Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (στα ιδιωτικά σχολεία)

Recommended Posts

Εσείς από πού αγοράσατε (ή θα αγοράσετε) τα βιβλία Α' Δημοτικού του Οργανισμού; Απ' ότι με ενημέρωσαν δεν έχουν αλλάξει τα βιβλία από το σχολικό έτος 2011-2012.

Ξέρετε αν τα βιβλία κυκλοφορούν όλα ή είναι κάποια σε έλλειψη; Πόσο τα αγοράσατε όλα τα τεύχη;

Επίσης, μου έδωσαν μια λίστα με τετράδια, χαρτικά και λοιπή γραφική ύλη, που μου φαίνοντα υπερβολικά πολλά! Εσείς από που θα τα αγοράσετε;

Αναρωτιέμαι αν σε όλα τα ιδιωτικά ζητούν τόσο πολλά στην Α δημοτικού!

Διαφημίσεις

Εσείς από πού αγοράσατε (ή θα αγοράσετε) τα βιβλία Α' Δημοτικού του Οργανισμού; Απ' ότι με ενημέρωσαν δεν έχουν αλλάξει τα βιβλία από το σχολικό έτος 2011-2012.

Ξέρετε αν τα βιβλία κυκλοφορούν όλα ή είναι κάποια σε έλλειψη; Πόσο τα αγοράσατε όλα τα τεύχη;

Επίσης, μου έδωσαν μια λίστα με τετράδια, χαρτικά και λοιπή γραφική ύλη, που μου φαίνοντα υπερβολικά πολλά! Εσείς από που θα τα αγοράσετε;

Αναρωτιέμαι αν σε όλα τα ιδιωτικά ζητούν τόσο πολλά στην Α δημοτικού!

θα σου προτεινα να περιμενεις ακομα για να τα αγορασεις.στα δημοσια παντως η γραφικη υλη που μας ειχαν ζητησει τετραδιο ορθογραφιας(σου λενε χρωμα),αντιγραφης,τα βιβλια που ειναι με τις τελιτσες.3 μολυβια να υπαρχουν παντα στην κασετινα(ουδετερα οχι με σχεδια για να μην αφαιρουνται)επιτραπεζια ξυστρα,γομα,ξυλομπογιες,μαρκαδορους,κηρομπογιες,ψαλιδι.να ειναι ολα τα βιβλια ντυμενα κ με ετικετα

NRNSp2.pngsMstp2.png

Εγω τα βιβλια του ΟΕΔΒ τα αγορασα απο το ιντερνετ απο την βιβλιοκινηση. Αλλα δεν υπηρχαν ολα, επειδη ηταν πολυ νωρις και περιναμε να ερθουν απο Αθηνα. Αν ψαξεις στο google θα τα βρεις, ενω μπορεις να τα παρεις και απο βιβλιοπωλειο της γειτονιας αν τα παραγγειλεις. Εκαναν περιπου 35-40 ευρω...και μας μας ζητησαν 3-4 τετραδια και μολυβια και μαρκαδορους(εχουμε απο το νηπιαγωγειο) και φυσικα ντυσιμο και ετικετες!!

Αυτά ακούγονται λογικά για γραφική ύλη Α' Δημοτικού. Εμάς μας έδωσαν ένα δισέλιδο (!!!) με αυτά που λετε συν τρεις φορές άλλα τόσα. Μ' έλουσε κρύος ιδρώτας στη σκέψη πόσα θα πληρώσω. Έλεγα μήπως βρω με έκπτωση στο internet κάποια από αυτά. Εσείς τα αγοράσατε από βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας;

Matilnta, γιατί λες να περιμένω; Είναι δυνατό να μας δίνουν από το σχολείο μέσα Ιουνίου τη λίστα με τα βιβλία του Οργανισμού και αυτά να αλλάξουν τλευταία στιγμή; Τόσο κάφροι πια αυτοί του Υπουργείου;

