Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πετριες Αγιοι Απόστολοι

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω για πετριες Αγιοι Απόστολοι στην Ευβοια. Εχει πάει κανείς; Πως έιναι η θάλασσα είναι τα νερά ζεστά;Εχω δυο παιδάκια είναι ρηχά;Εχει κύμα;

Το ξέρω ρωτάω πολλά όμως δεν γνωρίζω είμαι ανάμεσα σε Αγιους Αποστόλους και ροβιές τι προτείνεται για τώρα μέσα Iουλίου;Eυχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Έχουμε πάει δύο χρονιές συνεχόμενα στους Αγίους Αποστόλους και είναι ιδανικά για μωρά και μικρά παιδάκια. Η θάλασσα είναι ρηχή, αρκετά ζεστή, δεν την πιάνει εύκολα ο καιρός γιατί είναι πολύ προστατευμένη από το βοριά (όταν έχει καιρό έρχονται τα ιστιοπλοϊκά και αράζουν μέσα στον όρμο). Έχει αμμουδιά στη μία άκρη του χωριού και αμμουδιά με χαλικάκι στο υπόλοιπο. Έχει και 2-3 καφετέριες, ταβέρνες, πιτσαρία, σουβλάκια, παιδική χαρά, λιμανάκι και ο παραλιακός δρόμος είναι πάρα πολύ ήσυχος από αυτοκίνητα για βόλτες τα βράδια. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για ήσυχες οικογενειακές διακοπές.

Θα πηγαίναμε και φέτος αλλά είπαμε να δούμε και τίποτα άλλο.

5k3tp2.png

Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. Σκεφτόμαστε να μείνουμε στο argo για μια εβδομάδα.Καλές διακοπες να έχουμε και με το καλο να γυρίσουμε.

Στο Αργώ μείναμε και τις δύο φορές, έχει και ταβέρνα και είναι δίπλα στο σημείο της παραλίας που έχει την άμμο. Συμπαθητικό είναι, αν και την πρώτη φορά μας άφησε καλύτερες εντυπώσεις από τη δεύτερη, μάλλον μας θεώρησαν δεδομένους. ;)

5k3tp2.png

Εμένα μου είπαν 70 ευρώ το τετράκλινο και 65 το τρίκλινο με πρωινό. Αν θέλεις ημιδιατροφή 12 το άτομο θεωρώ ότι είναι λίγο τσιμπιμένα όμως δεν ξέρω την εξυπηρέτηση και την περιοχή καθόλου.

Διαφημίσεις

Σε εμάς πέρισυ (που πήγαμε για δεύτερη χρονιά) έπαιρνε 90 ευρώ το 4κλινο και 65 το δίκλινο με παρκοκρέβατο, ενώ σε γνωστό ζευγάρι που συστήσαμε ζήτησε τις τιμές που σας ζήτησε κι εσάς φέτος. Γι'αυτό βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μας θεώρησε δεδομένους και ζήτησε παραπάνω.

Σαν εξυπηρέτηση είναι καλή (την πρώτη χρονιά θα έλεγα καλύτερη και φιλικότερη) και το φαγητό τους είναι καλό.

5k3tp2.png

• 3 weeks later...

Μόλις γυρισαμε. Περάσαμε όμορφα πολύ μπάνιο πολυ καλη θάλασσα όμως το ξενοδοχείο απαράδεκτο. Όχι απο καθαριότητα οι καθαρίστριες ήταν πολυ καλές και πολυ ευγενικές δεν θα έλεγα το ίδιο για τους ιδιοκτήτες είχαν κατεβάσει την μούρη , το χαμόγελο ήταν μάλλον κάτι κακό. Απαράδεκτο πρωινο για ξενοδοχείο. Στην περιοχή θα ξανάπάω στο ξενοδοχείο αυτό ποτέ.

Καλημέρα!

Χαίρομαι που περάσατε όμορφα, αλλά τι κρίμα για το ξενοδοχείο... Μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους, κι εμάς η συμπεριφορά τους μας απομάκρυνε.

Δεν πειράζει... έχει κι αλλού πορτοκαλιές! ;)

5k3tp2.png