Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρδιακοί παλμοί σε κάθοδο

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Σήμερα πήγα για υπέρηχο σε ενα διαγνωστικό κέντρο γιατί είχα πόνους στην κοιλιά και ο γιατρός μου δεν έκρινε ότι είναι κάτι ανησυχητικ, οπότε σχολώντας σήμερα και επειδή ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα πετάχτηκα σε ενα κέντρο να κάνω υπέρηχο. όλα ήταν καλά ευτυχώς, δεν υπήρχε αποκόλληση και το μωρό μου φαινόταν καλά, αλλά στις 10 εβ. + 5 μερ. που είμαι οι παλμοί του μωρού ήταν 136!Στις 8 εβδ και 5 ημ που είχα κάνιε υπέρηχο πάλι οι παλμοί ήταν 180!!!!Μέσα σε 2 εβδομάδες οι παλμοί έπεσαν κατά 50!Να είνα φυσιολογικό τώρα αυτό;Ο γιατρός που την έκανε είπε ότι ειναι οκ αλλά εγώ πάλι ανησυχώ αντί να ηρεμήσω :-(!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

Έχω την αίσθηση ότι με την πάροδο των εβδομάδων πέφτουν οι παλμοί του εμβρύου. Γιατί δεν επικοινωνείς με το γιατρό σου να σου φύγει το άγχος?

στις πρώτες εβδομάδες οι παλμοί είναι περισσότεροι και μετά πέφτουν σιγά σιγά στο φυσιολογικό άρα δεν νομίζω να είναι κάτι αλλά γιατί δεν ρωτάς και τον γιατρό σου?

Διαφημίσεις

Μην ντρέπεσαι. Πες του ότι είχες μια ανησυχία, κάποιο άγχος και πήγες και έκανες. Δικαιολογούμαστε να κάνουμε κάτι τέτοια οι εγκυούλες...

αφου ειπε ο γιατρός οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, μην το σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι άδικα... αμα ήταν κάτι θα σου το έλεγε, δεν είναι χαζός....

ntRCp3.png

καλη μου να μη τα παραψηριζεις ολα γιατι θα ζουρλαθεις.Βρισκεις ενα γιατρ να τον εμπιστευεσαι και απλα τον εμπιστευεσαι.Εγω ποτε μου δεν εδωσα βαση στο ποσους παλμους εχει το εμβρυο και με τι ρυθμο αυξομειωνονται...μου φαινεσαι λιγο υπερβολικη.Κοιτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και μη στρεσσαρεσαι ετσι χωρις λογο.

Ευχαριστώ που μου απαντήσατε!Την άλλη εβδομάδα έχω την αυχενική οπότε αναγκαστικά θα κάνω υπομονή μέχρι τότε να δούμε!όντως είμαι υπερβολική το ξέρω κάποιες φορές σκέφτομαι ότι είμαι τόσο νευρική και αγχώδης με τα πάντα που από το πολύ στρες και νεύρα μπορεί να έχω δημιουργήσει προβλήματα στην καρδιά στο μωρό!Πάντος αν κάποια κοπέλα είχε τέτοιους παλμούς ας μου πει να ηρεμήσω λίγο!Σας φιλώ!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ που μου απαντήσατε!Την άλλη εβδομάδα έχω την αυχενική οπότε αναγκαστικά θα κάνω υπομονή μέχρι τότε να δούμε!όντως είμαι υπερβολική το ξέρω κάποιες φορές σκέφτομαι ότι είμαι τόσο νευρική και αγχώδης με τα πάντα που από το πολύ στρες και νεύρα μπορεί να έχω δημιουργήσει προβλήματα στην καρδιά στο μωρό!Πάντος αν κάποια κοπέλα είχε τέτοιους παλμούς ας μου πει να ηρεμήσω λίγο!Σας φιλώ!

Απο τοτε που θυμαμαι τους παλμους του παντα ειναι γυρω στο 140.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Καλησπέρα και απο μένα, μια χαρα είναι οι παλμοί του μωρού σου...μην ανησυχείς....όσο για το τι θα είναι το μωρό σου? ένα θα σου πώ- το πρώτο μου έίναι κορίτσι, για το δεύτερο επειδή είχει υψηλούς καρδιακούς μου έλεγε ο γιατρός οτι είναι κορίτσι και με σιγουριά κιόλας, όσο και για την κοιλιά μου όλοι μου λέγανε κορίτσι. Και ενώ ήμουνα 5 μηνών έγκυος "της " έκανα και τα βαφτίσια, ρίχνω και έναν καβγά με τον αντρούλη μου που ήθελε το όνομα της μαμάς του και του λέω και απειλιτικά ότι αν δεν δεχτείς το όνομα που θέλω εγώ έχω πάρει την κόρη μου και την κοιλιά μου και φεύγω...έτσι την βάφτισα Ισαβέλλα.......και όταν πήγα για υπέρυχο ο γιατρός έλεγε -πω πω τι άντρακλας είναι αυτός????????? και έπαθα εγκεφαλικΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....όλοι χαρήκανε που την πάτησα και όλοι με κοροιδεύανε, πιστεύω πιο πολύ το ευχαριστήθηκε ο αντρούλης μου.....

αυτα με τους παλμούς και τις κοιλιές....( όσο για την Ισαβέλλα - μου είπε η κορούλα μου μην ανυσηχεις βρε μαμά θα κάνεις και άλλα πολλά και κάποιο θα είναι κορίτσι και αν δεν είναι οταν κάνω εγώ θα πω την κόρη μου Ισαβέλλα ) αυτά ...με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!

χαχαχα πλάκα έχει η ιστορία σου, αλλά είναι από τις πλάκες που είναι τόοοοσο γλυκές!!!Άντε λοιπόν με το καλό και η Ισαβέλλα!!!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εμενα 9η εβδομαδα το μωρο ειχε 174 παλμους, αφου ειπε η γιατρος εχει μια μικρη ταχυκαρδια αλλα ειναι φυσιολογικο. Και μονο που το εθιξε πλακωθηκα να διαβαζω στο ιντερνετ να δω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Ειχα σκασει. Την επομενη εβδομαδα, επειδη εγω παω καθε εβδομαδα για υπερηχο απο αγχος, ειχαν μειωθει στους 160 περιπου και απο μια στιγμη και μετα ειναι γυρω στους 140. Τοτε που ειχε πολλους παλμους ειχα χαρει οτι ειναι κοριτσακι, αλλα τελικα αντρακλα εχω, απ'οτι μου'χουν πει 4 γιατροι σε διαφορες φασεις της εγκυμοσυνης μου. Αρα το πηρα αποφαση οτι εχω αγορακι. Μην ανησυχεις για τους παλμους.

Τοτε που ειχε πολλους ειχα σκεφτει αυτο που σκεφτοσουν κι εσυ, οτι απο το αγχος του εχω δημιουργησει καποιο προβλημα στην καρδια. Ααααχ, τι σκεφτομαστε οι δολιες μανες, κι εγω τα'χω παιξει απ'το αγχος μου.

Ελπιζω ολα να συνεχισουν καλα με το μωρακι σου!Φιλια!

Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι :D:D:D:D. Το φύλο το ξέρεις;Να δω αν ισχύει και αυτό για την σχέση φύλου-παλμών :P

Δεν ισχύει, σου μιλάω εκ πείρας!