Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ατυχήματα στην θαλασσα!

Recommended Posts

Δεν εγινε στην Ελλαδα, εγινε εδω στην Ταϊπέι, εχτες και ειμαι συγκλονισμενος. Μια παρεα απο γυμνασιοπαιδα, πανω απο 10 παιδακια σε αριθμο, για να γιορτασουν το κλεισιμο των σχολειων τους, πηγαν σε μια κοντινη παραλια για μπανιο. Με αποτελεσμα, 1 κοριτσακι 13 χρονων βρεθηκε πνιγμενη, 3 αλλα παιδια αγνοουνται (2 ειναι διδυμα αδερφακια). Απο χτες γινονται συνεχεις ερευνες. Τα παιδια ειναι μαθητες σε γυμνασιο που ειναι διπλα στο σπιτι μου, και η παραλια ειναι μολις 15 λεπτα απο κει που μενω. Ειναι παιδια που ισως να εχω διδαξει τα αδερφακια τους.

Η πρωτη μου αντιδραση, στην κουβεντα που καναμε με την γυναικα μου, ηταν "μα πως πνιγεται καποιος?", ειμαι κολυμβητης χρονια και κολυμπαω στην θαλασσα απο ενος ετους, η γυναικα μου πολυ σωστα μου απαντησε "η παλιρροια και η αμπωτη στην Ταιβαν δεν εχουν το ιδιο αποτελεσμα με τα δικα σας στην Χαλκιδικη." Στην συγκεγκριμενη παραλια, βγαλαμε τις γαμηλιες φωτογραφιες μας.

Προσοχη στα παιδακια μας στις θαλασσες ειδικα τωρα το καλοκαιρι!

Διαφημίσεις

Δεν εγινε στην Ελλαδα, εγινε εδω στην Ταϊπέι, εχτες και ειμαι συγκλονισμενος. Μια παρεα απο γυμνασιοπαιδα, πανω απο 10 παιδακια σε αριθμο, για να γιορτασουν το κλεισιμο των σχολειων τους, πηγαν σε μια κοντινη παραλια για μπανιο. Με αποτελεσμα, 1 κοριτσακι 13 χρονων βρεθηκε πνιγμενη, 3 αλλα παιδια αγνοουνται (2 ειναι διδυμα αδερφακια). Απο χτες γινονται συνεχεις ερευνες. Τα παιδια ειναι μαθητες σε γυμνασιο που ειναι διπλα στο σπιτι μου, και η παραλια ειναι μολις 15 λεπτα απο κει που μενω. Ειναι παιδια που ισως να εχω διδαξει τα αδερφακια τους.

Η πρωτη μου αντιδραση, στην κουβεντα που καναμε με την γυναικα μου, ηταν "μα πως πνιγεται καποιος?", ειμαι κολυμβητης χρονια και κολυμπαω στην θαλασσα απο ενος ετους, η γυναικα μου πολυ σωστα μου απαντησε "η παλιρροια και η αμπωτη στην Ταιβαν δεν εχουν το ιδιο αποτελεσμα με τα δικα σας στην Χαλκιδικη." Στην συγκεγκριμενη παραλια, βγαλαμε τις γαμηλιες φωτογραφιες μας.

Προσοχη στα παιδακια μας στις θαλασσες ειδικα τωρα το καλοκαιρι!

καταλαβαίνεις πόσο εύκολα ξεμυαλίζονται σ'αυτήν την ηλικία τα πιτσιρίκια...πνίγονται κυρίως απο τα άτσαλα παιχνίδια μεταξυ τους στη θάλασσα και δεν τηρούν σωστά τους κανόνες προφύλαξης..σωστά σου είπε η συζυγος,εκεί μιλάμε για ωκεάνια θάλασσα όχι για πέλαγος όπως στη χώρα μας.

συλληπήτηρια στους γονείς...μεγαλύτερος καημός δεν υπάρχει...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ειναι συγκλονιστικο και ανατριχιαστικο συναμα...αναρωτιεμαι ομως..παιδια -εφηβοι μονα τους στην θαλασσα τι κανουν?

riniw 1980 καταλαβαινω απολυτα, πριν 15 χρονια ημουν εφηβος στην ηλικια τους και εγω, βλακεις εκανα μπολικες αλλα μου ειχαν μαθει να σεβομαι και να "φοβαμαι" την θαλασσα και γενικα την φυση, ο πατερας μου ηταν κυνηγος. Οποτε σε τετοια θεματα με τους φιλους μου γενικως δεν καναμε ταρζανιες, αλλα καταλαβαινω τι εννοεις.

mirk αυτο αναρωτιεμαι και εγω, βεβαια και εγω πηγαινα στην θαλασσα σαν εφηβος με τους φιλους μου το καλοκαιρι αλλα παντα ενημερωνα. Συνηθως οι γονεις οι Ταιβανοι ειναι κερβεροι σε τετοιες περιπτωσεις ειδκα στα κοριτσια...τωρα πως εγινε κατι τετοιο?

Διαφημίσεις