Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΡΧΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ

Recommended Posts

Καταφερα να ειμαι εγκυος μετα απο 3 εξωσωματικες. Απο την αρχή αρχισαν τα προβληματα και δεν μπορεσα να χαρω καθολου. Στην 5 εβδομαδα επαθα αποκοληση . Σταματησε το αιμα ομως. Τωρα ειμαι στην 8 εβδομαδα , ο ιατρος βλεπει 2 σακους που μεγαλωνουν χωρίς εμβρυα και με χοριακη που ανεβαινει. Μου εχει πει να περιμενουμε αλλη μια εβδομαδα και εαν δεν εμφανιστει κατι τοτε παμε για αποξεση . Αναρωτιεμαι ποιος μου εκοψε την χαρα μου και μου εδωσε για αλλη μια φορα τετοια λυπη . Ευχαριστω που με ακουσατε .........

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσάκι μου τί να σου πώ...πίστεψε το, προσευχήσου και ίσως να γίνει το θάύμα και πάνε όλα καλά! Ο γιατρός σου τί σου λέει? Σου έδωσε πιθανότητες να προχωρήσει καλά η εγκυμοσύνη? Μην το βάζεις κάτω όσο δύσκολο κι αν είναι. Δεν θα σε βοηθήσει η χάλια ψυχολογία που βεβαίως δικαιολογημένα έχεις

2sCXp3.png

Ο ιατρος μου λεει οτι εχει ξανασυμβει αυτο γι' αυτο πρεπει να περιμενω αλλη μια εβδομαδα. Θαυματα γινονται - το ξερω- αλλα σε εμενα δεν γινονται ποτε.

Μην σκέφτεσαι αρνητικά καλή μου!Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ίσως να μην πάει καλά αλλά να είσαι θετική.Όλες οι μανούλες έχουν άγχος τον πρώτο καιρό.Εγώ όταν έμεινα έγκυος έβλεπα άσχημα όνειρα...Απέκτησα φοβίες...Προσπαθούσα να σκέφτομαι πως όλα θα πάνε καλά αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα και την πιθανότητα να πάει κάτι στραβά...Δώσε χρόνο και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις υπέροχα νέα και μία όμορφη εγκυμοσύνη!!!

Θέλω να σου πω ότι ξέρω άτομα που είχαν πολλά προβλήματα με το θέμα μωρό και τελικά όταν σταμάτησαν να αγχώνονται ο Θεός τους έστειλε κάτι πολύ καλό!Εύχομαι πραγματικά όλα να πάνε καλά και να μη το βάλεις κάτω!Να ξέρεις ότι πιστεύω πάρα πολύ πως ο Θεός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,επειδή ξέρει ότι το θέλεις πολύ,θα σου το δώσει!:)

Διαφημίσεις