Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ 2012

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, γεννάω με το καλό το Δεκέμβρη του 2012 και τελευταία σκεφτόμαστε για γέννα στο Διαβαλκανικό. Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο για να μάθω για τιμές και μου είπαν ότι δίνουν πληροφορίες για τιμές μόνο 8 με 15:30, οπότε θα ξαναπάρω αύριο. Μήπως έχει καμία μανούλα πρόσφατη εμπειρία για να ξέρω πάνω κάτω τιμές?

Είμαι ασφαλισμένη στο ΤΥΔΕ (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας /ΕΤΑΑ-ΕνιαίοΤαμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων), το οποίο δεν εντάσσεται στον ΕΟΠΠΥ.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, γεννάω με το καλό το Δεκέμβρη του 2012 και τελευταία σκεφτόμαστε για γέννα στο Διαβαλκανικό. Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο για να μάθω για τιμές και μου είπαν ότι δίνουν πληροφορίες για τιμές μόνο 8 με 15:30, οπότε θα ξαναπάρω αύριο. Μήπως έχει καμία μανούλα πρόσφατη εμπειρία για να ξέρω πάνω κάτω τιμές?

Είμαι ασφαλισμένη στο ΤΥΔΕ (Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχίας /ΕΤΑΑ-ΕνιαίοΤαμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων), το οποίο δεν εντάσσεται στον ΕΟΠΠΥ.

Τσαρλι , δεν ξερω αν εχει συμβαση με το ταμειο σου αυτο θα πρεπει να ρωτησεις.Παντος με τον ΕΟΠΠΥ ειναι 750 ευρω ο φυσιολογικος τοκετος σε 3κλινο χ 3 ημερες και 1250 η καισαρικη χ 4 ημερες.εξτρα πληρωνεις γυναικολογο και αναισθησιολογο.

Τωρα οι τιμες ιδιωτικα ειναι αρκετα πανω μπορεις ομωςς να πας και απο εκει να παρεις λιστα.

Παντος ειχα προσφατη εμπειρια τον ιουνιο και εχω να πω μονο τα καλυτερα.

Σίγουρα θα πάω και από κει, απλά θέλω να είμαι προετοιμασμένη πάνω κάτω (μη πάθουμε κανένα σοκ αν ακούσουμε ξαφνικά τις τιμές)! Και μένα μια φίλη που είχε γεννήσει εκεί παλιότερα, μου είχε πει τα καλύτερα. Το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι ότι δεν ενισχύουν τον αποκλειστικό θηλασμό.

sLvDp3.png

Σίγουρα θα πάω και από κει, απλά θέλω να είμαι προετοιμασμένη πάνω κάτω (μη πάθουμε κανένα σοκ αν ακούσουμε ξαφνικά τις τιμές)! Και μένα μια φίλη που είχε γεννήσει εκεί παλιότερα, μου είχε πει τα καλύτερα. Το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι ότι δεν ενισχύουν τον αποκλειστικό θηλασμό.

ναι αλλα θα το απαιτησεις και θα γινει οποτε μην ανησηχεις ειναι υποχρεωμενοι να κανουν αυτο που θελεις :P με το καλο σου ευχομαι .

Ιδιωτικα παντος νομιζω οτι φτανει τα 2000ευρω ο φυσιολογικος και παντα σε 3κλινο και λιγο παραπανω η καισαρικη.

Kαι γω βλέπω περίπου 1650-1700 να βγαίνει. Απο κει και πέρα μου είπαν ότι πληρώνουμε χώρια αναισθησιολόγο, κάποιες ειδικές εξετάσεις για το νεογνό (προαιρετικά, 300 ευρώ), αμοιβή γιατρού και φύλαξη βλαστοκυττάρων (πάλι προαιρετικά).

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Kαι γω βλέπω περίπου 1650-1700 να βγαίνει. Απο κει και πέρα μου είπαν ότι πληρώνουμε χώρια αναισθησιολόγο, κάποιες ειδικές εξετάσεις για το νεογνό (προαιρετικά, 300 ευρώ), αμοιβή γιατρού και φύλαξη βλαστοκυττάρων (πάλι προαιρετικά).

Για βλαστοκυτταρα μπορεις να παρεις δωρεαν κιτ απο το παπανικολαου αν θες να το κανεις .Το μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει να πας να το παρεις το κιτ και οταν τα βαλεις να τους τα πας μεσα σε 24 ωρες.

Με τον τρόπο αυτό κάνεις δωρεά στο δημόσιο, έτσι δεν είναι? Εμένα με ενδιαφέρει η φύλαξη για ιδιωτική χρήση και από κει και πέρα δωρεά και στο δημόσιο.

sLvDp3.png

Ευχαριστώ, θα το διαβάσω. θα ρωτήσω και μια φίλη να μου πει και το όνομα μιας ακόμη τράπεζας, πολύ οικονομικής και θα σας πω.

ακομη ειναι νωρις εχεις ολο το χρονο μπροστα σου και για κλινικη και βλαστοκυτταρα. αν γεννας δεκεμβριο ψαξε το για τελος οκτωμβριο γιατι συνεχεια αλλαζουν οι τιμες και στην κλινικη και στα βλαστοκυτταρα. δες και στα νοσοκομεια της θεσσαλονικης πχ Παπαγεωργιου οικονομικοτερη λυση και καταξιωμενους ιατρους

,,,,,,,?