Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανάμεικτα συναισθήματα....

Recommended Posts

θα προσπαθήσω να είμαι συντομη....οταν γεννησα και την κόρη μου αποφάσισα να σταματήσω την δουλεια για να μεγαλώσω τα παιδιά μόνη μου. Τοτε ήταν πιο καλά τα πραγματα και πιστευα οτι θα εβρισκα δουλεια οταν θα "ξεπεταγωντουσαν" τα μικρά μου. Απο τον Σεπτεμβριου του 2011 που πλέον πήγαιναν κάνονικα σταθμό αρχίσα να ψάχνω....αλλα τίποτα μεχρι που πηγα τηλεπωλησεις τον Δεκεμβριο!Αφου δουλευα εκει κανα 2μηνο μου πριτειναν να παω καπου με συμβαση 8 μηνη. Τωρα που σιγα σιγα τελειωνει η συμβαση μου εχω αρχισει και στεναχωριεμαι, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα απολαμβανω τα παιδακια μου πιο πολλες ωρες αλλα παλι σκεφτομαι φυσικα και το οικονομικο και απο την αλλη σκεφτομαι την ελευθερια στο προγραμμα μου αλλα και την κλεισουρα του σπιτιου και......ουφ!!!Με καταλαβαινετε?Ασε που μεσα μου πιστευα οτι μπορει να με κρατουσαν και νιωθω και λιγο αχρηστη...οτι δεν καταφερα να τους πεισω!!Τι να πω δεν ξερω!!!!ΟΥΦ ΟΥΦ!!!σας ζαλισα και εσας!!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα όταν αλλάζει μία κατάσταση υπάρχει πάντα η διαδικασία της προσαρμογής στα νέα δεδομένα που λίγο πολύ μας δυσκολεύει... κάθε περιβάλλον έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του... πολλές φορές όμως αναγκαζόμαστε να επιλέγουμε κάποια πράγματα γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά... εάν είσαι στην ευχάριστη θέση οι επιλογές σου να μην εξαρτώνται απόλυτα από τα οικονομικά δες τι πραγματικά θέλεις... να εργάζεσαι ή να είσαι σπίτι? δες πιο είναι καλύτερο και για σένα και για την οικογένειά σου... όπως σου έγραψα ήδη και η δουλειά έχει τα θετικά και τα αρνητικά και το να μείνεις σπίτι έχει θετικά και αρνητικά... και επειδή για εμένα μία ευτυχισμένη οικογένεια εξαρτάται 100% από μία ευτυχισμένη μαμά δες τι πραγματικά θέλεις και πορεύσου με αυτό :-P

αχ καλή μου καθόλου άχρηστη να μην νιώθεις!!!!

το θέμα είναι στην κάθε κατάσταση να βλέπεις την θετική πλεύρα

τώρα που δουλεύεις έχετε μεγαλύτερο οικογενειακό εισόδημα

αλλά κουράζεσαι περισσότερο και βλέπεις τα παιδάκια σου λιγότερο, αν μείνεις χωρίς δουλειά θα έχεις περισσότερο χρόνο με τα παιδακια σου.

Δεν χρειάζεται να κλειστείς στο σπίτι, τα παιδιά σου απο ότι βλέπω είναι σε μια ηλικία που μπορείς να τα πάρεις να βγείτε οι 3 σας, να πάτε σε ένα πάρκο σε μια πλατεία, αν κάνεις παρέα και με γυναίκες που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία ακόμα καλύτερα.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις απαντησεις σας....η αληθεια ειναι οτι κατι κερδιζεις και κατι χανεις...απλα εχω κατσει αρκετο καιρο στο σπιτι και ξερω ποσο δυσκολο συναισθηματικα μπορει να ειναι.....οσο για το οικονομικο ειναι πλεον προβλημα γιατι τα πραγματα δεν ειναι οπως πριν 4 χρονια....ειχα αρχισει να νιωθω πιο παραγωγικη και πιο δραστηρια με την δουλεια αλλα παντα ειχα και τις ενοχες μου για τα μικρα μου που με ζητουσαν οταν γυρνουσαν απο τον σταθμο!!!Το θεμα ειναι οτι τωρα στεναχωριεμαι λιγο γιατι δεν εχω επιλογη...αφου λιγει η συμβαση τελος!!!Και αντε να βρω μετα αλλη δουλεια!!!Αλλα θελω να βρω???Να χανω χρονο απο την ανατροφη των παιδιων μου???Μπορω ομως παλι να "καθομαι" σπιτι ή θα λαλλήσω!!!????

PSpyp2.png n6m7p2.png

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις απαντησεις σας....η αληθεια ειναι οτι κατι κερδιζεις και κατι χανεις...απλα εχω κατσει αρκετο καιρο στο σπιτι και ξερω ποσο δυσκολο συναισθηματικα μπορει να ειναι.....οσο για το οικονομικο ειναι πλεον προβλημα γιατι τα πραγματα δεν ειναι οπως πριν 4 χρονια....ειχα αρχισει να νιωθω πιο παραγωγικη και πιο δραστηρια με την δουλεια αλλα παντα ειχα και τις ενοχες μου για τα μικρα μου που με ζητουσαν οταν γυρνουσαν απο τον σταθμο!!!Το θεμα ειναι οτι τωρα στεναχωριεμαι λιγο γιατι δεν εχω επιλογη...αφου λιγει η συμβαση τελος!!!Και αντε να βρω μετα αλλη δουλεια!!!Αλλα θελω να βρω???Να χανω χρονο απο την ανατροφη των παιδιων μου???Μπορω ομως παλι να "καθομαι" σπιτι ή θα λαλλήσω!!!????

Αυτό καλή μου μόνο εσύ μπορείς να το αποφασίσεις :-P μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε εμείς την απόφαση για σένα :-P όπως λες και εσύ τα πράγματα αλλάζουν... θα πρέπει να τα βάλεις όλα κάτω... ακούω π.χ. κοπέλες που λένε ότι "εγώ θα κάτσω σπίτι να μεγαλώσω τα παιδιά μου" και εκ των πραγμάτων τα παιδιά είναι τις περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού με σχολεία / φροντιστήρια / δραστηριότητες κλπ... αυτό ισχύει λίγο σε πολυ μικρές ηλικίες... μπορείς να ψάξεις να βρεις μία δουλειά ημιαπασχόλησης έτσι ώστε να μην χρειάζεται να λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι αλλά και να μην λαλήσεις...

Διαφημίσεις

ακομα νιωθω περιεργα......προσπαθω να σκεφτομαι οτι θα ειμαι πιο free με τα παιδια και το σπιτι και γενικα με ολα.....αλλα....λιγο με πειραζει που δεν θα συνεχισω....

PSpyp2.png n6m7p2.png