Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

συχνοι πονοκεφαλοι

Recommended Posts

καλησπερα.τις τελευταιες μερες δεν αισθανομαι καλα.ξυπναω καθε μερα καλα.και ενω ειμαι καλα τισ πρωτες πρωινες ωρες μετα οταν παω στην δουλεια με πιανει πονοκεφααλος. και το σημειο που με ποναει ειναι στην βαση του αυχενα και λιγο πιο πανω στην πισω πλευρα του κρανιου απο την δεξια πλευρα...το θεμα μου ομως δεν ειναι ο πονοκεφαλος αλλα εχω και ζαλαδες και ασταθεια. εκει που περπαταω ξεφευγει το βαδισμα μου προς την δεξια πλευρα παντα.μια φορα μαλιστα το αγορι μου μου λεει γιατι πας προς τον τοιχο θα πεσεις πανω.δεν το κανω ομως επιτηδες.περπαταω με πιανει συγχυση και νομιζω οτι θα πεσω.παρεπιπτοντως στο παρελθον περασα κρισεις πανικου.τις περναω και τωρα αλλα βαζω με το νου μου τα χειροτερα,φοβαμαι για καποιον ογκο στον εγκεφαλο.ζαλαδες,μερικες φορες θολη οραση,καθημερινοι πονοκεφαλοι...επισης ψηλαφισα την βαση του αυχενα μου και αισθανομαι οτι στην δεξια πλευρα που εχω τους πονοκεφαλους ο αυχενας μου ειναι καπως πρησμενος.

Διαφημίσεις

Επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πολύ από κρίσεις πανικού στο παρελθόν και επειδή πιστεύω ότι η κακή ψυχολογία είναι πολύ κακός σύμβουλος, συμβουλέψου τον γιατρό σου για αξονική ή ο,τιδήποτε κρίνει εκείνος.Έτσι, μόλις δεις ότι δεν έχεις κάτι, θα ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά.

να σε ρωτησω αν ειναι ευκολο να μου πεις εσυ πως χειριζεσαι τισ κρισεις?εγω προσπαθω αλλα δεν μπορω.καθε φορρα που αγχωνομαι με πιανουν...και τωρα με αυτους τους πονοκεφαλους ειναι οτι χειροτερο

Τα τελευταία χρόνια το ελέγχω μέχρι ενός σημείου, τι τράβηξα όμως πριν, ούτε στον εχθρό μου.Μ έπιανε, δύσπνοια, ταχυπαλμία, ένιωθα πως έσβηνα, μέχρι που ταβλιαζόμουν κάτω και με πήγαιναν στο νοσοκομείο.Πονοκέφαλοι, άστα να πάνε. Και το χειρότερο, δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου γιατί φοβόμουν ότι θα πεθάνω.Χάλια μαύρα.Αυτό κράτησε 3 χρόνια σχεδόν.Ενδιάμεσα είχα κι ένα ατύχημα που με καθήλωσε στο κρεβάτι και χειροτέρεψα κι άλλο.Πραγματικά ούτε στον εχθρό μου.

εγω δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο.ολο λεω σβηνω χανομια τωρα θα πεσω θα λιποθυμησω αλλα ως εκει δεν εχω πεσει ακομα......προσπαθω να τα καταφερω μονη μου.αλλα εχω παρατηρησει οτι ολα αρχιζουν οταν και πολυ ζεστη και ειναι αποπνικτικη η ατμοσφαιρα.μακαρι να το ξεπερασω γρηγορα.δεν θελω να χασω αλλο ενα καλοκαιρι μεσα στο σπιτι

Διαφημίσεις

Γεια σας και συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θα ηθελα να μοιραστω το πονο μου μαζι σας...

Εχω κι εγω κατι παρόμοιο.

Όλα ξεκινησαν τον περασμενο Νοέμβριο. Με επιασαν καποιοι καθημερινοι μικροι αλλά ενοχλητικοί πονοκέφαλοι για τους οποίους δε μπορούσα ακριβώς να καταλάβω που ακριβώς χτυπούσαν...θα έλεγα μαλλον κοντα στον αυχένα.Δεν έδωσα πολυ σημασία.Έτσι πέρασε ο καιρός μεχρι που ήρθε το καλοκαίρι...Οι πονοι αυτοί θα μπορουσα να πω πως εξαφανίστηκαν, αλλά όμως δεν είναι έτσι.Οι συγγεκριμένοι πονοκεφαλοι εμφανίζονται ξανά μόνο που τώρα εμφανίζονται μόνο όταν αθλούμε ή γενικώς κάνω κάποια έντονη δραστηριότητα, όταν γονατίζω ή όταν ξαπλώνω με λαθος σταση σωματος.Τωρα θα μπορουσα να πω μετα βεβαιότητως πως ο πονος χτυπα στο πίσω και το πάνω μερος του κεφαλιού και πως αντανακλά στους ώμους.Ελπίζω να είναι κάποιο αυχενικο προβλημα και οχι κατι ποιο σοβαρό όπως προαναφέρατε.

Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ πείτε το.

Ευχαριστώ!!!!

Καλημέρα σας....

καλό θα ήταν να κάνατε κατ΄αρχήν γενικές αίματος.Τα παραπάνω συμπτώματα με πονοκεφάλους,ζαλάδα,ατονία παραπέμπουν πολλές φορές σε σιδηροπενική αναιμία,δηλαδή έλλειψη σιδήρου και αντιμετωπίζεται με συμπλήρωμα σιδήρου για ένα διάστημα.Το λέω γιατί το περνάω πολύ συχνά όλο αυτό το πακέτο και παλιότερα από την αδυναμία μου έχω περάσει και κρίσεις πανικού, να μην θέλω να είμαι μόνη μου,να νιώθω αποπνικτικά και όλα τα συναφή.Το αποτέλεσμα ήταν να νοσηλευτώ σε νοσοκομείο,να μην μου βρουν τίποτα,μόνο πολύ χαμηλό σίδηρο και οδηγίες να πάρω κιλά και ούτε depon δεν μου γράψανε στο εξιτήριο.Να κάνετε αρχικά μια γενική για να ηρεμήσετε από όσα σας φοβίζουν.

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

ο νευρολογος ειναι ο καταλληλος γιατρος που θα εκτιμησει την κατασταση και θα σε παραπεμψει σε διαφορες εξετασεις,

μην καθεσαι και βασανιζεσαι,γρηγορα στο γιατρο......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...