Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπέρα,

ετοιμάζω κι εγώ τη βάπτιση του γιού μου το Σεπτέμβρη και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καμιά τιποτα για το μεζεδοπωλείο κοράλλι που βρίσκεται στην Καλλιθέα, μας άρεσε ο χώρος και η τιμή αλλά να πω την αλήθεια επειδή ήταν οικονομικός σχετικα με ό,τι άλλο είχαμε δει αγχώθηκαμε λίγο με τον άντρα μου οπότε αν έχει πάει κάποιος ή έχει ακούσει κάτι σχετικό θα το εκτιμούσα να με ενημέρωνε

[URL="http://daisypath.com"]
[/URL]

Διαφημίσεις

• 1 month later...

anthiet εμείς έχουμε κλείσει στο κοράλλι για τις 15/9 είναι αρκετα οικονομικό και φαίνεται ωραίο, δεν ξέρω έχω ακόμα όμως εμπειρία, έχει και σαιτ αν θες να το τσεκάρεις, πότε είναι η βάφτισή σου?

[URL="http://daisypath.com"]
[/URL]

Διαφημίσεις

Στο κοράλλι ηγαίνω σαν πελάτισα έχουν πολυ καλη ποιότητα στα φαγητα, είναι καθαροι και όμορφος χώρος . Την τελευταια φορα μάλιστα που είχα πάει συζητούσαμε για βαπτίσεις και όντως η τιμή που έχει είναι πολύ χαμηλή

maria7 μαζί βαφτίζουμε και δεν έχω κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!καμία άλλη πρόταση???mousmoulitsa σαν πελάτισσα πηγαίνω και εγώ αλλά από τιμές για βάπτιση δεν ξέρω καθόλου!!!σας ευχαριστώ πολύ και αν σκεφτείτε κάτι άλλο...εδώ είμαστε!!

anthiet, και εγω βάφτιζω την κόρη μου τον Σεπτέμβρη στην Καλλιθέα και θέλω να βρω ενα μεζεδοπωλειο μιας και θα είμαστε λίγα άτομα (περίπου 15), το κοραλλι δεν το είχα σκεφτεί, είχα παει αρκετές φορές πριν καμία δεκαετία, υπάρχει επίσης το "μεταξύ μας" στην Γραμμου όπου έχει και ζωντανή μουσική, έχω παει μια φορά, επίσης σκέφτομαι κάτι απλο σε ένα απο τα μεζεδοπωλεια - ταβέρνες στο ποτάμι!

Iksrp3.png

Διαφημίσεις

anthiet' date=' και εγω βάφτιζω την κόρη μου τον Σεπτέμβρη στην Καλλιθέα και θέλω να βρω ενα μεζεδοπωλειο μιας και θα είμαστε λίγα άτομα (περίπου 15), το κοραλλι δεν το είχα σκεφτεί, είχα παει αρκετές φορές πριν καμία δεκαετία, υπάρχει επίσης το "μεταξύ μας" στην Γραμμου όπου έχει και ζωντανή μουσική, έχω παει μια φορά, επίσης σκέφτομαι κάτι απλο σε ένα απο τα μεζεδοπωλεια - ταβέρνες στο ποτάμι![/quote']

Και το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ το σκέφτηκα αλλά είναι κλειστό λόγω διακοπών για να πάω να ρωτήσω.Δεν ξέρω καθόλου από τιμές!!Εμείς θα είμαστε περισσότερα άτομα(καμιά 80αριά).έχεις ρωτήσει κάπου αλλού??Τί παίζει από τιμές???

Λογικα μέχρι τελος Αυγούστου θα έχει ανοίξει, αν θυμάμαι καλα δεν πρεπει να ειναι ιδιαίτερα ακριβό, νομίζω ότι σε αυτού του είδους τα μαγαζιά σε φυσιολογικές συνθήκες πηγαίνει το άτομο περίπου 15-20?, το πλήρες μενού, σίγουρα όμως για τοσα άτομα θα γίνει άλλη τιμη και βολεύει απο όσο ξέρω να έχεις στανταρτ μενού!

Iksrp3.png

Λογικα μέχρι τελος Αυγούστου θα έχει ανοίξει' date=' αν θυμάμαι καλα δεν πρεπει να ειναι ιδιαίτερα ακριβό, νομίζω ότι σε αυτού του είδους τα μαγαζιά σε φυσιολογικές συνθήκες πηγαίνει το άτομο περίπου 15-20?, το πλήρες μενού, σίγουρα όμως για τοσα άτομα θα γίνει άλλη τιμη και βολεύει απο όσο ξέρω να έχεις στανταρτ μενού![/quote']

Έχεις κοιτάξει κάπου αλλού???Αν ναι, στείλε πμ!!!Καληνύχτααααα!!!