Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χώρισα..Και τώρα?

Recommended Posts

Καλησπέρα..Αν και διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας κτλ,ήρθε η ώρα να σας πω και 'γω τον δικό μου προβληματισμό!

Με τον άντρα μου ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί αλλά τον τελευταίο καιρό κάτι "στράβωσε" ανάμεσά μας.Αποφασίσαμε λοιπόν πριν λίγες μέρες να χωρίσουμε.

Το ερώτημά μου όμως είναι το εξής:ΚΑΙ ΤΏΡΑ,ΤΊ?ΤΊ ΚΆΝΩ?

Έχω σκεφτεί να πάω να νοικιάσω ένα σπίτι και ν' αρχίσω τη ζωή μου απ' την αρχή..Ή μάλλον από 'κεί που τη σταμάτησα.

Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το κενό που είμαι σίγουρη πως θα νιώσω μέσα μου.

Δεν μας είχα φανταστεί έτσι..Το "τέλος" μας,δεν το ήθελα σε καμία περίπτωση έτσι.

Επειδή ξέρω πως έχουμε κι άλλες χωρισμένες κοπέλες στο γκρουπ,θα εκτιμούσα μία συμβουλή..Εσείς τί κάνατε?Πώς συνεχίσατε?Με τί δύναμη?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..Αν και διαβάζω καιρό τις ιστορίες σας κτλ,ήρθε η ώρα να σας πω και 'γω τον δικό μου προβληματισμό!

Με τον άντρα μου ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί αλλά τον τελευταίο καιρό κάτι "στράβωσε" ανάμεσά μας.Αποφασίσαμε λοιπόν πριν λίγες μέρες να χωρίσουμε.

Το ερώτημά μου όμως είναι το εξής:ΚΑΙ ΤΏΡΑ,ΤΊ?ΤΊ ΚΆΝΩ?

Έχω σκεφτεί να πάω να νοικιάσω ένα σπίτι και ν' αρχίσω τη ζωή μου απ' την αρχή..Ή μάλλον από 'κεί που τη σταμάτησα.

Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το κενό που είμαι σίγουρη πως θα νιώσω μέσα μου.

Δεν μας είχα φανταστεί έτσι..Το "τέλος" μας,δεν το ήθελα σε καμία περίπτωση έτσι.

Επειδή ξέρω πως έχουμε κι άλλες χωρισμένες κοπέλες στο γκρουπ,θα εκτιμούσα μία συμβουλή..Εσείς τί κάνατε?Πώς συνεχίσατε?Με τί δύναμη?

Απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχετε παιδιά...Αλλά είσασταν παντρεμένοι;

Προσωπικά δεν είμαι χωρισμένη, αλλά ξέρω από άτομα του περιβάλλοντος μου...

Το πρώτο βήμα αν αντέχεις οικονομικά θα ήταν να βρεις ένα ωραίο σπίτι και να μείνεις μόνη σου...Και μετά έξω, συνέχεια έξω με φίλες και φίλους, να διασκεδάσεις πολύ τον πρώτο καιρό, για να μην σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχετε παιδιά...Αλλά είσασταν παντρεμένοι;

Προσωπικά δεν είμαι χωρισμένη, αλλά ξέρω από άτομα του περιβάλλοντος μου...

Το πρώτο βήμα αν αντέχεις οικονομικά θα ήταν να βρεις ένα ωραίο σπίτι και να μείνεις μόνη σου...Και μετά έξω, συνέχεια έξω με φίλες και φίλους, να διασκεδάσεις πολύ τον πρώτο καιρό, για να μην σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια...

Όχι,δεν έχουμε παιδιά..

Ήμαστε παντρεμένοι 3 χρόνια περίπου.

Δουλειά έχω δική μου,δν έχω τέτοιο πρόβλημα..

Όχι,δεν έχουμε παιδιά..

Πόσο χρονών είσαι;

Τότε γιατί να μην μείνεις μόνη σου, να κάνεις τη ζωή σου;Μην σου πω αν θέλεις ζήτα και από φίλες σου να σου προξενέψουν κανένα παλικάρι!

