Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιρεάζουν οι κινήσεις μας τα έμβρυα?

Recommended Posts

Γεια σας,

Έχω την εξής απορία, μπορούν οι κινήσεις μας και η κούραση μας ή η υπερκινητικότητα μας να επιρεάσουν τα μπεμπάκια μας και τις κινήσεις του?

Συγκεκριμένα τις 4 τελευταίες ημέρες κουράστικα πάρα μα πάρα πολύ με τη δουλειά, το σπίτι και το άλλο μου παιδάκι σε σημείο που έτρεχα και ήμουν διαρκώς σε υπερένταση και υπερκινητικότητα με αποτέλεσμα 2 μέρες τώρα το εμβρυάκι μου από αρκετά ζωηρό να έχει ηρεμίσει αρκετά. Το νιώθω που και που αλλά λίγο και όχι συχνα. Είμαι 18w+4d και την νιώθω από 16 εβδομάδων και είναι και αρκετά ζωηρή αλλά τώρα.......λέτε απλά να την φόβησα ή μήπως να ανησυχώ. Τον γιατρό δεν θέλω να τον ενοχλώ καθώς πήγα πριν 3 ημέρες και μας βρήκε μια χαρά αλλά από το Σάββατο.......????

Διαφημίσεις

αφου κινειται? μηπως αγχωνεσαι τζαμπα και αγχωνεις και αυτο? βεβαια καλο θαναι να παρεις ενα τηλ το γιατρο, γιατι τι σοβαρη δικαιολογια να πει κανεις στην ερωτηση του γιατρου "καλα γιατι δε με πηρες ενα τηλ"?

γενικα ομως οσο κινουμαστε το μικρο "μαζευεται" και οταν ηρεμουμε λιγο αρχιζει και κινηται για να "ξεμουδιασει" .

παρε καλε ενα τηλ του ανθρωπου! αντε... μην ντρεπεσαι... απλα πες οτι αγχωθηκες με το θεμα κ θελεις τα φωτα του ειδικου να σου φυγει η εννοια

το ιδιο επαθα και εγω αυτες τις μερες και μετα απο 3 μερες κουρασης σημερα λιγο πριν σηκωθω εδωσε σημαδι ζωής και από οτι μου λεγανε αυτες τις μερες οταν θα κουραζομαι θα μειώνεται η κινητικότητα της οσο θα ειμαι χαλαρή θα την νιώθω πιο έντονα.και εγω ήμουν στο τσακ να τον πάρω τηλ τον γιατρο.

Γενικα, οι πολυ δραστηριες εγκυουλες καταλαβαινουν τα μωρακια τους μονο τις ωρες που χαλαρωνουυν... μαλλον οι κινησεις της μαμας νανουριζουν τα μωρακια και τους αλλαζουν την ωρα υπνου! Για αυτο και πολλες παραπονιουνται οτι το βραδυ δεν μπορουν να κοιμηθουν απο τα πολλα χτυπηματάκια! Σιγουρα να ρωτησεις και το γιατρο σου, αλλα μην αγχωνεσαι πολύ! Ολα καλά θα ειναι... και το μικρουλι σου θα ναι πιο δραστηριο σιγα σιγα οσο περναει ο καιρος! :wink:

Διαφημίσεις