Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αδιαφορια αγοριου...


Recommended Posts

Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω το θαρρος να μιλησω και να ζητησω συμβουλη. Θα προσπαθησω να ειμαι συντομη και περιεκτικη :-) Πριν ενα χρονο και κατι γνωρισα ενα αγορι, βγαιναμε ραντεβου, μου αρεσε και του αρεσα πολυ. Ομως εδινα πανελληνιες, ειχα και καποια οικογενειακα προβληματα και ημουν γενικα σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση οποτε προτιμησα να μην προχωρησω μαζι του γιατι δεν μ' αρεσει να γεμιζω τους αλλους με τα προβληματα μου και γενικα μου ειναι δυσκολο να ανοιγομαι. Βεβαια κρατησα μια φιλικη επαφη μαζι του και πολλες φορες στελναμε μηνυματα ο ενας στον αλλον και να σημειωσω οτι με τον τροπο του φαινοταν οτι ακομα ενδιαφερεται. Τον Ιουνιο λοιπον και ενω ειχαμε να μιλησουμε απο το Φεβρουαριο, μου εστειλε μηνυμα να δει τι κανω και εγραφε πως ανησυχουσε για μενα γιατι την τελευταια φορα που μιλησαμε ειχε γινει κατι οικογενειακο πολυ ασχημο και του ειχα πει πως δεν ημουν καλα. Το σκεφτηκα πολυ καλα λοιπον και πηρα την αποφαση να ειμαι μαζι του εφοσον τωρα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα και εγω αισθανομαι καλα μεσα μου. Του εστειλα μηνυμα λοιπον πριν δυο μερες και δεν μου απαντησε ουτε με πηρε τηλεφωνο. Αναρωτιεμαι τι μπορει να αλλαξε μεσα σε ενα μηνα...Ακομα και αν βρηκε καποια αλλη και δεν με θελει πια, θα μπορουσε να απαντησει στο μηνυμα μου, ετσι δεν ειναι; Αλλα και παλι μου κανει εντυπωση γιατι ηταν παντα καλος και ενταξει απεναντι μου και εδειχνε οτι νοιαζοταν..γιατι τωρα αυτη η αδιαφορια; Σκεφτομαι ομως και το αλλο. Τον γνωρισα μεσω μιας κοινης μας φιλης σε ενα παρτυ και εγω τσακωθηκα πριν μερικους μηνες μαζι της και δεν κανουμε πια παρεα. Οποτε φοβαμαι το ενδεχομενο να του εχει βαλει λογια για μενα. Αλλα και ετσι να ειναι με εχει γνωρισει και εχει δει τι ανθρωπος ειμαι και στην τελικη αν εχει αμφιβολιες η αποριες θα επρεπε να με ρωτησει, ετσι δεν ειναι; Ολα αυτα βεβαια ειναι οι σκεψεις μου, δεν ξερω τι ισχυει στην πραγματικοτητα. Εσεις, τι λετε και τι μου προτεινετε να κανω;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σε έναν μήνα μπορεί να γνώρισε κάποια άλλη κοπέλα, μπορεί να κουράστηκε με τα μηνύματα, ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι μπορεί να έκανε νέες φιλίες, μην ανησυχείς, εγώ θα σου πρότεινα να μην ξαναστείλεις μήνυμα για να μην δείξεις ότι τον κυνηγάς.....επίσης ξεκίνα να πηγαίνεις βόλτες και γνώρισε και άλλα παιδιά, διεύρυνε τις γνωριμίες σου, άλλωστε δεν είναι ο μοναδικός!!! :P

 

Αν η φίλη σου του έβαλε λόγια για σένα και εκείνος τα πίστεψε, τότε δεν σκέφτεται ώριμα και άρα δεν αξίζει την προσοχή σου!

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο και εγω νομιζω οτι στην προκειμενη περιπτωση αυτος πρεπει να κανει κινηση...εγω εκανα οτι ηταν να κανω. Σ' ευχαριστω πολυ για το χρονο σου και την απαντηση σου :-)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...