Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αρχη εγκυμοσυνης και υγρα

Recommended Posts

καλημερα μετα απο τοσσουσ κοπουσ καταφεραμε να κανουμε το μεγαλυτερο θαυμα στη ζωη μασ ενα παιδακι.βεβαια φοβαμαι ακομα γιατι ειμαι στην 4 βδομαδα και θα παω στο γιατρο σε 1 βδομαδα να μασ δει.θα κανω β χοριακη την δευτερα δευτερη φορα γιατι ανακαλυψα οτι ημουν εγκυοσ την 2 μερα; καθυστερησησ.τωρα εχω καποια υγρα που μοιριζουν οχι πολυ ασχημα αλλα οπωσ ειμαστε μετα την ωορηξια.ειναι επικυνδινο ανησηχω .διαβασ πωσ ειναι φυσιολογικο αλλα βοηθειστε με να ησυχασω.επιπλεον εχω κατι πονακια σαν περιοδο κατα διαστηματα.συγνωμη αλλα σκεφτομαι πολλεσ φορεσ μην παθει κατι το μωρο και τρεμω.το θελαμε παρα πολυ και εχουμε και μια ιστορια 2 χρονων προσπαθειων. ευχαριστω πολυ.περιμενω νεα σας:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Σου απανταω, μονο και μονο για να σε καλωσορισω στο club των εγκυων και να σου ευχηθω ολα να πανε καλα και να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Ειναι πολυ νωρις για να αγχωνεσαι τοσο πολυ!!! Στρεσσαρεσαι και αυτο δεν αφηνει το σωμα σου να κανει ηρεμα ολα οσα πρεπει... Κανατε το πρωτο μεγαλο βημα και αυτο ειναι υπεροχο! Τωρα να εισαι χαλαρη! Και υγρα θα δεις και πονακια περιοδου και πρηξιμο στο στηθος και κουραση, υπνηλια, ολα ειναι φυσιολογικα! Μιλα για ολα με τον γιατρο σου, εχε πιστη και καλη διαθεση! Ολα να ερθουν ομορφα για σενα, τον μπαμπα και το μικρακι σας!!!

Σου απανταω, μονο και μονο για να σε καλωσορισω στο club των εγκυων και να σου ευχηθω ολα να πανε καλα και να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Ειναι πολυ νωρις για να αγχωνεσαι τοσο πολυ!!! Στρεσσαρεσαι και αυτο δεν αφηνει το σωμα σου να κανει ηρεμα ολα οσα πρεπει... Κανατε το πρωτο μεγαλο βημα και αυτο ειναι υπεροχο! Τωρα να εισαι χαλαρη! Και υγρα θα δεις και πονακια περιοδου και πρηξιμο στο στηθος και κουραση, υπνηλια, ολα ειναι φυσιολογικα! Μιλα για ολα με τον γιατρο σου, εχε πιστη και καλη διαθεση! Ολα να ερθουν ομορφα για σενα, τον μπαμπα και το μικρακι σας!!!

σ ευχαριστω πολυ ειναι η ποιο σημαντικη στιγμη τησ ζωησ μασ.φοβαμαι γιατι κουραστηκαμε για να ρθει ευτυχωσ ο θεοσ μασ βοηθησε.να σαι καλα για την απαντηση σιγα σιγα θα ηρεμω.:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα υγρα και οσο περναγε ο καιρος ηταν και περισσοτερα και ποτε δεν μπορουσα να μην φοραω σερβιετακι και αυτο το ειχα μεχρι και 3 μηνες μετα τη γεννα, αυτο που γραφεις φυσιολογικο μου ακουγεται. Μην αγχωνεσαι δεν κανεις καλο στο μωρακι, αστο να αναπτυχθει με την ησυχια του και να εισαι αισιοδοξη, ολα καλα θα πανε!

Μην ανησυχείς, μπορεί να δείς και περισσότερα όσο περνάει ο καιρός.Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!Φρόντισε να την απολαύσεις!!!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ μου δινεται κουραγιο οταν το μαθαμε κλαιγαμε με τον ανδρα μου και τωρα δεν το πιστευουμε.να σται καλα και σε σασ τα καλυτερα

καλε απο τη πρωτη ημερα ειχα υγρα μέχρι την ημερα που γεννησα...πεντε-πεντε επαιρνα τα πακετα με σερβιετακια.....ποοοολλα υγρα μιλάμε, αφου τον τελευταιο μηνα νομιζα πως μου έσπασαν τα νερα συνεχεια!!!ολα καλα θα πανε κ εγω ετσι ανησυχουσα αλλα μονο κακο σε εσενα κ στο μπεμπε κανεις!!!καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!

ntRCp3.png

Κοριτσια καλησπερα! Χαιρομαι πολυ που ανοιξατε αυτο το θεμα γιατι κ εγω εχω μια απορια για οποια μπορει να με βοηθησει! Εμενα η απορια μου ειναι τι χρωμα εχουν αυτα τα υγρα( συγνωμη για τις λεπτομεριες) γιατι οταν φοραω σκουρο εσωρουχο φαινονται λευκα ενω οταν φοραω λευκο φαινονται κιτρινο η απαλο ροζ. Να τονισω οτι εκανα κολπικη καλλιεργια κ βγηκε αρνητικη.

Κοριτσια καλησπερα! Χαιρομαι πολυ που ανοιξατε αυτο το θεμα γιατι κ εγω εχω μια απορια για οποια μπορει να με βοηθησει! Εμενα η απορια μου ειναι τι χρωμα εχουν αυτα τα υγρα( συγνωμη για τις λεπτομεριες) γιατι οταν φοραω σκουρο εσωρουχο φαινονται λευκα ενω οταν φοραω λευκο φαινονται κιτρινο η απαλο ροζ. Να τονισω οτι εκανα κολπικη καλλιεργια κ βγηκε αρνητικη.

Απο τη στιγμή που η κολπική καλλιέργεια είναι καθαρή δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Τα υγρά αυτά μπορεί να είναι (ανάλογα με τη διατροφή μας και τα υγρά που καταναλώσαμε μέσα στην ημέρα) απο καθαρά άχρωμα μέχρι και απαλά μπεζ.. και τα άσπρα υγρά είναι φυσιολογικά απο τη στιγμή που απεκλείσες το γεγονός οτι δεν είναι μύκητες...

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
καλε απο τη πρωτη ημερα ειχα υγρα μέχρι την ημερα που γεννησα...πεντε-πεντε επαιρνα τα πακετα με σερβιετακια.....ποοοολλα υγρα μιλάμε, αφου τον τελευταιο μηνα νομιζα πως μου έσπασαν τα νερα συνεχεια!!!ολα καλα θα πανε κ εγω ετσι ανησυχουσα αλλα μονο κακο σε εσενα κ στο μπεμπε κανεις!!!καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!

Κορίτσια και εγω εχω πολλα παρά πολλα...ειμαι ακριβώς 4 εβδομαδων σήμερα...μεσα στην εβδομαδα κάνω και προγεννητικο να αποκλείσω μικρόβιο αλλα με ηρεμησατε πολυ....δεν ειμαι η μονη μαλλον!