Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εμβρυομεταφορα -δυσκοιλιοτητα -κινδυνος

Recommended Posts

γεια σας κοπελες! θα ηθελα την γνωμη σας γιατι εχω αγχωθει πολυ.... ειμαι στην τριτη μερα μετα την εμβρυομεταφορα, και ανεκαθεν ειχα σοβαρο προβλημα δυσκοιλιοτητας,

αυτο που με αγχωνει ειναι μηπως ειναι επικυνδυνο για τα εμβρυακια μου.... ισως ακουγεται χαζο αλλα φοβαμαι μηπως εχουν φυγει απο μεσα μου οταν πιεζομαι πολυ στην τουαλετα....

εχω δοκιμασει τα παντα δαμασκηνα, συκα, all bran, φυτικες ινες, σιροπι duphalac .....τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα.

ρωτησα το γιατρο πριν την εμβρυομεταφορα ,αλλα μαλλον καταλαβε αν πειραζει στην διαδικασια της εμβρυομεταφορας, γιατι η απαντηση ηταν αναλογη.

σας παρακαλω πειτε μου οτι εχετε ακουσει..... η αν εχετε ρωτησει το γιατρο σας.... γιατι θα τρελαθω....

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι, γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να πάθουν κάτι τα εμβρυάκια από τόσο νωρίς. Τα φάρμακα που παίρνεις για την εξωσωματική ίσως εντείνουν το πρόβλημα. Πάρε στο κέντρο και μίλα με τον γιατρό σου για να ηρεμήσεις και ίσως σου πει μια λύση κατάλληλη.

Χριστινούλα καλημέρα και καλή χοριακή σου εύχομαι! Όσο για το πρόβλημά σου το είχα σε όλες τις εξωσωματικές και όσο προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες επιδεινονόταν, γι΄αυτό δοκίμασε και κανένα υπόθετο γλυκερίνης ή τη παραφίνη Nujol μήπως και σε βοηθήσουν (ρώτα και το γιατρό σου). Είναι όντως πολύ πρόβλημα αυτό που οφείλεται στην υψηλή προγεστερόνη από τα φάρμακα που παίρνουμε.

να φυγουν τα εμβρυα απο το σφιξιμο δεν υπαρχει καμμια περιπτωση οποτε μην φοβασαι για αυτο...απλα εσυ για να μην ταλαιπωρησε αυτη την περιοδο της αναμονης,δοκιμασε αυτα τα φυτικα σκευασματα απο το φαρμακειο,αν σε βοηθανε...καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! πηρα τηλεφωνο και στο κεντρο, και μου ειπανε '' οχι παιδι μου ,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση,''. ηρεμησα λιγο,

ρωτησα και για κατι πονακια που εχω χαμηλα και μου ειπαν ειναι φυσιολογικο, αλλα δεν περνανε με τιποτα οι μερες..... δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο ολη μερα....

Διαφημίσεις