Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυμοσυνη και ομορφια

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα εκανα αυτο το θεμα για παρα πολλες αποριες που εχω και θα ηθελα τις γνωμες σας...π.χ βαφετε τα μαλλια σας...τα νυχια σας....προσεχε το βαρος σας η ειστε χαλαρες?????HELP!!;););)

κανεις δεν ειναι τελειος....μεχρι να τον ερωτευτεις..!!

[/url]

XzOfp2.png

Διαφημίσεις

Οταν ημουν εγκυος πριν 1 χρονο εβαφα νυχια. Οχι μονιμη βαφη αλλα κανονικη. Μαλλια εκανα ρεφλε και ανταυγειες μετα το πρωτο τριμηνο. Και οσον αφορα τη διατροφη ετρωγα κανονικα.Ευτυχως δεν ειχα θεμα αναγουλων! Δε στερηθηκα κατι ...ετρωγα 1 παγωτο τη μερα!!!! Το πρωτο 5μηνο ειχα παρει 1 κιλο κ συνολο 12!!!!Τωρα εχω χασει 22!!!!!! Οδηγουσα κ δουλευα μεχρι να γεννησω!!!!! Φιλια!!!!!!!

δηλαδη kellypig δεν στερηθηκες κατι σε σχεση με αυτα που εκανες πριν...???πολυ χαιρομαι που το ακουω γιατι εχω ακουσει 1002 πραγματα...και δεν ξερω τι γινετε....:confused::confused:

[/url]

XzOfp2.png

εγκυος εισαι οχι αρρωστη!!!! Εκοψα το τσιγαρο μαχαιρι και δεν το εχω ξαναξεκινησει ευτυχως!!!!!! Στην αρχη δεν επινα αναψυκτικα, αλλα μετα το 1ο τριμηνο επινα που κ που κ δεν ετρωγα συκωτι κ διαφορα που απαγορευονται. Ειναι καποιοι γιατροι που ειναι υπερβολικοι... παντως ο γιοκας μου γεννηθηκε υγιεστατος κ 3480γρ!!!!!! Με το καλο!!!!!!!! Απολαυσε αυτη την περιοδο της ζωης σου!!!!!

να σου πω κάτι..γυναίκα είσαι, δεν είσαι μόνο έγκυος..λοιπον και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και τώρα..μαλιά ανταύγειες μετά το α τρίμηνο, νύχια στανταρ μανικιούρ πεντικιούρ, βάψιμο εννοείται, κοσμήματα , τα πάντα όλα..δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εγκαταλείπουμε τον εαυτό μας.

οσο για το φαγητό κάνω διατροφή, δλδ όπως και έκανα και πριν..δλδ πρωινο , δεκατιανό γάλα και φρούτα , μία μερίδα φαγητό, γιαούρτι και σαλάτα η πεπόνι με τυρί το βράδυ..επίσης τώρα κολυμπάω, την πρώτη φορά εκανα γιόγκα..ό,τι σε κάνει να νιωθεις καλά..επισης πίνω έναν ελαφρύ νες..και λίγο μπύρα ή κρασί κάθε 2-3 μέρες..

Διαφημίσεις

κοριτσια αν και θα το θελα πολυ δεν ειμαι ακομα ακομα εγκυουλα τωρα το βαλαμε στο προγραμμα απλα ανοιξα το θεμα γιατι ακουσα πολλα απο μανα πεθερα κ.λ συγγενεις και ανχωθηκα ...ειπα να παρω γνωμες και αποψεις απο ατο μα που το βιωνουν!!!!!αλλα πολυ μπουρου μπορου βρε παιδι μου αυτες οι "παλιες" αποξ και μεινεις εγκυος τελειωσες δεν εισαι γυναικα!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

[/url]

XzOfp2.png

να σου πω κάτι..γυναίκα είσαι, δεν είσαι μόνο έγκυος..λοιπον και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και τώρα..μαλιά ανταύγειες μετά το α τρίμηνο, νύχια στανταρ μανικιούρ πεντικιούρ, βάψιμο εννοείται, κοσμήματα , τα πάντα όλα..δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εγκαταλείπουμε τον εαυτό μας.