Πιστεύω ότι αφού ήταν κοινή απόφαση, τότε έχεις κλάψει από καιρό για τη λήξη του γάμου σου και τώρα είσαι έτοιμη να ζήσεις άλλες, πιο χαρούμενες καταστάσεις!

Όχι,δεν έχουμε παιδιά..

άρα, πού είναι το πρόβλημα? στο ψυχολογικό κομμάτι?

Διαφημίσεις

Γνώμη δική μου είναι δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να συμβιβαστεί με την νέα κατάσταση.

θα κάνει τον κυκλο του και θα περάσει, μην αναρωτιέσαι το πως και το πότε.

θεωρώ πως εξαρτάται απο πολλά, πως ήταν η σχέση σας, τι ήταν αυτό που σας έκανε να χωρίσετε τελικά, πόσο πολύ το θέλατε και οι δύο κτλ.

σίγουρα είναι καλό να βγαίνεις και απασχολείσαι με διάφορα έτσι ώστε να μην σκέφτεσαι..αλλά προσωπική μου άποψη είναι να μην ''πιεστείς'' να ξεχάσεις γιατί αν τοκάνεις αυτό ένα είναι σίγουρο... δεν θα ξεχάσεις

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Πόσο χρονών είσαι;

Τότε γιατί να μην μείνεις μόνη σου, να κάνεις τη ζωή σου;Μην σου πω αν θέλεις ζήτα και από φίλες σου να σου προξενέψουν κανένα παλικάρι!

Πιστεύω ότι αφού ήταν κοινή απόφαση, τότε έχεις κλάψει από καιρό για τη λήξη του γάμου σου και τώρα είσαι έτοιμη να ζήσεις άλλες, πιο χαρούμενες καταστάσεις!

24 (μισό) είμαι.Σίγουρα θα μείνω μόνη μου,δεν έχω άλλη λύση..Ψάχνω ήδη για σπίτι..

Τον τελευταίο καιρό είχα συμβιβαστεί με το γεγονός και πλέον δν έχω να "βγάλω" άλλη στενοχώρια απλά όπως και να το κάνεις,κάτι μέσα σου αλλάζει..

Για το μετά φοβάμαι,που θα μένω μόνη μου,θα ζω μόνη μου.Δεν έχω μάθει γενικότερα να ζω μόνη μου!

Εκεί πιστεύω πως θα είναι δύσκολα αλλά πού θα πάει?Θα 'ρθουν πιστεύω καλύτερες μέρες.

στην αρχη θα σου φανει λιγο περιεργο το να μενεις μονη σου.φροντισε να εχεις κοινωνικη ζωη κ να απασχολησε με τη δουλεια σου.γρηγορα θα τα αφησεις πισω σου κ θα ερθουν τα καλυτερα

NRNSp2.pngsMstp2.png

24 (μισό) είμαι.Σίγουρα θα μείνω μόνη μου,δεν έχω άλλη λύση..Ψάχνω ήδη για σπίτι..

Τον τελευταίο καιρό είχα συμβιβαστεί με το γεγονός και πλέον δν έχω να "βγάλω" άλλη στενοχώρια απλά όπως και να το κάνεις,κάτι μέσα σου αλλάζει..

Για το μετά φοβάμαι,που θα μένω μόνη μου,θα ζω μόνη μου.Δεν έχω μάθει γενικότερα να ζω μόνη μου!

Εκεί πιστεύω πως θα είναι δύσκολα αλλά πού θα πάει?Θα 'ρθουν πιστεύω καλύτερες μέρες.

Εντάξει, μικρή είσαι, έχεις όλη τη νιότη σου μπροστά σου για να βρεις άλλο σύντροφο, να κάνεις παιδάκια κλπ κλπ, ό,τι τραβάει η όρεξη σου!

Καλύτερα να ζεις μόνη παρά σε ένα γάμο που βαλτώνει...Άμα θες και νομίζεις ότι θα σου κάνει καλό πες μας κάποιες λεπτομέρειες, βάλε μας στο κλίμα, να καταλάβουμε δυο πράγματα...Για παράδειγμα, αν σε καταπίεζε, ας πούμε δεν σε άφηνε να βγαίνεις έξω χωρίς αυτόν, μπορούμε να σου πούμε πόσο τέλεια θα είναι που τώρα δεν θα καταπιέζεσαι...

Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες...Εμένα μου φαίνεται σε προβληματίζει πιο πολύ το πόσο παγωμένα έληξε η κατάσταση, ίσως περίμενες πιο θερμόαιμα πράγματα, δεν ξέρω...

Εντάξει, μικρή είσαι, έχεις όλη τη νιότη σου μπροστά σου για να βρεις άλλο σύντροφο, να κάνεις παιδάκια κλπ κλπ, ό,τι τραβάει η όρεξη σου!

Καλύτερα να ζεις μόνη παρά σε ένα γάμο που βαλτώνει...Άμα θες και νομίζεις ότι θα σου κάνει καλό πες μας κάποιες λεπτομέρειες, βάλε μας στο κλίμα, να καταλάβουμε δυο πράγματα...Για παράδειγμα, αν σε καταπίεζε, ας πούμε δεν σε άφηνε να βγαίνεις έξω χωρίς αυτόν, μπορούμε να σου πούμε πόσο τέλεια θα είναι που τώρα δεν θα καταπιέζεσαι...

Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες ημέρες...Εμένα μου φαίνεται σε προβληματίζει πιο πολύ το πόσο παγωμένα έληξε η κατάσταση, ίσως περίμενες πιο θερμόαιμα πράγματα, δεν ξέρω...

Όντως με στενοχωρεί που έληξε έτσι..Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση..Ξεκίνησε τελείως διαφορετικά η σχέση μας!

Σε ένα που είπες,έπεσες σχεδόν μέσα..Εντάξει,δεν ήθελε να βγαίνω μόνη μου χωρίς εκείνον παρά μόνο κάποια πρωϊνά για καφέ με την κολλητή μου..

Είχαμε σταματήσει εδώ και καιρό να βγαίνουμε μαζί έξω και αυτό γιατί γύριζε αργά απ' τη δουλειά και απ' την μία ήταν κουρασμένος και απ' την άλλη δεν είχαμε λεφτά "για πέταμα"..

Είχαμε φτάσει σε σημείο να βγαίνουμε μόνο 1 φορά στους 2 μήνες (μονοήμερα άντε διήμερα πού και πού) αλλά να σου πω την αλήθεια,δεν με πείραζε σχεδόν καθόλου αυτό..

Δεν ξέρω..

Αν μου έλεγε πριν 3 μήνες για παράδειγμα "τέλος",θα είχα κόψει βλέβα (που λέει ο λόγος),θα είχα πλαντάξει στο κλάμα αλλά τώρα έχω "στερέψει"..Έχω παγώσει..

Σίγουρα μόλις μείνω μόνη μου και το ζήσω όλο αυτό (τη μοναξιά κτλ),στάνταρ θα ξεσπάσω αλλά τί άλλο μπορώ να κάνω?!

Με λίγο λόγια όπως είπα και στην αρχή,το "μετά" με φοβίζει..

Διαφημίσεις

κοριτσι μου ο χωρισμος ειναι ενας μικρος θανατος.μονο ετσι μπορεις να τον περιγραψεις.ειναι απολυτως φυσιολογικο να φοβασαι το μετα.συμβουλη μου ειναι να μην καταπιεζεις τιποτα απο αυτα που νιωθεις μονο και μονο απο φοβο για το αυριο.αλλωστε απαντησες μονη σου.λες οτι δε φανταζοσουν οτι θα εξελιχΘει ετσι.ε και τωρα πως μπορεις να ξερεις πως θα ειναι το μετα?μπορει αυριο το πρωι να αλλαξει η ζωη σου για καποιον λογο.μην καταπιεζεις τα συναισθηματα σου.θα ξυπνας το πρωι και θα κανεις οτι νιωθεις.και πιστεψε με ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.αν αυτη η σχεση ηταν τοσο απαραιτητη για την συνεχεια της ζωης σου πιστεψε με δε θα την αφηνες.και μη ξεχνας!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

w7ENp3.png

ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

Αυτο ξαναπεστο! Μεγαλη αληθεια...

Κοιτα, εννοειται ενας χωρισμος και ειδικα ενα διαζυγιο δεν ειναι κατι ευχαριστο. Στην περιπτωση σου ομως εισαι τυχερη γιατι δεν θα εχει μεγαλο αντικτυπο στην υπολοιπη ζωη σου.

