Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μεγαλη χαζομαρα;;;; τωρα;;;;


Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! ειμαι καινουρια στη ¨γειτονια¨σας! αν και μου κρατουσατε συντροφια σε δυσκολες στιγμες αποφασισα να σας γραψω γιατι μολις ανακαλυψα κατι και μπορω να πω οτι ψιλοπανικοβληθηκα και ντραπηκα για λογαριασμο μου!

Λοιπον ειμαι εγκυος και....διαπιστωσα οτι ενω ο γιατρος με ρωτησε την ημερομηνια της τελευταιας μου περιοδου εγω του εχω δωσει την ημερομηνια της περιοδου που περιμενα και δεν ηρθε! αρα αντι για 16 εβδομαδων ειμαι 20;;;;; και τωρα;;; Αφενος ντρεπομαι οικτρα για το ποσο χαζη ειμαι, αφετερου πρεπει φυσικα να τον ενημερωσω ε;;;:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

κοινως τελευταια περιοδο ειχα στις 9 Φεβρουαριου αλλα εγω του ειπα 7 Μαρτιου που ηταν η επομενη αλλα δεν ηρθε!!! τωρα τι να κανω;;;;; :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Συγνωμη που το μνμ μου ειναι χαζο αλλα....μαλλον ειμαι χαζη!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κοιτα δεν ειναι τυχαιο οτι λενε οτι οι εγγυες παντρευονται την αφηρημαδα ,,,

 

βασικα πρεπει να παρεις το γιατρο αυριο να τον ενημερωσεις για να μπορεσει να σου προγραμματισει σωστα τις εξετασεις σου οπως πχ αυχενικη-β επιπεδου να σου δωσει σωστη ΠΗΤ καμπυλη ζαχαρου κλπ κλπ κλπ

 

δεν εισαι η μονη,,,πιστεψε με και εγω ειχα δωσει πολλες φορες λαθος ημερομηνια ή ελεγα αλλα ντι αλλων αλλα το διορθωνα λιγο πιο γρηγορα απο σενα :lol::lol::lol::lol: με το καλο !!!

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη δεν ειναι τοσο τραγικο οσο νομιζω! ;;; νιωθω τοσο μα τοσο χαζη που νομιζω οτι θα με κοροιδευει ολο το ιατρικο συμβουλιο της επικρατειας!!! χαχχαχα:P σ ευχαριστω παντως για την απαντηση! ελπιζω να μην ειναι πολυ κακο για το μωρακι μου! που παρεπιπτοντως ειναι και κοριτσακι! εσυ σε ποιον αληθινο μηνα εισαι;;;:P

Link to comment
Share on other sites

εγω πια δεν ειμαι ,,,εχω ηδη δυο κοριτσακια 5 και δυομιση χρονων,,,αλλα ειδα τομυνημα σου και επειδη θυμαμαι τις διαφορες γκαφες που εχω κανει ειπα να σου δωσω κουραγιο χιχιχιχι

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Link to comment
Share on other sites

να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!! :-) σε ευχαριστω που μου δινεις ¨κουραγιο¨! θα γεννησω και δεν θα το καταλαβω μου φαινεται!!! :wink: !!! καλη σου νυχτα!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Παντως παρε αμεσα τον γιατρο σου γιατι θα πρεπει να κανονισετε την β επιπεδου!!!συγγνωμη κιολας

ου ρωταω αλλα papp-a πως καταφερες να κανεις με τετοια διαφορα στης ημερομηνιες;;;συγγνωμη και παλι..απλη απορια!

Link to comment
Share on other sites

κι ομως εκανα και μαλιστα νομιζα οτι ηταν και πολυ νωρις αλλα τωρα που κοιταω τις ημερομηνιες ηταν πολυ σωστες! :-) κατα λαθος μαλλον! συγχωρεμενη! τοσο χαζη εγκυος δε νομιζω να υπαρχει εξαλλου! χαχαχαχα! ναι θα τον παρω αυριο πρωι πρωι! αν και β επιπεδου κανεις πιο μετα ετσι δεν ειναι;;

Link to comment
Share on other sites

με τελευταια περιοδο 9 Φεβρουαριου εκανα αυχενικη στις 21 Μαιου! νομιζω οτι ειναι μια χαρα ε; και μαλιστα τα αποτελεσματα ηταν τελεια!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως καθε φορα που πηγαινα με μετρουσε 2 εβδομαδες πανω απο αυτο που εγω υπολογιζα αλλα δεν το σκεφτηκα μεχρι που πριν απο λιγο μου ηρθε φλασια!!! σιγουρα δεν εχετε ξανακουσει τετοια περιπτωση ε;;; :-) ειναι η πρωτη φορα που μενω εγκυος και ομολογω οτι τα χω χαμενα! ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι το ηθελα παρα πολυ και μαλλον το μυαλο μου βρισκεται αλλου...

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ο γιατρός έχει υπολογίσει σωστά και απλά εσένα σου σκασε κλασσική φλασιά εγκυμοσύνης;ξέρεις ...από αυτές τις αγωνίες που μετά συνειδητοποιείς πως άλλα αντ'άλλων σκεφτόσουν;Πότε σου χει δώσει ΠΗΤ;Για τσέκαρε...

NVVvp2.png
Link to comment
Share on other sites

χαχαχα! ευχαριστω ρε κοριτσακια! να ξερατε ποσο ντρεπομαι για το πως θα του το πω!!!!! αφου στηνω και ξαναστηνω το διαλογο στο μυαλο μου!!!! ουφ! :-) θα γινω και μανα!!!! ευχαριστω παντως!!!

Link to comment
Share on other sites

οχι οι μετρησεις μονο του εβγαιναν λιγο διαφορετικες απ οτι εγω εβλεπα στα βιβλια μου αλλα ελεγα θα κανω εγω λαθος! μια φορα με ρωτησε ο ανθρωπος για την τελευταια περιοδο και μετα απλως το σημειωσε στο φακελο μου! κατα τ αλλα το μωρακι μου μεγαλωνει φυσιολογικα μου λεει! μετρησαμε και κεφαλακι κλπ. απλως προφανως πρεπει να επισπευσω το επομενο ραντεβου μου για β επιπεδου!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...