Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεγάλος σάκος - μικρό εμβρυο

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

Πάλι έχω πρόβλημα με την εγκυμοσύνη. Είχα καθηστέρηση 20 ημέρες σχεδόν και πήγα χθές στο γιατρό μου και στο υπέρυχο φάνηκε ότι είμαι έγκυος αλλα το έμβρυό είναι πολύ μικρό για τόσες μέρες καθηστέρηση ενώ ο σάκος είναι μεγάλος (κανονικός). Πωσ να σας πω - μέσα στο σάκο υπάρχει ένα μικρό μπιζελάκι, ούτε την καρδιά ακούσαμε φυσικά. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον δεν θα προχωρήσει η εγκυμόσυνη και θα χρειαστεί να με καθαρήσει. Μου έδωσε μια πολύ μικρή ελπίδα. Έκανα χθεσ την χοριακή και θα ξανακάνω την πέμπη για να δούμε πωσ εξελήσετε και από κει θα βγάλει συμπέρασμα. Τρίτωσε το κακό!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν έχει ακούσει καμία σας παρόμοια περίπτωση πως εξελήχθηκε. Στεναχωριέμαι πολύ. Υπάρχει περίπτωση να εξελιχθει θετικά? Τι πίστεύεται?

Δεν γνωριζω να σου πω ακριβως γιατι δεν ειμαι γιατρος.Θεωρητικα δεν αναπτυσεται το εμβρυο με βαση τις εβδομαδες ? ετσι σου ειπε ο γιατρος ? συνηθως αυτο συμβαινει οταν υπαρχουν χρωμοσομικες ανωμαλιες στο εμβρυο.

Δεν έχει ακούσει καμία σας παρόμοια περίπτωση πως εξελήχθηκε. Στεναχωριέμαι πολύ. Υπάρχει περίπτωση να εξελιχθει θετικά? Τι πίστεύεται?

κοριτσακι μου δεν ξερω να σου πω αλλα θελω να σου ευχηθω να σου πανε ολα καλα..προσπαθησε να εισαι ηρεμη απ οτι ειδα εχεις ενα αγορακι ειναι πολυ σημαντικο αυτο, ειναι κριμα να σε βλεπει χαλια συνεχεια ολο αυτο το διαστημα που εχεις παιδευτει,προσπαθησε να εισαι ηρεμη για το παιδακι σου,για σενα και τον αντρουλι σου και ολα θα ερθουν..εχεις κανει και εξετασεις θρομβοφιλιας?

Eλένη καλημέρα εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά!! Για μεγάλο σάκο και μικρό έμβρυο δε γνωρίζω, γνωρίζω για μικρότερη κύηση με βάση τη τελευταία περίοδο, που όμως εξελίχθηκε μια χαρά!

Δηλαδή στις 6 εβδομάδες (έπρεπε να ακούσουμε και καρδιά) η εγκυμοσύνη αντιστοιχούσε σε 4 αλλά τελικά πήρε τα πάνω της.

Διαφημίσεις

ελενη μου,ποσο εβδομαβων εισαι...?:?::?::?::!::!:

as1cOS5Nw3-0000Mzk5ZHwwMDAxNzU1ZHxEZXBwZQ.gif

''Oμορφαινεις τη ζωη μου....οταν βρισκεσαι μαζι μου!!!'';)

Ο γιατρός μου είπε ότι είμαι 7 εβδομάδων κάτι που επιβεβαίωσε και η χορίακη που έκανα χθέσ. Μάλλον θα πάμε για απόξεση μου είπε επείδη 7 εβδομάδων κύηση χωρίς να ακούγονται οι καρδιακοί παλμοί δεν είναι καλό σημάδι. Θα κάνω και αύριο δεύτερη χοριακή για να δούμε αν ανεβαίνει φυσιολογικά και απο την χοριακή θα βγάλουμε συμπέρασμα.

Εχω πολύ άγχος, θέλουμε τόσο πολυ δεύτερο παιδάκι.

Εχει τύχει σε καμία σας να αργήσει να ακουστεί η καρδιά του μωρού και να εξεληχθούν όλα ομαλά? Θα σκάσω μέχρι αυριο από την αγωνία

Ο γιατρός μου είπε ότι είμαι 7 εβδομάδων κάτι που επιβεβαίωσε και η χορίακη που έκανα χθέσ. Μάλλον θα πάμε για απόξεση μου είπε επείδη 7 εβδομάδων κύηση χωρίς να ακούγονται οι καρδιακοί παλμοί δεν είναι καλό σημάδι. Θα κάνω και αύριο δεύτερη χοριακή για να δούμε αν ανεβαίνει φυσιολογικά και απο την χοριακή θα βγάλουμε συμπέρασμα.