θα σου προτεινα να περιμενεις ακομα για να τα αγορασεις.στα δημοσια παντως η γραφικη υλη που μας ειχαν ζητησει τετραδιο ορθογραφιας(σου λενε χρωμα),αντιγραφης,τα βιβλια που ειναι με τις τελιτσες.3 μολυβια να υπαρχουν παντα στην κασετινα(ουδετερα οχι με σχεδια για να μην αφαιρουνται)επιτραπεζια ξυστρα,γομα,ξυλομπογιες,μαρκαδορους,κηρομπογιες,ψαλιδι.να ειναι ολα τα βιβλια ντυμενα κ με ετικετα

Διαφημίσεις

Εγω τα βιβλια του ΟΕΔΒ τα αγορασα απο το ιντερνετ απο την βιβλιοκινηση. Αλλα δεν υπηρχαν ολα, επειδη ηταν πολυ νωρις και περιναμε να ερθουν απο Αθηνα. Αν ψαξεις στο google θα τα βρεις, ενω μπορεις να τα παρεις και απο βιβλιοπωλειο της γειτονιας αν τα παραγγειλεις. Εκαναν περιπου 35-40 ευρω...και μας μας ζητησαν 3-4 τετραδια και μολυβια και μαρκαδορους(εχουμε απο το νηπιαγωγειο) και φυσικα ντυσιμο και ετικετες!!

Εγώ κοίταξα στο διαδίκτυο στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και μου είπαν πως θα μ' ενημερώσουν μόλις τα έχουν όλα.

οι φετινες φωτοτυπιες μου εμαθαν να περιμενω.επειδη πηγαινα σε ιδιωτικο σχολειο οντως ειναι υπερβολικοι στη γραφικη υλη.πιστευουν οτι ετσι εντυπωσιαζουν τους γονεις οτι γινεται περισσοτερη δουλεια.ασε που θεωρουν οτι εχεις να πληρωσεις οτι ζητησουν.

NRNSp2.pngsMstp2.png

Εγω περυσι τα υλικα του νηπιαγωγειου τα πηρα απο το βιβλιοπωλειο της γειτονιας γιατι δεν προλαβαινα...φετος...ΤΖΑΜΠΟ δαγκωτο. Μπορει να μην τα βρεις ολα ακριβωςε μα θα τα παρεις στην μιση τιμη και αν σου εχουν ζητησει τιποτε ιδιαιτερο απο μπογιες και χρωματα πας και στο βιβλιοπωλειο! Αν καποια μαμα εχει να προτεινει κατι καλοδεχουμενο, γιατι η κριση ειναι εδω...

Εγω περυσι τα υλικα του νηπιαγωγειου τα πηρα απο το βιβλιοπωλειο της γειτονιας γιατι δεν προλαβαινα...φετος...ΤΖΑΜΠΟ δαγκωτο. Μπορει να μην τα βρεις ολα ακριβωςε μα θα τα παρεις στην μιση τιμη και αν σου εχουν ζητησει τιποτε ιδιαιτερο απο μπογιες και χρωματα πας και στο βιβλιοπωλειο! Αν καποια μαμα εχει να προτεινει κατι καλοδεχουμενο, γιατι η κριση ειναι εδω...

Evita, δυστυχώς, όλα ιδιαίτερα μου φαίνονται....δεν το γλιτώνω το βιβλιοπωλείο...Τελικά απ' ότι φαίνεται στα ιδιωτικά δεν αντιλαμβάνεται η Διεύθυνση του σχολείου την κρίση ακόμη και στα μέσα ιδιωτικά που ο γονιός στέλνει το παιδί του από ανάγκη και όχι για λόγους κοινωνικού status.....

Διαφημίσεις

Ειμαι καθηγητρια και κανω μαθημα σε παιδια α δημοτικου κ εχω πολλα βιβλια αν θελετε

ΤΙΝΟΥΛΑ, εννοείς πως έχεις προς πώληση όλα τα βιβλία της Α Δημοτικού; Είναι με σημειώσεις;

Δεν ειναι σημειωμενα επειδη ειμαι κσθηγητρια μου δινουν δωρεαν βιβλια κ εχω παρα πολλα

Ζω τις πιο ευτυχισμενες μέρες χάρη στον άντρα της ζωής μου <3

Δεν ειναι σημειωμενα επειδη ειμαι κσθηγητρια μου δινουν δωρεαν βιβλια κ εχω παρα πολλα

Θα μπορούσες να μου πεις αν τα έχεις όλα και ποια είναι η τιμη τους;

Διαφημίσεις

Τα εχω ολα δε τα πουλαω τα χαριζω λογω οικονομικων

ΤΙΝΟΥΛΑ, θα σου στείλω με προσ. μήνυμα τα στοιχεία μου και το τηλ. μου, αν θέλεις να επικοινωνήσουμε.

