Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Είμαι 20 εβδομάδων έγκυος και το μωράκι μου είναι κοριτσάκι. Είχα κάνει και ένα άλλο θέμα αλλά μου το κλείδωσαν. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα που με έχουν αγχώσει!!

Εσείς πως γεννήσατε τα μωράκια σας??

Τι μου προτείνετε??:confused:

Θα χαρώ πολύ για τις απαντήσεις σας:wink:

Διαφημίσεις

τι εννοεις πως τα γεννησαμε?με φυσιολογικό ή με καισαρική?να ξέρεις κάτι, εγω δεν ειχα καθόλου άγχος για τον τοκετο κ την ημέρα που γένναγα αν εξαιρέσεις τους πόνους που είχα μέχρι να μου κάνουν επισκληρίδιο,γέλαγα όλη την ώρα!!!ακόμα κ όταν γένναγα γελούσα με τη μαια κ τον γιατρο κ όλα έγιναν μέσα σε 2 ώρες...ανετα το ξαναπερνουσα όλο αυτό-με φυσιολογικό γέννησα.ακόμα κ οταν ο γιατρός μου είπε οτι αρχισε ο τοκετος πήγαινε σπίτι σου κ όταν δυναμώσουν οι πόνοι ξαναέλα,ο άντρας μου έγινε κατακίτρινος κ δεν μιλιόταν κ εγω γελούσα κ δεν με ένοιαζε καν...γι'αυτο μην αγχωνεσαι με τιποτα!!!αντε με το καλό η μπουμπουκα σου!!!

ntRCp3.png

τι εννοεις πως τα γεννησαμε?με φυσιολογικό ή με καισαρική?να ξέρεις κάτι, εγω δεν ειχα καθόλου άγχος για τον τοκετο κ την ημέρα που γένναγα αν εξαιρέσεις τους πόνους που είχα μέχρι να μου κάνουν επισκληρίδιο,γέλαγα όλη την ώρα!!!ακόμα κ όταν γένναγα γελούσα με τη μαια κ τον γιατρο κ όλα έγιναν μέσα σε 2 ώρες...ανετα το ξαναπερνουσα όλο αυτό-με φυσιολογικό γέννησα.ακόμα κ οταν ο γιατρός μου είπε οτι αρχισε ο τοκετος πήγαινε σπίτι σου κ όταν δυναμώσουν οι πόνοι ξαναέλα,ο άντρας μου έγινε κατακίτρινος κ δεν μιλιόταν κ εγω γελούσα κ δεν με ένοιαζε καν...γι'αυτο μην αγχωνεσαι με τιποτα!!!αντε με το καλό η μπουμπουκα σου!!!

Ναι αυτό εννοώ. Εσείς είχατε αλλάξιερες για τα μωράκια σας ή χρησιμοποιούσατέ κάποιο άλλο έπιπλο (π.χ συρταριερα) ή τα άλλαζατέ στο κρεβάτι σας ?

Ναι αυτό εννοώ. Εσείς είχατε αλλάξιερες για τα μωράκια σας ή χρησιμοποιούσατέ κάποιο άλλο έπιπλο (π.χ συρταριερα) ή τα άλλαζατέ στο κρεβάτι σας ?

αν κ εχω παρει κρεβατι με αλλαξιερα-πολυμορφικο-δεν την εχω αλλαξει εκει ποτε... την αλλαζω στην κουνια της-ειναι ψηλη η κουνια κ δεν σκυβω-η καθομαι στο κρεβατι μας και την αλλαζω..μου φαινεται πιο γρηγορο..κ η κολλητη μου πηρε συρταριερα-αλλαξιερα αλλα την αλλαζει στον καναπε που εχει στο δωματιο της μικρης..τωρα αλλη θα σου πει πως τη βολευει η αλλαξιερα...:lol::lol::lol:

ntRCp3.png

Κοριτσάκι μου με το καλό σου εύχομαι.αλλά επειδή μάλλον θα στο ξανακλειδωσουν το θέμα γιατί ήδη υπάρχουν πολλά θέματα γι'αυτά που ρωτάς,ψάξε στις αγορές θέματα περί τι πρέπει να έχεις για τον τοκετό,το μωρό και μετά στο σπίτι υπάρχουν πολλές συζητήσεις,γνώμες και εμπυριες.ψάξε επισεις για τις εμπυριες των μαμάδων από την γέννα και εδώ για την εγκυμοσύνη.απλά πριν ανοίξεις καινούριο θέμα κοίταξε μήπως ήδη υπάρχει άλλο για το θέμα που σε απασχολεί και στον τίτλο του θέματος σου να εσαι πιο συγκεκριμένη.

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις για να βοηθήσω το λέω επειδή και εγώ έχω κάνει λαθάκια εδώ και έχω μερικές καρτουλες....για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...