Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ενισχυτικά σπέρματος

Recommended Posts

Καλημέρα! θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει χρησιμοποιήσει το pre- seed ή το acti sperm. Όπως διάβαζω βοηθούν στην ενίσχυση το σπέρματος ενδοκολπικά.

Να κάνουν δουλειά άραγε?

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Διαφημίσεις

Έχω δοκιμάσει το actisperm χωρίς αποτέλεσμα για 2-3 κύκλους, και το εγκατέλειψα. Ο λόγος είναι ότι δεν βολεύει και πολύ - θέλεις να κρατήσεις και έναν αυθορμητισμό στις επαφές που χάνεται άμα λες - "κάτσε να πάω να βάλω λίγο τζελ... άλλωστε, τις γόνιμες μέρες η γυναίκα έχει άφθονα υγρά για μην χρειάζεται επιπλέον λίπανση. Χώρια που ψιλοφοβήθηκα, μήπως, κάνει το αντίθετο, δηλαδή, παρεμβαίνει στη φυσική διαδικασία και χαλάει αντί να βοηθάει... πάντως, μπορείς να ρωτήσεις και το γιατρό σου σχετικά. για την ενίσχυση σπέρματος έχω βρει κάποιες αγιουρβεδικές βιταμίνες για τον καλό μου που άπ'ότι γράφουν σχετικές έρευνες και βγαίνει και 2-3 δεκαετίες στην αγορά, είναι αποτελεσματικές (που αποτέλεσμα ακόμη να δούμε πάλι).. είναι και πολύ οικονομικές, δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω εδώ (αδδυζοα με λατινικούς χαρακτήρες). Καλή επιτυχία να έχετε!

793cp3.png

Δεν το ήξερα το συγκεκριμένο προιόν. Το βρήκα στο ιντερνετ κ ακουγεται πολλά υποσχόμενο. Θα ρωτήσω κ τον γιατρό μας μήπως το ξεκινήσει. Thnks

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U