Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυμοσύνη και ένστολο προσωπικό...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι ισχύει στη περίπτωση που είσαι έγκυος και ανήκεις στο ένστολο προσωπικό(δημοτική αστυνομία)????

οσο αφορα τι? απο την νομοθεσια δουλευεις μεχρι την 32 εβδομαδα και δεν μπορουν να σε διωξουν αρκει να μην εισαι με συμβαση περιορισμενου χρονο και η εγκυμοσυνη εγινε μετα την εναρξη της συμβασης.

όσο αφορά το αν πρέπει να φοράς την στολή ή όχι....εγω είμαι στον τρίτο μήνα τωρα...και αποφάσισα να μην τη φοράω....:-P αλλα δεν ξέρω κατα ποσο μπορώ να το κάνω αυτο ή όχι...

όσο αφορά το αν πρέπει να φοράς την στολή ή όχι....εγω είμαι στον τρίτο μήνα τωρα...και αποφάσισα να μην τη φοράω....:-P αλλα δεν ξέρω κατα ποσο μπορώ να το κάνω αυτο ή όχι...

Α νομιζω οτι δεν σε δικαιολογει η εγκυμοσυνη!!χαχαχα αλλα μαλλον πρεπει να βαλεις παντελονι εγκυμοσυνης αλλα και παλι δεν ξερω να σου πω ομως σιγουρα...γιατι δεν ρωτας να μαθεις ???ψαξε στο ιντερνετ μηπως εχει τπτ στο site του δημου που εισαι.

Oταν εμεινα εγκυος, εβγαλα τη στολη με το που μπηκα στον 3ο μηνα. Εμεις μενουμε μεχρι να μπουμε στον 5ο μηνα στην υπηρεσια μας, μετα βγαινουμε αναγκαστικα σε αδεια. Ανηκω στις Ενοπλες Δυναμεις. Γιατι δεν ρωτας το 1ο γραφειο, την γραμματεια να σου πουν τι ισχυει στην δικη σου Υπηρεσια;

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

κανείς δεν ξέρει για τις στολές... τώρα αυτό δεν ξέρω κατα ποσο είναι καλό ή όχι..χαχαχαχα πάντως σε άλλους δήμους οι πιο πολλές φεύγουνε απο την αρχή με αναρρωτική...:) να σας πω την αλήθεια πάντως μια χαρα είναι να πας χωρίς στολή στη δουλειά...ούτε έχεις περιπολίες...μόνο δουλειά γραφείου...γιατί οσο να ναι θέλει ηρεμία και το σποράκι μέσα μου...οπότε ας το εκμεταλλευτώ λιγάκι..χαχαχαχα