Καποια στιγμη θα τον ξεπερασεις και θα μπορεις να ξαναφτιαξεις τη ζωη σου και την οικογενεια που θες. Δεν εχεις παιδια να σε δενουν με αυτον τον ανθρωπο και εισαι παρα πολυ νεα, αλλες οχι γαμο αλλα ουτε σοβαρη σχεση μπορει να μην εχουν κανει στην ηλικια σου.

Και επιπλεον εσυ ξερεις τι θα πει γαμος, τωρα ξερεις τι σου ελειψε στο γαμο σου και τι θελεις στο μελλον, δεν πας στα τυφλα και αυτο νομιζω θα σε βοηθησει να εχεις εναν καλυτερο δευτερο γαμο αν το θελησεις.

Καθε εμποδιο για καλο, μην την φοβασαι την μοναξια, να την αγαπας. Να αγαπας τον εαυτο σου, μην φοβασαι να μεινεις μονη μαζι του, μονο αυτον εχεις ετσι και αλλιως ολοι οι αλλοι ερχονται και φευγουν.

Λένα το έχω ξαναπεί και για άλλο θέμα, αλλά κολλάει κι εδώ: μας έχουν καταστρέψει οι ταινίες και τα σίριαλ!Έχουμε χιλιοδεί γυναίκες να χτυπιούνται έχοντας μεθύσει και με πολύ ωραία μουσική μάλιστα για τη σχέση τους που έληξε...:wink: Κι έτσι δεν νοείται χωρισμός χωρίς αυτά στο μυαλό μας...Η αλήθεια όμως είναι άλλη: δεν πρωταγωνιστούμε σε ρομαντικές κομεντί ή κοινωνικά δράματα για να έχουμε μια στάνταρ αντίδραση!Στην πραγματική ζωή η κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά, άλλη κλαίει πολύ, άλλη λίγο, άλλη καθόλου, άλλη πάει μπουζούκια, άλλη πάει με τον κολλητό της, άλλη βλέπει sex and the city τρώγοντας γαριδάκια, και πάει λέγοντας...Μην καταπιέζεσαι από στερεότυπα της βιομηχανίας του θεάματος γιατί δεν έχει νόημα...Είσαι ένας μοναδικός άνθρωπος, με μοναδικές αντιδράσεις, σταμάτα να περιμένεις κάτι υποτίθεται νορμάλ από τον εαυτό σου...

Και όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες, ζήσε τη μοναξιά σου, σοφή κουβέντα!Κάνε ενδοσκόπηση, βρες τον εαυτό σου, κάνε όνειρα, σχεδίασε το μέλλον σου χωρίς κανέναν να σε κρατάει πίσω...

Λένα το έχω ξαναπεί και για άλλο θέμα, αλλά κολλάει κι εδώ: μας έχουν καταστρέψει οι ταινίες και τα σίριαλ!Έχουμε χιλιοδεί γυναίκες να χτυπιούνται έχοντας μεθύσει και με πολύ ωραία μουσική μάλιστα για τη σχέση τους που έληξε...:wink: Κι έτσι δεν νοείται χωρισμός χωρίς αυτά στο μυαλό μας...Η αλήθεια όμως είναι άλλη: δεν πρωταγωνιστούμε σε ρομαντικές κομεντί ή κοινωνικά δράματα για να έχουμε μια στάνταρ αντίδραση!Στην πραγματική ζωή η κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά, άλλη κλαίει πολύ, άλλη λίγο, άλλη καθόλου, άλλη πάει μπουζούκια, άλλη πάει με τον κολλητό της, άλλη βλέπει sex and the city τρώγοντας γαριδάκια, και πάει λέγοντας...Μην καταπιέζεσαι από στερεότυπα της βιομηχανίας του θεάματος γιατί δεν έχει νόημα...Είσαι ένας μοναδικός άνθρωπος, με μοναδικές αντιδράσεις, σταμάτα να περιμένεις κάτι υποτίθεται νορμάλ από τον εαυτό σου...

