχω συμπτώματα! Πάρε το γιατρό σου, έχεις απόλυτο δίκιο, θα σε κατευθύνει πιο σωστά. Άντε λίγη υπομονή ακόμη και θα ξέρεις!

Κι εγώ όσο καιρό προσπαθούσαμε, κάθε μήνα είχα συμπτώματα... Ένα μόνο μήνα δεν είχα συμπτώματα και ήμουν έγκυος! Επίσης είχα κάνει τεστ μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση και είχε βγει αρνητικό! Η δική μου συμβουλή Margeo είναι να μην ψάχνεις για συμπτώματα και να περιμένεις μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης, να κάνεις το τεστάκι ή τη χοριακή σου και να μας πεις τα ευχάριστα!

Διαφημίσεις

Κι εγώ όσο καιρό προσπαθούσαμε, κάθε μήνα είχα συμπτώματα... Ένα μόνο μήνα δεν είχα συμπτώματα και ήμουν έγκυος! Επίσης είχα κάνει τεστ μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση και είχε βγει αρνητικό! Η δική μου συμβουλή είναι να μην ψάχνεις για συμπτώματα και να περιμένεις μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης, να κάνεις το τεστάκι ή τη χοριακή σου και να μας πεις τα ευχάριστα!

Συμφωνώ απόλυτα με τη Νεφέλη, λίγο υπομονή κοριτσάκια!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Η αληθεια ειναι οτι πηρα ενα τεστακι με υψηλη ευαισθησια και λεω την Κυριακη να το κανω. Ξερω οτι ειναι νωρις αλλα αν οντως την Τριτη ηταν η εμφυτευση μπορει και να δειξει. Αν βγει αρνητικο θα στεναχωρηθω αλλα δε θα χασω τις ελπιδες μου μεχρι τη χοριακη. Για οτιδηποτε νεοτερο θα σας ενημερωσω.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Η αληθεια ειναι οτι πηρα ενα τεστακι με υψηλη ευαισθησια και λεω την Κυριακη να το κανω. Ξερω οτι ειναι νωρις αλλα αν οντως την Τριτη ηταν η εμφυτευση μπορει και να δειξει. Αν βγει αρνητικο θα στεναχωρηθω αλλα δε θα χασω τις ελπιδες μου μεχρι τη χοριακη. Για οτιδηποτε νεοτερο θα σας ενημερωσω.

Άντε κορίτσι μου, καλά αποτελέσματα να εχεις. Πάντως μην το βάζεις κάτω. Αυτά τα τεστ δεν είναι και τα καλύτερα, δηλαδή μπορεί να σου δείξουν ψευδώς αρνητικό. Σε ένα άλλο θέμα στο φόρουμ το είχα διαβάσει πως ακόμη και με επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη με εξέταση αίματος, τα συγκεκριμένα τεστ είχαν βγάλει αρνητικό για εγκυμοσύνη αποτέλεσμα. Φιλιά απο μας!

Γεια σας κοριτσια! Σημερα νομιζα οτι αδιαθετησα το πρωι και στεναχωρεθηκα, αλλα τελικα ειχα λιγο καφε στο σκουπισμα (συγγνωμη) και μετα τιποτα μεχρι και τωρα. Αν δεν μου ερθει κανονικα μεχρι αυριο, λεω να κανω το τεστακι μου. Τι λετε; Ωρα δεν ειναι;

Γεια σας κοριτσια! Σημερα νομιζα οτι αδιαθετησα το πρωι και στεναχωρεθηκα, αλλα τελικα ειχα λιγο καφε στο σκουπισμα (συγγνωμη) και μετα τιποτα μεχρι και τωρα. Αν δεν μου ερθει κανονικα μεχρι αυριο, λεω να κανω το τεστακι μου. Τι λετε; Ωρα δεν ειναι;

Με το καλο!!καλα αποτελεσματα!:P

Διαφημίσεις

Πότε είπαμε είναι να αδιαθετήσεις!

Άκου μια ιστορία. Παντρεύομαι τον Απρίλιο! Μετά από μία εβδομάδα βλέπω ροζ αίμα, περίπου 2 κηλίδες. Κοιτάω τον άντρα μου σα χάνος και χαζογελάω! Μετά από μία εβδομάδα και ενώ μόλις έχω κάνει εγγραφή στο φόρουμ και μου λένε τα κορίτσια θετικά λόγια για τα συμπτώματα που περιγράφω, βλέπω σκούρο καφέ αιματάκι, λίγο! Απογοητεύομαι και με πιάνουν τα κλάματα! Μιλάμε για την απογοήτευση! Μαγειρεύω το αγαπημένο μου φαγητό και πίνω 3 ποτήρια κρασί από τη θλίψη μου! Το επόμενο πρωί, ακόμη τα καφέ, λέω θα κάνω το ψηφιακό τεστ (που είχα πάρει με λίγη γκρίνια από τη μεριά του αντρούλη μου, γιατί ακόμη δεν είχα καθυστέρηση και έπρεπε να μην το σκέφτομαι κατά τη γνώμη του κ.λ.π.). Το κάνω και περιμένω τα ατελείωτα 3 λεπτά κοιτώντας την οθόνη με απογοήτευση, γιατί εάν αργεί έχω ακούσει πως δεν είσαι! Και να το! Δείχνει '''Εγκυος''!!!!!!!!! Βγαίνω όπως είμαι και τρέχω στον αγουροξυπνημένο άντρα μου λέγοντας του ''καλημέρα πατέρα''! Μην απογοητεύεσαι λοιπόν! Με το καλό αύριο! Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

Edel μου, πρωτον: Να ζησετε! Δευτερον: με το καλο το μωρακι σου! Τριτον: δεν ξερεις τί χαρα μου δινεις! Δεν εχω σταθερο κυκλο και δε μπορω να ξερω ακριβως ημερομηνιες. Τις ροζ κυληδες τις ειδα την 23η μερα και το καφε σημερα 30η μερα. Τωρα δεν εχω τιποτα.