οσο για το φαγητό κάνω διατροφή, δλδ όπως και έκανα και πριν..δλδ πρωινο , δεκατιανό γάλα και φρούτα , μία μερίδα φαγητό, γιαούρτι και σαλάτα η πεπόνι με τυρί το βράδυ..επίσης τώρα κολυμπάω, την πρώτη φορά εκανα γιόγκα..ό,τι σε κάνει να νιωθεις καλά..επισης πίνω έναν ελαφρύ νες..και λίγο μπύρα ή κρασί κάθε 2-3 μέρες..

το μνμ σου μου δινει κουραγιο σε ολα αυτα που ακουω!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

[/url]

XzOfp2.png

Συμφωνώ, άσε τί λέει η μαμά σου, η πεθερά σου, συγγενείς, φίλες κλπ..Μόνο ο γιατρός μας ξέρει τί επιτρέπεται και τί όχι!

Όσο για μένα, περίμενα να μπω στον 4ο κ ρώτησα τον γιατρό μου κ με άφησε να κάνω κανονικά μαλλιά βαφή - φυτική έκανα πάντα έτσι κι αλλιώς - κ δεν παραμελώ νύχια, περιποίηση προσώπου πρωί βράδυ κλπ..Απλά αποφεύγω κρέμες προσώπου με δραστικά συστατικά επειδή δεν ξέρω πώς θ' αντιδράσει το δέρμα μου σ' αυτή τη φάση. Αντιηλιακό οπωσδήποτε!

Διατροφή κανονικά χωρίς μεγάλες μερίδες, καφέ με ρέγουλα αλλά καθόλου αλκοόλ - από την αρχή μου το ξέκοψε ο γιατρός. Εδώ κι ενάμιση μήνα έκοψα τα γλυκά αν κ έχω καλές εξετάσεις.

Αυτά τα ολίγα:)

Ο δικός μας γιατρός είχε πει να μην βάψω τα μαλλιά μου, και προσωπικά δεν με πείραξε διότι ούτως ή άλλως δεν τα βάφω. Κατά τον 7ο-8ο μήνα όμως που καλοκαίριασε έκανα πεντικιούρ - μανικιούρ το οποίο και δεν μου είχε απαγορεύσει! Αντιλιακό φόραγα 50-αρι!!! σχεδόν από τον Μάρτιο καθώς αν και μελαχρινή το δέρμα μου καίγεται σε χρόνο dt. Σε σχέση με διατροφή ...δύσκολα τα πράγματα γιατί έτρωγα ότι μου έκανε όρεξη αφού ξέρναγα μέχρι και τον 8ο! Βέβαια μια χαρά με βόλεψε γιατί τελικά το μωρό βγήκε μια χαρούλα και εγώ μου φαίνεται θα είμαι πιο αδύνατη από ότι ξεκίνησα! χαχαχαχα!

Καλή επιτυχία! :)

Διαφημίσεις

καλααααα αν ακούγαμε όλα αυτά που λένε οι θείες και οι γιαγιάδες και (δυστυχως) κάποιες νεες φίλες θα είχαμε κλειστεί μέσα στο σπίτι και δεν θα βγαίναμε για τίποτα!

Εγώ προσωπικά μπορεί να μην βάφω τα μαλλιά μου (ετυχε να είμαι καστανή αυτή την περιοδο... ) αλλά και νύχια βάφω και βάφομαι κανονικά! Το πρώτο τρίμημο μόνο δεν το έκανα γιατι δεν μπορούσα (ήμουν χαααλια!).

Επίσης κάνω μπάνιο στη θάλασσα κάθε μέρα (με τις απαραίτητες προφυλάξεις φυσικά!) οδηγάω κάθε μέρα απο και προς τη δουλειά μου αλλά και για βόλτες με την κολλητή μου!

όσο για το φαγητο... τρώω κανονικά! ούτε υπερβολικά ούτε στερούμε τιποτα. και καφέ πίνω (ένα την ημέρα) και αλκοολ που και που (ένα ποτηρι κρασι μου επιτρεπει ο γιατρος) και αναψυκτικα...

Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να στερηθούμε τα πάντα όσο είμαστε εγκυος. Ισα ισα πιστευω οτι αν νιώθουμε εμεις καλα τοσο καλυτερα για το μωρακι μας!

preg.png