Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φοβος με το ντουζ


Recommended Posts

Ο γιος μου το Σεπτεμβρη κλεινει τα 4 και ειναι αδυνατον να του κανεις μπανιο οντας ορθιος...μολις πεσει λιγο νερο στο κεφαλι του ουρλιαζει και απομακρυνεται αποτομα, φοβαται οτι τα του μπει σαμπουαν στο ματι ακομη και αμα του ριχνεις σκετο νερο χωρις να εχει λουστει...για να τον λουσω τον καθιζω ακομα στο μπανακι που ειχε απο μωρο κανοντας του το κεφαλι προς τα πισω.Να σημειωσω οτι στη θαλασσα κολυμπα μια χαρα,κανει και βουτιες,αλλα με τιποτα δεν μπορεις να τον ξεπλυνεις στο ντουζ της παραλιας...μοιαζει σαν να εχει καποια φοβια. Σας εχει τυχει και σε ποια ηλικια ξεπεραστηκε;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εμενα ο μεγαλος μου δυσανασχετει ακομη. Μπανιο τους κανω καθιστους στην μπανιερα την οποια γεμιζω αν ειναι φορνιμοι. Στο εξοχικο μπαινω μαζι τους στο ντουζ..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Και σε μένα ο γιος μου κάνει ακριβώς τα ίδια και πήρα την κανάτα για μπάνιο απο τα mothercare, που είναι γι'αυτο τον σκοπό: έχει μπροστά λάστιχο που το εφαρμόζεις στο μέτωπο του παιδιού και δεν πάει καθόλου στα μάτια του. Την δέχτηκε καλύτερα μπορω να πω, αλλά στο τέλος πείστηκε να του τα κάνω με το ντουζ αρχιζοντας από τα πίσω μαλλιά και έχοντας το κεφάλι γερμένο προς τα πισω....:?...μεγάλος αγώνας!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το ιδιο θεμα ειχε μεχρι πριν λίγο καιρο ο σχεδον τετραχρονος γιος μου!

Δεν νομιζω οτι εκανα κατι σημαντικο για να τον βοηθησω να το ξεπερασει παρα μονο οτι του ζητω να κλεισει ματια και στομα. Αυτος συνεργαζεται και βλεπω οτι το παλευει και θελει επιβραβευση στο τελος. Και τωρα που αρχισε να το ξεπερνα βγαζει την ιδια φοβια και ο μικρος! γκρρρρ!

Παντως μην αγχωνεσαι αργα ή γρηγορα θα το ξεπερασει. Ξερεις κανενα ενηλικα να φοβαται το ντουζ? :)

W7hT.jpg

Link to comment
Share on other sites

παιδιά εμένα η κόρη μου το ξεπέρασε στα πεντέμιση..στην αρχή ούρλιαζε ό,τι και να έκανα..μετά λουζόμασταν μόνο με πετσέτα στο πρόσωπο..και τώρα μου λεει 'μαμά πέτα μου νερό στο πρόσωπο μου αρέσει" άβυσσος....:)

πάντως κι εγώ αγχωνόμουν και εκνευριζόμουν συχνά..αλλά τελικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...