Με κυκλο 30 ημερων(συνηθως γιατι ειχε και τα κουλα του!!)την 25η μερα του κυκλου μου βλεπω λιγα καφε και μετα μια σταγονα αιμα. Δεν ηξερα μηπως ηταν ωορρηξια και ετσι δεν χαρηκα και πολυ! Αλλα στην ωορρηξια εγω εχω παντα καφε υγρα,αυτην την φορα στην 25η μερα που σε ειπα,ειχα και μια σταγονα αιμα στο δευτερο σκουπισμα καπακι μετα τα καφε!Και αυτο με εκανε να εχω και καποιες ελπιδες! Ετσι εκανα ενα τεστ τριτης γενιας βγηκε αρνητικο και μετα και χοριακη(6 ημερες πριν την περιοδο) η οποια εδειξε οτι ημουν εγκυος!

vpCFp2.png

Edel μου, πρωτον: Να ζησετε! Δευτερον: με το καλο το μωρακι σου! Τριτον: δεν ξερεις τί χαρα μου δινεις! Δεν εχω σταθερο κυκλο και δε μπορω να ξερω ακριβως ημερομηνιες. Τις ροζ κυληδες τις ειδα την 23η μερα και το καφε σημερα 30η μερα. Τωρα δεν εχω τιποτα.

Dustuxws 8a sou apanthsw se greeklish kai sou zhtw sugnwmh, giati sto pc sto spiti exoume mono 3enes glwsses (sth douleia exw kai ellhnika eutuxws!).

se euxaristw polu gia tis euxes sou! na eisai kala kopela mou kai eilikrina sou euxomai auto pou laxtaras! Thn istoria mou sthn eipa giati mexri telous den 3ereis ean eisai h den eisai (na h3eres ti tupseis eixa meta gia ekeina ta pothria krasi!). Akomh kai me kafe aimataki mia xara mporeis na eisai egkuos! Aplws parola auta na eisai sugkrathmena aisiodo3h, nai? Ola paizontai kai ola ginontai! Gia na mh mou apogohteuteis sou to lew - an den einai twra 8a einai allh fora! :) To diko mou to mwraki dustuxws to exasa ton Iounio, 3erw pws den to h3eres, opote na mh stenoxwriesai - kai mono h euxh sou gia mena einai arketh. Se filw kai perimenoume ta nea sou.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Τελικα ηταν εμφυτευση! Σας ευχαριστω πολυ ολες κοριτσια!!! Ευχομαι σε ολες ενα γερο παιδακι πολυ συντομα!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι!!! :D:D:D

Να σου πω την αλήθεια με είχε ανησυχήσει που χάθηκες, αλλά πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις! Σε ποια εβδομάδα είσαι;

• 1 year later...

καλησπερα.εγω ειναι να αδιαθετησω σε 10 μερες κ χθες ειχα λιγο ροζ αιμα σημερα τιποτα κ επισης το στηθος ειναι πολυ πρησμενο και εχω κ λιγους πονους αριστερα στη κοιλια.τι μπορει να ειναι?

• 2 months later...

Καλησπέρα σε όλους/όλες!!

Είμαι καινούρια στο forum και έγινα μέλος γιατί χρειάζομαι την βοήθειά σας!! Θα μπω άμεσα στο θέμα... Είμαι 22 χρονών και δεν έχω σταθερό κύκλο. Τον τελευταίο χρόνο ο μέσος όρος είναι 40 ημέρες. Αυτό το μήνα όμως δεν με ανησύχησε η καθυστέρηση, αλλά κάποια ασυνήθιστα υγρά. Είμαι με ένα αγόρι εδώ και πολύ λίγο καιρό και δυστυχώς οι επαφές μας ολοκληρώνονταν με τον διακεκομμένο τρόπο, περισσότερες από μία φορές σε ένα βράδυ (πολλές φορές χωρίς να πλυθεί πριν την επόμενη επαφή, δέχομαι οποιαδήποτε σχετική κριτική!!). Στις 30 - 31 ημέρες λοιπόν βρήκα κάποια εξαιρετικά λευκά και πηχτά υγρά, χωρίς οσμή, τα οποία επανεμφανίστηκαν 2 μέρες αργότερα. Προχθές, δηλαδή στην 34η μερα ειχα μερικά τσιμπηματακια καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ έκανα γυμναστική και έπειτα βρήκα υγρά με ένα αχνό ροζ χρώμα. Δεν έδωσα σημασία και ήρθα σε επαφή με τον φίλο μου, αλλά όταν πήγα για μπάνιο διαπίστωσα πολλά υγρά με ροζ αίμα, αρκετό αυτή τη φορά που δεν εξελίχθηκε σε περίοδο. Χθες το βράδυ έγινε πάλι το ίδιο ακριβώς και σήμερα το πρωί βρήκα μερικές σταγόνες πολύ σκούρο καφέ αίμα. Αλλά η περίοδος τίποτα. Νιώθω μερικά τσιμπηματάκια, αλλά όχι κράμπες περιόδου. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να σημαίνουν αυτά? Συγγνώμη για το μέγεθος του post και ευχαριστω εκ των προτέρων!