Εχω πολύ άγχος, θέλουμε τόσο πολυ δεύτερο παιδάκι.

Εχει τύχει σε καμία σας να αργήσει να ακουστεί η καρδιά του μωρού και να εξεληχθούν όλα ομαλά? Θα σκάσω μέχρι αυριο από την αγωνία

Κοπέλα μου δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση.Όπως και να έχει σου εύχομαι από καδιάς ό,τι καλύτερο.Όποτε μπορέσεις μας ενημερώσεις.

Κορίτσια πήρα χθες τα αποτελέσματα χοριακής. Αυτή ανέβηκε 1500 μονάδεσ πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε ότι είναι πολύ μικρή η άνοδος, έπρεπε να ανεβει 5000-6000 μονάδες. Σήμερα θα πάω να μου κάνει υπέρυχο και μάλλον αύριο θα μπώ και καθαρισμό.

Μου φαίνεται απίστευτώ ότι το ξαναζώ για τρίτη φορά. Δεν ξέρω πωσ θα γίνει και πότε θα γίνει επειδη αυτή τη περίοδο δουλεύω 13 -14 ώρεσ κάθε μέρα και σαββατοκύριακα. Πωσ θα αντέξω δεν ξέρω? Τραγική κατασταση. Δεν το θέλω καθόλου.......

Διαφημίσεις

Kαλησπερα ελενη μου....ειμαστε ακριβως στην ιδια περιπτωση...μεγαλος σακος μικρο εμβριο....τον φεβρουαριο ειχα κανει αποξεση...παλληνδρομη κυηση...δεν ηθελα να στο πω για να μην σε αγχοσω....οντως μικρη η χοριακη σου....!κουραγιο κοριτσαρα μου!!!να κανεις περιτερο εξετασεις για θρομβοφιλια κτλ.εγω δεν εκανα εξετασεις,επειδη ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη.και μου ειπε ο γιατρος μου το θεωρουμε ως τυχαιο γεγονος.τωρα ειμαστε παλι σε προσπαθεις.

σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!!!!!!!!!!

as1cOS5Nw3-0000Mzk5ZHwwMDAxNzU1ZHxEZXBwZQ.gif

''Oμορφαινεις τη ζωη μου....οταν βρισκεσαι μαζι μου!!!'';)

υπαρχουν ανθρωποι που το ζουν χωρις να εχουν παιδακι.προς θεου δε μειωνω τον πονο σου ομως υπαρχουν χειροτερα.ευχομαι γρηγορα με ενα δευτερο παιδακι

7Ggjp2.png

Κορίτσια πήρα χθες τα αποτελέσματα χοριακής. Αυτή ανέβηκε 1500 μονάδεσ πήρα τηλ το γιατρό και μου είπε ότι είναι πολύ μικρή η άνοδος, έπρεπε να ανεβει 5000-6000 μονάδες. Σήμερα θα πάω να μου κάνει υπέρυχο και μάλλον αύριο θα μπώ και καθαρισμό.

Μου φαίνεται απίστευτώ ότι το ξαναζώ για τρίτη φορά. Δεν ξέρω πωσ θα γίνει και πότε θα γίνει επειδη αυτή τη περίοδο δουλεύω 13 -14 ώρεσ κάθε μέρα και σαββατοκύριακα. Πωσ θα αντέξω δεν ξέρω? Τραγική κατασταση. Δεν το θέλω καθόλου.......

Kουραγιο κοπελα μου..αυτη η διαδικασια ειναι πολυ ψυχοφθορα ειδικα οταν ειναι επαναλαμβανομενη..εχω 2 αποβολες μεσα σ ενα εξαμηνο οποτε σε καταλαβαινω απολυτα..

Θελει χρονο για να επανελθεις και ψυχικα και σωματικα.Δωσε λοιπον χρονο στον εαυτο σου και συνεχισε...

Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα που δεν σε ξερω προσωπικα κι ομως σε καταλαβαινω και νιωθω τον πονο και την θλιψη σου...

Μην αφησεις να σε παρει αυτη η κατασταση απο κατω....

Πρεπει να φανουμε δυνατες... να εχουμε το κουραγιο για οτι κι αν ακολουθησει..και δεν μπορει καποτε θα ρθει το πληρωμα του χρονου και θα μας ανταμιψει για τους αγωνες μας

Σε φιλω

cu35p3.png