Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ - ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας. Σκέφτομαι να πάρω βασιλικό πολτό για εμένα κ τον άντρα μου γιατί απ'ότι διαβάζω βοηθάει κ ενισχύει τον οργανισμό. Βλέπετε, έχουμε κ εμείς τα θεματάκια μας...

Επειδή δεν ξέρω κάποιον μελισσοκόμο να προμηθευτώ έχετε δοκιμάσει απο το φαρμακείο? Αξίζει τον κόπο? Ποιά μάρκα πήρατε?

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας. Σκέφτομαι να πάρω βασιλικό πολτό για εμένα κ τον άντρα μου γιατί απ'ότι διαβάζω βοηθάει κ ενισχύει τον οργανισμό. Βλέπετε, έχουμε κ εμείς τα θεματάκια μας...

Επειδή δεν ξέρω κάποιον μελισσοκόμο να προμηθευτώ έχετε δοκιμάσει απο το φαρμακείο? Αξίζει τον κόπο? Ποιά μάρκα πήρατε?

Καλησπερα!Βασιλικο πολτο παιρνουμε και εγω και ο συζυγοςτα αποτελεσματα θα τα ξερουμε τον αλλο μηνα...Να προτιμας παντα απο παραγωγο η τουλαχιστον απο καταστημα βιολογικων προιοντων.Βοηθαει επισης και η νωπη γυρη την οποια δεν εχω βρει ακομη...Κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ σχετικα με μελισσοθεραπεια και θα βρεις πολλα στοιχεια!

Πολυ ωραιο το θεμα σου! Ασχολειται ο μπαμπας μου με μελισσια κ παιρνω απο εκει. Εγω ξεκινησα να παιρνω βασιλικο πολτο τις πρωτες μερες του προηγουμενου κυκλου που ετοιμαζομουν για την δευτερη σπερματεγχυση κ τελικα (δεν ξερω αν ειναι τυχαιο) πετυχε κ ειμαι εγκυος!!! Φανταζομαι οτι οπως ολα τα αγνα κ φυσικα προιοντα καλο κανουν. Οσυζηγος παιρνει βασιλικο πολτο εδω και δυο χρονια κ φανταζομαι οτι σε συνδιασμο με την υγειινη ζωη κ διατροφη που κανει ειναι ο λογος που σε ολες του τις εξετασεις φαινεται οτι το σπερμα ειναι αριστο. Ευχομαι τα καλυτερα! Φιλακια!!!

Στηρίξου στο λαγοπόδαρο αν θες, αλλά θυμήσου ότι δεν ωφέλησε το λαγό!

Ναι, ναι ο βασιλικός πόλτος βοηθάει πολύ στην υπογονιμότητα και κυρίως στην κινητικότητα του σπέρματος!Να προτιμήσεις αυτόν απο παραγωγό γιατί αυτοί που πωλούνται στα φαρμακεία είναι εισαγωγής και απο ότι διάβασα απο Κίνα!Οπότε τα συμπεράσματα δικά σου!!!

Διαφημίσεις

Κορίτισια καλημέρα σε όλες. Πολύ ενδιαφέρον το θεματάκι που ανοίξατε. Είμαι και εγώ της υγειινής ζωής και τα παρακολουθώ κάτι τέτοια. Το μόνο που έχω να προτείνω είναι να προτιμήσεις καλύτερα γύρη η οποία δεν νοθεύεται. Αν ξέρεις κάποιον και είσαι σίγουρη ότι θα σου δώσει βασιλικό πολτό γνήσιο τότε να το προτιμήσεις δεν το συζητώ. Αλλά να ξέρεις ότι στον βασιλικό πολτό πέφτει πολύ νοθεία.

DrHNp3.png

Εμεις ξεκινησαμε βασιλικο πολτό σε χάπια από το φαρμακείο χωρίς προσθηκες μέσα,υπάρχουν και κάποια σκευασματα που εχουν και άλλες βιταμινες, επειδή ταξιδευουμε συνεχεια και ο φυσικός βασιλικός πολτός θελει ψυγέίο. Είναι της superfoods. Αποτελεσματα δεν είδαμε ακόμη. Αυτό που με προβληματισε όμως στο σπερμα του συζυγου την τελευταια βδομαδα είναι ότι είναι νερουλό. Βεβαια περναει μια πολύ δυσκολη περιοδο (ανεργία ,αγχος ) και δεν ξερω αν είναι από τον πολτο.

άρχισα και εγώ το τελευταίο καιρό..όμως ο σύζυγος ούτε να το συζητήσει..

να δούμε όμως λίγο για το σπέρμα..γιατί είναι που είναι να μην το κάνουμε χειρότερο..και να τον πιέζω και μετά να τα κάνω χάλια...

είχε καμίας ο άντρας πρόβλημα με τη κινητικότητα...(όχι μόνο με ένα σπερμοδιάγραμμα) και βελτιώθηκε μόνο με το πολτό.??

για τις γυναίκες ξέρω σίγουρα ότι πρέπει να παίρνουμε φολισιν..άκουσα και για την μαστίχα..ότι έχει πολύ καλά αποτελέσματα..του συζύγου του δίνω μέλι!!

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

άρχισα και εγώ το τελευταίο καιρό..όμως ο σύζυγος ούτε να το συζητήσει..

να δούμε όμως λίγο για το σπέρμα..γιατί είναι που είναι να μην το κάνουμε χειρότερο..και να τον πιέζω και μετά να τα κάνω χάλια...

είχε καμίας ο άντρας πρόβλημα με τη κινητικότητα...(όχι μόνο με ένα σπερμοδιάγραμμα) και βελτιώθηκε μόνο με το πολτό.??

για τις γυναίκες ξέρω σίγουρα ότι πρέπει να παίρνουμε φολισιν..άκουσα και για την μαστίχα..ότι έχει πολύ καλά αποτελέσματα..του συζύγου του δίνω μέλι!!

Ο βασιλικος πολτος δεν προκειται να κανει χειροτερο το σπερμα να το βοηθησει ομως ναι το βοηθαει εμας μας συστησε ο γιατρος να παρουμε και οι δυο και κυριως ο συζυγος...Κατα την ερευνα μου ανακαλυψα πως πολυ καλη ειναι και η νωπη γυρη με εξισου τρομερα ευεργετικες ιδιοτητες για την γονιμοτητα...Εμενα επειδη δεν μου αρεσει η γευση του πολτου τρωω αμεσως και μια κουταλια μελι!!

καλησπέρα, ο βασιλικός πολτός βοηθάει το σπέρμα όπως διαβάζω κι εχω ακουστα. στη γυναίκα βοηθάει την ωορρηξία της; ξέρετε από που τον προμηθευόμαστε; το γνήσιο

event.png

hJBDp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα, ο βασιλικός πολτός βοηθάει το σπέρμα όπως διαβάζω κι εχω ακουστα. στη γυναίκα βοηθάει την ωορρηξία της; ξέρετε από που τον προμηθευόμαστε; το γνήσιο

Καλησπερα!Ο βασιλικος πολτος εχει πολλα οφελη.Αυτο που μας ενδιαφερει εμας ειναι η γονιμοτητα την οποια και ενισχυει σε ανδρες και γυναικες.Επισης η νωπη γυρη θεωρειται μητρωτονοτικη.Καλο θα ειναι να ψαξεις να βρεις παραγωγο για να προμηθευτεις γνησιο και ανοθευτο βασιλικο πολτο η εστω απο καταστημα βιολογικων προιοντων!

• 2 years later...