Και όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες, ζήσε τη μοναξιά σου, σοφή κουβέντα!Κάνε ενδοσκόπηση, βρες τον εαυτό σου, κάνε όνειρα, σχεδίασε το μέλλον σου χωρίς κανέναν να σε κρατάει πίσω...

Συμφωνώ με το τελευταίο "ζήσε τη μοναξιά σου", πολύ μου άρεσε!

Να προσθέσω όμως ότι εγώ όταν χώρισα (από σχέση όχι από γάμο) και το έριξα στο ποτό-τσιγάρο-Πέγκυ Ζήνα (τι νόημα έχει η ζωή)... :oops: τώρα που τα σκέφτομαι δεν ήταν και τόσο άσχημα!!!! :rolleyes: χι-χι-χι

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται ότι ήταν άλλη μια εμπειρία...

Προς θεού κοπέλα μου δε σου λέω να κόψεις τις φλέβες σου!

Αλλά όπως κι αν θα το αντιμετωπίσεις, μετά από λίγο καιρό θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά και σου εύχομαι να είναι μια γλυκιά ανάμνηση.

2IW7p3.png

xwifp2.png

Πολυ στενοχωρηθηκα με αυτο μηνυμα.... εχω διαβασει τοσα εδω αλλα αυτο με στενοχωρησε ιδιαιτερα δεν ξερω γιατι.... ισως γιατι ενα πολυ νεο ζευγαρι ηταν παρα πολυ ευτυχισμενο και ερωτευμενο και τωρα χωριζει.... ΓΙΑΤΙ ομως? τι εγινε? μηπως τα παρατατε ευκολα? Σιγουρα καποια πραγματα γινονται συνηθεια αλλα μηπως ομως αφησατε την συνηθεια αυτη να σας επηρεασει??????

Διαφημίσεις

Πολυ στενοχωρηθηκα με αυτο μηνυμα.... εχω διαβασει τοσα εδω αλλα αυτο με στενοχωρησε ιδιαιτερα δεν ξερω γιατι.... ισως γιατι ενα πολυ νεο ζευγαρι ηταν παρα πολυ ευτυχισμενο και ερωτευμενο και τωρα χωριζει.... ΓΙΑΤΙ ομως? τι εγινε? μηπως τα παρατατε ευκολα? Σιγουρα καποια πραγματα γινονται συνηθεια αλλα μηπως ομως αφησατε την συνηθεια αυτη να σας επηρεασει??????

Να 'στε καλά ρε κορίτσια για τις συμβουλές σας!!

Με τον άντρα μου μπορώ να πω ότι το προσπαθήσαμε πάρα πάρα πολύ αλλά τον τελευταίο μήνα μου είπε πως και 'κείνου κάτι άλλαξε μέσα του..Ένιωθε πως έρχεται το τέλος.

Και να σας πω την αλήθεια,δεν έχω μετανιώσει για τίποτα..Δεν μετανιώνω για τον γάμο μου σε καμία περίπτωση,θα το ξανα έκανα και θα το ξανα έκανα κι ας ήξερα το τέλος!

Έζησα πράγματα μαζί του που δεν τα 'χα φανταστεί,με "ωρήμασε" σαν άνθρωπο απότομα (είμαι μαζί του απ' τα 17 σχεδόν)..

Ένα "ευχαριστώ" σίγουρα του το χρωστάω..

Να 'στε καλά ρε κορίτσια για τις συμβουλές σας!!

Με τον άντρα μου μπορώ να πω ότι το προσπαθήσαμε πάρα πάρα πολύ αλλά τον τελευταίο μήνα μου είπε πως και 'κείνου κάτι άλλαξε μέσα του..Ένιωθε πως έρχεται το τέλος.

Και να σας πω την αλήθεια,δεν έχω μετανιώσει για τίποτα..Δεν μετανιώνω για τον γάμο μου σε καμία περίπτωση,θα το ξανα έκανα και θα το ξανα έκανα κι ας ήξερα το τέλος!

Έζησα πράγματα μαζί του που δεν τα 'χα φανταστεί,με "ωρήμασε" σαν άνθρωπο απότομα (είμαι μαζί του απ' τα 17 σχεδόν)..

