Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα κανω καισαρικη σε 2 μερες.Συμβουλες απο τις μανουλες που κανανε και αυτες?Αγχος

Recommended Posts

matilda38 όλα θα πάνε καλά.. με το καλό το μωράκι σου. κ εμένα ήταν 2700, μια σταλίτσα! σκέψου την υπέροχη ζωή που έρχεται κ μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο..

Διαφημίσεις

στη 2 καισαρικη μου εβαλαν τον καθετηρα πριν την επισκληριδιο!!!ποσο ηθελα να τους βρισω!πετυχα κ μια αναισθησιολογο κομπλεξικη αστα να πανε!την 3 φορα πηγα προετοιμασμενη.ειπα στον γυναικολογο μου να τους τονισει να βαλουν τον καθετηρα μετα την επισκληριδιο κ να φροντισει να εχω αλλον αναισθησιολογο!ευτυχως ειχα εναν πολυ καλο!γενικα δεν ειναι τιποτα το τρομερο η καισαρικη αρκει να περπατατε κοριτσια!ειναι πολυ βασικο!την 3 φορα γεννησα πρωι κ το απογευμα περπατησα για να με αφησει ο γιατρος να φαω βραδυνο!!φυσικα δεν ειναι μονο αυτος ο λογος.ειναι καλο για να επανερθετε γρηγορα.με το καλο τα μωρακια σας!

NRNSp2.pngsMstp2.png

Εγώ γέννησα Δευτέρα πρωί κ σηκώθηκα απ το κρεβάτι Τρίτη βράδυ κ ίσα που στεκόμουν.. μη σου πω ότι περπάτησα κανονικά όταν σαράντησα!!!!:lol::lol:

καλησπερα!!!!!με το καλο το μωρακι....μην εχεις ανχος...εγω γεννησα σαββατο 10.35 το πρωι....καθετηρα μου βαλανε πριν την επισκληριδιο και ηταν οντως ενοχλητικο....το σαββατο ομως φιλη μου ποναγα αρκετα...ημουν μαστουρωμενη με τις παυσιπονες!!!ειχα κανει προσπαθεια να σηκωθω σαββατο βραδυ αλλα ζαλιζομουν και ειχα τασει για εμετο την κυριακη το πρωι πρωι ομως ολα μια χαρα σηκωθηκα μονη μου πηγα κ τουαλετα και ολα μια χαρα!!!ακου η καισαρικη δεν ειναι φυσιολογικος τοκετος κακα τα ψεματα ειναι χειρουργιο και θα εχεις αναρωση σαν να ειχες κανει ενχειριση..θα σε τραβαει η τομη ,,θα πρεπει να την περιποιεισαι κ.λ.π αλλα ολα ειναι υποφερτα,,,την πρωτη βδομαδα μπορει να θες λιγο βοηθεια γιανα σηκωθεις απο το κρεβατι,,ειδικα αν ειναι χαμηλο,,θα βλεπεις ομως το μπεμπουλι σου και θα τα ξεχνας ολα!!!!εμενα αυτο που με πονουσε ειναι οταν ερχοταν ο γυναικολογος και οι μαιες και μου πιεζανε την κοιλια και να φυγει το αιμα απο μεσα....αυτο ποναει λιγο....ολικη θα κανεις η΄' επισκληριδιο??

Διαφημίσεις

Μολις παρουν το μωρακι και οταν αρχισεις να κουνας λιγο τα ποδια σου θα σε πανε στο δωματιο Καποιες ωρες δεν θα πονας λογω της αναισθησιας Σιγα σιγα θα αρχισεις να πονας Αν πονας πολυ μην αμελησεις να ζητησεις και αλλη δοση αναισθησιας (δεν βλαπτει στο θηλασμο) Το απογευμα της ιδιας μερας καλο θα ειναι να σηκωθεις (παρεα με τον ορο)..αφου σου δωσει οκ ο γιατρος

Θα θυμασαι παντα (γιατι το σηκωμα ειναι καπως επιπονο) οτι αυτος ο πονος θα φυγει σιγα σιγα

Θα χρειαστεις βοηθεια στο θηλασμο ..να σου τοποθετουν το παιδι και να σου δειξουν τις καταλληλες στασεις

Το πρωτο βραδυ καλο θα ειναι να εχεις καποια συνοδο -αν ειναι room in

Me to kalo!!!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

• 1 year later...
Θηλαζω και το μωρο απο την 1 μερα (πρωτογαλα και λιγο χαμομυλι ηταν την 1..).

ΓΙΑΤΙ χαμομήλι;;;;; :confused:

Δεν έχει θρεπτικά συστατικά, αντισώματα, θερμίδες, ένζυμα και μπορεί να δυσκολέψει την εδραίωση του θηλασμού(που δίνει όλα τα παραπάνω στο παιδί). Για ποιο λόγο δώσαν χαμομήλι στο νεογέννητο; :?: