Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ολοι με ρωτανε ποσων εβδομαδων ειμαι

Recommended Posts

Ρε κοριτσια οπως σας ειπα εκανα τον πρωτο υπερηχο απλα ειδαμε σακο και την αλλη φορα εχουμε ραντεβου για καρδουλα.

Δεν μου ειπε ομως ποσων εβδομαδων ειμαι. Ουτε ο υπερηχος το γραφει. Ουτε ΠΗΤ και σε αλλες το ειπε απο τον πρωτο υπερηχο.

Ποσων εβδομαδων ειμαι?Συμφωνα με την τελευταια περιοδο να πηγαινω?Μα δεν πρεπει να πηγαινω αναλογα με το ποσων εβδομαδων ειναι το εμβρυο,δεν πρεπει να κανει καποιες μετρησεις πρωτα?

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

στον πρώτο υπέρηχο ούτε σε μένα είπε πόσο είμαι, το υπολογίζεις απο την τελευταία περίοδο, και όταν θα μπορεί να κάνει μετρήσεις θα σου πει. Μην ανησυχείς:)

Έχω την αίσθηση ότι μετράς τις εβδομάδες από την πρώτη μέρα του κύκλου, πριν τη σύλληψη δηλαδή. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

it's never too late to start all over again

Έχω την αίσθηση ότι μετράς τις εβδομάδες από την πρώτη μέρα του κύκλου, πριν τη σύλληψη δηλαδή. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

ναι έτσι είναι απλά μετά μετρά και το έμβρυο ο γιατρός και τότε μετράς τις εβδομάδες απο το πόσο είναι το εμβρυο. γιατί μπορεί να έγινε πιο μετά η σύλληψη

Εμένα κορίτσια το εβγαζε ο γιατρός 2 εβδομάδες μεγαλύτερο στον υπολογιστή και με τον υπέρηχο το δεύτερο που κάναμε μπόρεσε και το μέτρησε κανονικά.Τώρα είναι 10 εβδομάδων το φασολάκι και είδαμε χεράκια,ποδαράκια και κεφαλάκι και πως κουνιέται όταν ενοχλείται και τρελαθήκαμε!Μέχρι και πως αναπτύσσεται ο εγκέφαλος του μωρού άρχισε να φαίνεται!:)

Διαφημίσεις

όντως, αρχίζεις να μετράς τις βδομάδες από την πρώτη μέρα της τελευταίας σου περιόδου. και να σου πω κι ένα κολπάκι; αν είχες αδιαθετήσει πχ Τρίτη, θα ξέρεις ότι αλλάζεις βδομάδα κάθε Τρίτη!;)

παρόλ' αυτά, αν θέλεις να το εξακριβώσεις και μόνη σου, πάτα στο google, "πόσων εβδομάδων είμαι;" και θα βγουν δεκάδες sites που θα το υπολογίσουν για σένα!

τέλος, μπορείς πολύ απλά να αλλάζεις μήνα(πχ κάθε 23 του μηνός, μπαίνω στον 3ο, στον 4ο, κοκ) και να μην μπερδεύεσαι με τις βδομάδες.

όπως και να 'χει, ο γιατρός σου θα πρέπει να σου εξακριβώσει την ηλικία της κύησής σου!

με το καλό!!!:lol:

AtQqp2.png

Και εγω έτσι ξέρω ότι μετράς απο την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου.Εγω ομως είχα καθυστερημένη σύλληψη και αντι για 8 που πρεπει να είμαι βάση περιόδου ο υπέροχος λέει 6.δηλαδη 2 εβδομάδες πίσω.οκ πάμε βάση υπερηχου..όπως και να έχει μην αγχωνεσαι θα σου πει ο γιατρός σου την άλλη φορά που θα πας.Αα και μήνα αλλάζεις + 10 μέρες απο την περίοδο.ειναι λίγο μπερδεγουει οι μετρήσεις.

• 3 weeks later...
όντως, αρχίζεις να μετράς τις βδομάδες από την πρώτη μέρα της τελευταίας σου περιόδου. και να σου πω κι ένα κολπάκι; αν είχες αδιαθετήσει πχ Τρίτη, θα ξέρεις ότι αλλάζεις βδομάδα κάθε Τρίτη!;)

παρόλ' αυτά, αν θέλεις να το εξακριβώσεις και μόνη σου, πάτα στο google, "πόσων εβδομάδων είμαι;" και θα βγουν δεκάδες sites που θα το υπολογίσουν για σένα!

τέλος, μπορείς πολύ απλά να αλλάζεις μήνα(πχ κάθε 23 του μηνός, μπαίνω στον 3ο, στον 4ο, κοκ) και να μην μπερδεύεσαι με τις βδομάδες.

όπως και να 'χει, ο γιατρός σου θα πρέπει να σου εξακριβώσει την ηλικία της κύησής σου!

καλό! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

it's never too late to start all over again

Εγώ ξέρω ότι τις εβδομάδες τις μετράμε από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου και τους μήνες εφτά μέρες μετά.Η εγκυμοσύνη διαρκεί 40 εβδομάδες,μέσα στις οποίες είναι υπολογισμένες και οι 15 περίπου ημέρες μέχρι την ωορηξία!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια οπως σας ειπα εκανα τον πρωτο υπερηχο απλα ειδαμε σακο και την αλλη φορα εχουμε ραντεβου για καρδουλα.

Δεν μου ειπε ομως ποσων εβδομαδων ειμαι. Ουτε ο υπερηχος το γραφει. Ουτε ΠΗΤ και σε αλλες το ειπε απο τον πρωτο υπερηχο.

Ποσων εβδομαδων ειμαι?Συμφωνα με την τελευταια περιοδο να πηγαινω?Μα δεν πρεπει να πηγαινω αναλογα με το ποσων εβδομαδων ειναι το εμβρυο,δεν πρεπει να κανει καποιες μετρησεις πρωτα?

http://www.123baby.me/fatal_age.html μπες εδώ θα σου βγάλει πόσο εβδομάδων είσαι .. είναι αρκετά κατατοπιστικό σαν σαιτ.. εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ... επίσης η αρχή της εγκυμοσύνης μετρίεται απο την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόφου.. οι μετρήσεις γίνονται αργότερα αφού ακούσεις την καρδούλα.. καλή αρχή στο νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής σου