Πω πω βρε κοπελα μου δεν ξερω γιατι αλλα με εχεις αγγιξει παρα πολυ .... εγω ειμαι 30 και ο αντρας μου 34. Τον γνωρισα στα 17 μου και ειναι ο πρωτος μου .... και εγω και αυτον... παντρευτηκαμε οταν ειμουν στα 24 απο το καιρο που εχει ερθει το δευτερο παιδι ..εχουμε απομακρυνθει λογω της κουρασης ομως! συνεχως εκνευριζομαστε και μαλωνουμε , λεμε μεγαλες κουβεντες που μετα μετανιωνουμε, φωναζουμε αλλα καποια στιμη ολα αυτα κοπαζουν.... οταν τα βρισκουμε μια αγκαλια και ενα συγνωμη τα σβηνουμε ολα και τις πρικες κουβεντες και ολα. Ο γαμος με τα παιδια ειναι ενας διαρκης αγωνας πρεπει να μην σταματας αν θες να τερματισεις πρωτος. Απο οτι καταλβα ομως δυστυχως εσας σας τελειωσε γρηγορα.... αν μπορει κανεις να το πει αυτο... Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γιατι ειστε 2 νεα παιδια να βρειτε τις τυχες που σας αξιζουν αλλου και να χωρισετε πολιτισμενα.

ΥΓ: Με τους γονεις σου μιλησες? πως το πηραν?

είστε σίγουροι πως έχετε προσπαθήσει τα πάντα για να τα ξαναβρείτε??

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

είστε σίγουροι πως έχετε προσπαθήσει τα πάντα για να τα ξαναβρείτε??

Ναί Κατερίνα..

Αλλά και ο άντρας μου είναι από 'κείνους που αν "σπάσει" κάτι,μετά δύσκολα μπορεί να ξανα "κολλήσει"..Και στην περίπτωσή μας,μας τελείωσε μάλλον η "κόλα"..

κρίμα Lena.. , αν και πιστεύω ότι βιάστηκες να παντρευτείς

τι να πω ... και εγω μικρη τον γνωρισα... μικρη παντρευτηκα αλλα δεν μας τελειωσε ρε γαμωτο ... στενοχωριεμαι γιατι ειναι 2 νεα παιδια που πραγματικα πιστευω οτι αγαπηθηκαν και ερωτευτηκαν πολυ και ειχαν ονειρα και φθασανε και στο γαμο που σημαινει οτι ηταν σιγουροι οτι θα ηταν για παντα μαζι ... και ξαφνικα ....ολα ξεφουσκωσαν και αυτα τα 2παιδια τωρα ειναι σαν ξενοι.......

Ο γαμος με τα παιδια ειναι ενας διαρκης αγωνας πρεπει να μην σταματας αν θες να τερματισεις πρωτος.

Πολλή αληθινή κουβέντα που περικλείει τον ακριβή ορισμό του γάμου.Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν συνειδητοποιήσει ακριβώς αυτή την πραγματικότητα.

Πολλή αληθινή κουβέντα που περικλείει τον ακριβή ορισμό του γάμου.Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν συνειδητοποιήσει ακριβώς αυτή την πραγματικότητα.

πρακτικα ειναι δυσκολο κακα τα ψεματα αν γυριζα τον χρονο πισω και μου ελεγαν οτι μετα απο 2 παιδια θα εισαι ετσι και ετσι και ο αντρας σου θα ειναι και αυτος ετσι και ετσι και εσεις μεταξυ σας θα εισαστε καπως ετσι θα ελεγα ελατε ρε παιδια υπερβολες ... παιδακια ειναι ποσο μπορουν να αλλαξουν την σχεση μεταξυ μας , ισα ισα δενομαστε περισσοτερο . Και ομως για μια μεγαλη περιοδο το ζευγαρι και βαζω και τον ευατο μου μεσα περναει μια δυσκολη μεταβατικη περιοδο προσαρμογης σε καινουργια πραγματα και εκει πρεπει να συνεχιζεις να το παλευεις να προσαρμοστεις σε αυτη την καινουργια κατασταση και οχι να κοιταξει πως να βγεις εξω απο αυτην λογω κουρασης, ρουτινας, νευρα, κλτπ.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε ολα τα ζευγαρια!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...