Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θερμοκρασια ψυγειου

fm344

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όλα τα μηχανήματα έχουν βιβλία οδηγιών. Το έχεις αυτό το βιβλίο?

Όλα τα ψυγεία δεν είναι ίδια και δεν αναφέρεις τη μάρκα, τον τύπο (π.χ. ψυγειοκαταψύκτης) ή πόσο ετών είναι το ψυγείο σου.

Εγώ άλλαξε ψυγείο πρόσφατα και παρόλο που διάβασα το βιβλίο οδηγιών αναλυτικά, μετά μίλησα με τεχνικό της εταιρείας για άλλο θέμα και μου είπε να το βάλω σε λίιιιιγο διαφορετικές θερμοκρασίες απ ότι λέει το βιβλίο οδηγιών.

Πάντως κι εμένα το -5 για κατάψυξη μου φαίνεται πολύ λίγο.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Η ψύξη (συντήρηση) είναι μέχρι τους +4, με ελαστικότητα επιτρέπεται το +5. Από εκεί και μετά αναπτύσσονται όοοολων των λογιών τα μικρόβια που δεν θέλουμε ούτε να ξέρουμε! :D

Για την κατάψυξη (ψυγείου) το -18 είναι πολύ καλό.

Για καταψύκτες (βαθιά κατάψυξη) πάμε πιο χαμηλά.

2IW7p3.png

xwifp2.png

στους 15,3 η ο θαλαμος και -5 ηκαταψυξη.

ειναι οκ?

αν οχι ποσο πρεπει να ειναι?

την καταψυξη -22 και την συντηρηση στους 4. αν δεν εχω φαγητα και γαλα μπορει να το βαλω στους 6.

εισαι σιγουρη οτι τα εγραψες καλα? τα περισσοτερα ψυγεια μεχρι 8 εχουν θερμοστατη συντηρησης

15,3 βαθμους η συντηρηση δεν ειναι φυσιολογικο. Ειναι σαν να εχεις τα τροφιμα σου εκτος ψυγειου το χειμωνα. Η σωστη θερμοκρασια ειναι 5-7 βαθμους το μαξιμουμ. Αντε να εχει λιγο παρεκκλιση το καλοκαιρι λογω του οτι ανοιγουμε συχνα την πορτα.Προσοχη, ολα θα εχουν αλλοιωθει. Καλεσε καποιον τεχνικο ή αλλαξε ψυγειο. Η καταψυξη σε απλο ψυγειο πρεπει να ειναι τουλαχιστον στους -10.

Διαφημίσεις

Δεν παιζει ρολο η μαρκα του ψυγειου. Aπο οτι βλεπω ειναι ψυγειοκαταψυκτης οποτε η καταψυξη σου θα πρεπει να κυμαινεται μεταξυ -18 εως -26. Δες ομως μηπως δεν ειχατε κλεισει καλα την πορτα ειτε της συντηρησης ειτε της καταψυξης. Εαν εγινε ετσι τοτε μεσα σε λιγες ωρες η θερμοκρασια θα επανελθει στα φυσιολογικα της. Εαν δεν το κανει τοτε υπαρχει προβλημα.

καλημερα.εβαλα θερμομετρο στο θαλαμο και ρυθμιζω τον θερμοστατη μεχρι να βρει την σωστη θερμοκρασια.αλλα το θεμμετρο πρεπει να ακουμπα στο τοιχομα του θαλαμου,η,οχι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...