Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συμπτωματα εγκυμοσυνης κατα το θηλασμο

Recommended Posts

καλησπερα κι απο μενα! θηλαζω το δευτερο παιδακι μου το οποιο ειναι 11 μηνων και δε μου εχει ερθει ακομα κανονικη περιοδος. πριν περιπου ενα μηνα ειχα λιγο αιμα για δυο τρεις μερες αλλα δεν ηταν κανονικη ροη, ηταν πολυ λιγο οπως ειχα στην αρχη της πρωτης μου εγκυμοσυνης.

εν το μεταξυ εδω και 2-3 βδομαδες εχω ζαλαδες, ναυτιες και υπνηλια και νομιζω οτι παω για τριτο και αγχονομαι. δεν μπορω να κανω τεστ ουτε χοριακη ακομα, εχω κρατησει καποια λεφτα για να παω μεσα του μηνα στη γυναικολογο να κανω τεστ παπ κι επειδη ειμαστε λιγο στριμωγμενοι μετραω και το τελευταιο ευρω.

τους τελευταιους μηνες λιγες φορες δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο και παλι δεν τελειωσε ποτε μεσα, αλλα ποτε δεν ξερεις......

Διαφημίσεις

τους τελευταιους μηνες λιγες φορες δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο και παλι δεν τελειωσε ποτε μεσα, αλλα ποτε δεν ξερεις......

έχω μείνει έγκυος ενώ θήλαζα, αμέσως μόλις μου ήρθε η πρώτη περίοδος, με προσπερματικά υγρά.

Καλού κακού πρόσεχε λίγο μην σηκώνεις πολλά βάρη:D

Μπορείς να επισπεύσεις την επίσκεψη στη γυναικολόγο και μαζί με το τεστ παπ να κάνετε κι έναν υπέρηχο, και ό,τι προκυψει;

jv42p3.png

DfUyp2.png

¨οταν θηλάζεις αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό?κάποια ενόχληση?

εχω λιγοτερο γαλα, δηλαδη ειναι φορες που θηλαζει ο μικρος και δεν εχιε γαλα το στηθος και μια ευαισθησια στη θηλη

έχω μείνει έγκυος ενώ θήλαζα, αμέσως μόλις μου ήρθε η πρώτη περίοδος, με προσπερματικά υγρά.

Καλού κακού πρόσεχε λίγο μην σηκώνεις πολλά βάρη:D

Μπορείς να επισπεύσεις την επίσκεψη στη γυναικολόγο και μαζί με το τεστ παπ να κάνετε κι έναν υπέρηχο, και ό,τι προκυψει;

βαρη ειχα σηκωσει εκεινες τις μερες που ειχα αιμα, μετακινησα τα επιπλα για να σηκωσω τα χαλιά.

την πηρα τηλ και δεν εχει κενο τη βδομαδα που μας ερχεται οποτε την επομενη . εννοειται και υπερηχο θα κανα ετσι κι αλλιως

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

τελικα δεν ειμαι. πηγα πριν λιγες μερες στο γιατρο και το επιβεβαιωσε. μου ηρθε και κανονικη περιοδος την κυριακη. ευχαριστω που μου απαντησατε!