Σ' ευχαριστώ.

Evita, δυστυχώς, όλα ιδιαίτερα μου φαίνονται....δεν το γλιτώνω το βιβλιοπωλείο...Τελικά απ' ότι φαίνεται στα ιδιωτικά δεν αντιλαμβάνεται η Διεύθυνση του σχολείου την κρίση ακόμη και στα μέσα ιδιωτικά που ο γονιός στέλνει το παιδί του από ανάγκη και όχι για λόγους κοινωνικού status.....

Συμφωνω απολυτα:-(. Εμεις τον στελνουμε λογω ωραριου και επειδη δεν θελουμε να χαζευει απο την 1 ως τις 3 που θα τον παιρνουμε... εμας παντως το σχολειο ειναι αρκετα λογικο νομιζω φετος. Περυσι στο νηπιαγωγειο ειμασταν με το χερι στην τσεπη, αλλα ηταν γιατι εφτιαξαν 2 κουτες εργασιες ολη την χρονια:shock:. Για του χρονου αν δεν βρεθουμε με τις δασκαλες δεν θεωρω οτι τελειωσαμε με τα αναλωσιμα. Παλια εμεις την βγαζαμε μονο με μολυβια, χαρακες και ξυλομπογιες, τωρα ανακαλυψαμε τις τεμπερες και ενα σωρο περιεργα χαρτια, σαν να φοιτα το παιδι στην καλων τεχνων:lol:

Κορίτσια γεια σας συγνώμη για την καθυστέρηση που δεν σας πήρα τηλέφωνο έχω απο χτες τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο κ δεν έχω το Κινητο μαζί μου την Παρασκευή θα μπορω για τα βιβλια

Να ρωτήσω κάτι βρε Τινούλα, με όλο το θάρρος. Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας μοιράζονται δωρεάν στα δημόσια σχολεία και μάλιστα πέρσυ ο αριθμός τους ήταν ακριβώς αυτός των παιδιών (φίλη μου δασκάλα μου είπε ότι δεν έμεινε κανένα). Αυτά είναι περιουσία του Υπουργείου Παιδείας και δεν είναι νόμιμο να τα μοιράζουμε κατά βούληση. Τώρα, τα άλλα πωλούνται στα βιβλιοπωλεία πολύ φθηνά, ομολογώ. Εσύ πώς θα βρήκες και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, όπως λες? Ποιος τα μοιράζει δωρεάν εκτός σχολείων? (Εννοείται μου απαντάς εφόσον θέλεις, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ξέρω, πώς είναι δυνατόν εμείς οι γονείς με παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία να καλούμαστε να τα αγοράζουμε, και πρόσωπα εκτός σχολείων να τα έχουν σε αφθονία)

Και πάλι δεν είναι προσωπικό το ερώτημα, για μέσα είσαι απλά ένα nickname, τίποτα παραπάνω:oops::oops::oops::oops:

Γεια σου κάθε χρόνο η καθηγήτρια των μαθηματικών μου μου φέρνει βιβλία ότι βρίσκει απ το σχολείο της όπως κ η φιλόλογος που είχα κ η χημικός μου έχω και κάποιες διασυνδέσεις κ μου τα δίνουν

Ναι το ξέρω αυτο αλλα έχω δει πολλούς που κάνουν ανταλλαγές σε βιβλία επειδή δεν υπάρχουν για αυτο κ σκέφτηκα να δώσω κ τώρα μιας κ τα έχω

Πολλές καλησπέρες μανουλες!!! Για τα βιβλία σας τα έχω κρατημενα στείλτε μου μήνυμα πμ για να κανονισουμε να σας τα δώσω μες στο σκ :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...