Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβληματικη συσκευσια αερολιν?

Recommended Posts

καλημερα!

κανω απο την Δευτερα μασκα με αερολιν στον μικρο. κ παρατηρησα οτι καποιες φορες βγαζει φσσστ πολυ κ αλλες σαν να μαγκωνει κανει κρακ κ μου φαινεται οτι δεν βγαζει κατι. πεταξα μια συσκευασια ηδη γιατι ενω θυμομουν οτι δεν την ειχα χρησιμοποιησει καιρο μια αβγαζε μια οχι κ λεω ισως τελλειωνει. πηρα αλλη κ κανει το ιδιο. τις πηρα με διαφορα 2-3 μηνες περιπου,απο διαφορετικα φαρμακεια.

το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι να εκαναν ετσι οι προηγουμενες συσκευασιες νομιζω πως οχι.

διορθωστε με βρε κοριτσια αν κανω λαθος αλλα δεν ξερω τι να κανω εχει παρει τελικα φαρμακο το παιδι? μηπως εχει ΄παρει κ παραπανω επειδη καποιες φορες που θεωρω οτι δεν βγαινει το παταω ξανα κ ξανα....

να παρω τηλ στην εταιρεια? εχω πεταξει κ την συσκευασια:?

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Δε μου'χει τυχει αυτο που λες αλλα σιγουρα ειναι λαθος να το πατας ξανα και ξανα...απο τη στιγμη που πατιεται,βγαζει φαρμακο...οταν ξαναπαρεις ζητα απο το φαρμακοποιο ή το γιατρο να σου δειξει.Εγω χρησιμοποιω και το aerochamber.

Δε μου'χει τυχει αυτο που λες αλλα σιγουρα ειναι λαθος να το πατας ξανα και ξανα...απο τη στιγμη που πατιεται,βγαζει φαρμακο...οταν ξαναπαρεις ζητα απο το φαρμακοποιο ή το γιατρο να σου δειξει.Εγω χρησιμοποιω και το aerochamber.

το παταω ξανα κ ξανα γιατι φαινεται πως δεν βγαζει:rolleyes:

το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες κ παλιοτερα στον ευατο μου δεν θυμαμαι να ηταν ετσι ομως κ τα 2 προβληματικα? κανω κατι λαθος???

age.png

Αυτο που λες οτι 'μαγκωνει' δε μου εχει τυχει.Ισως ειναι η ιδεα σου.Ρωτα το φαρμακοποιο δε χανεις κατι, ισα ισα θα σου φυγει η ιδεα...

νομιζω οτι αν εχεις δουλεψει λιγο την συσκευη και μετα την αφισεις οταν την ξανα πιασεις μπορεις να βγαλεις το μπουκαλακι και να ριξεις λιγο νερακι στο αλλο(το μπλε κομματι) αν σου ξανα τυχει δοκιμασε το.......ισως σου κολλαει γιατι βουλωσε(θα μου πεις τωρα και τις 2 φορες....;;;;)αν χρησιμοποιεις και το aerochamber θα δεις οτι μετα απο καποιες φορες αφινει μεσα ενα πραγμα...σαν σκονη πολυ κολλαει γυρο-γυρο και γιαυτο θελει πλυσιμο!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

νομιζω οτι αν εχεις δουλεψει λιγο την συσκευη και μετα την αφισεις οταν την ξανα πιασεις μπορεις να βγαλεις το μπουκαλακι και να ριξεις λιγο νερακι στο αλλο(το μπλε κομματι) αν σου ξανα τυχει δοκιμασε το.......ισως σου κολλαει γιατι βουλωσε(θα μου πεις τωρα και τις 2 φορες....;;;;)αν χρησιμοποιεις και το aerochamber θα δεις οτι μετα απο καποιες φορες αφινει μεσα ενα πραγμα...σαν σκονη πολυ κολλαει γυρο-γυρο και γιαυτο θελει πλυσιμο!!!!

για την πρωτη συσκευη ισως να ισχυει αυτο η δευτερη το εκανε απο την αρχη ομως. θα το δοκιμασω αλλα Δευτερα θα παω απο το φαρμακειο.

σημερα τελειωσε τις εισπνοες κ δεν ξερω αν πηρε φαρμακο τελικα????

age.png

τωρα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.....θα δεις πως θα παει και αν βελτιωθηκε θα ειναι οκ!!!ποσο ειναι το μικρο;;;γιατι περνει αερολιν;;;

apHGp3.png

τωρα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.....θα δεις πως θα παει και αν βελτιωθηκε θα ειναι οκ!!!ποσο ειναι το μικρο;;;γιατι περνει αερολιν;;;

ειναι 2μιση ετων εχει βηχα κυριως το βραδυ,που μπορει να ειναι κρυωμα μπορει κ αλλεργικο.

εχεις δικιο θα δειξει! ειναι λιγο καλυτερα παντως, αυριο θα τον βουτηξω κ στην θαλασσα να ξεμπουκωσει:cool:

age.png