Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΕΡΙΝΕΟΤΟΜΗΣ.....

Recommended Posts

γεια σας...πειτε μου κοριτσια με τι πλενατε την περιοχη μετα την περινεοτομη?

βαζατε και κατι αλλο μετα το μπανιο? δλδ τυπου κρεμας ή λαδακι?

Διαφημίσεις

Αχ το ιδιο θα ρωτουσα και εγω απο χθες με ποναει το περινεο μου και το νιωθω τσιτα λες και θα σκιστει...περιμενω και εγω για πειτε ρε κοριτσια τι να βαλουμε?? ....;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

εγω περα απο νερακι και λιγο σαπουνακι για την περιοχη (μου ειχαν δωσει στο μαιευτηριο) δεν εβαλα κατι αλλο. Το νερο να φευγει προς τα κατω δηλ να μην γυριζετε το ντους προς την ευαισθητη περιοχη , λιγο σαπουνακι με το χερι σε ολη την περιοχη καλο ξεπλυμα και καλο σκουπισμα ταμποναριστο

κοριτσια εγω στο πρωτο που ειχα πολλα ραμματα πονουσα αρκετα και ειχα αυτην την απαισια αισθηση "βρομιας" μου ειχε συστησει ο γιατρος μου το betatine douche και με ειχε βοηθησει πολυ!!!! ειναι αντιμικροβιακο και αρκετα ανακουφιστικο!! ενανα πλυσεις με αυτο καθημερινα α!! ειναι σαπουνακι ετσι?

VCkup3.png W6T5p3.png

Διαφημίσεις

ποιο σαπουνακι? στειλε πμ να μας πεις....δεν ξηραινει την περιοχη?

δεν το θυμαμαι το ονομα μολις πηγα στο δωματιο του μαιευτηριου εφεραν ενα σωρο πραγματα καλωπισμου να εχουμε. Ο γιατρος ομως μου ειχε πει οποιο θελω να βαλω αρκει να ξεπλυθει καλα. Μπορεις να παρεις ενα οποιοδηποτε που ειναι για τοπικη χρηση. Καμμια φορα εκανα και πλυση με χαμομηλι και με ανακουφιζε

εμενα εκτος απο τις μερες στο νοσοκομειο που πλενομουν με μπεταντιν στο σπιτι μου ειχε πει ο γιατρος να πλενομαι με απλο σαπουνι καταλληλο γαι την περιοχη, απλα να παρω καποιο χωρις αρωμα και οχι πανω απο δυο φορες τη μερα. στο πρωτο που ειχα πολλα ραμματα πονουσα τρελα, αλλα και στο δευτερο εκανα λιγες μερες να ξεπρηστω και πλενομουν τοπικα πολλες φορες τη μερα μονο με νερο χλιαρο προς κρυο. δοκιμασε το βοηθαει πολυ.