Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα!αποφασισα να αγορασω ring sling για τον ομορφο που ερχεται αλλα εχω μπερδευτει..ειμαι αναμεσα στο αστερακι και στον babylonia..θα με ενδιεφεραν πολυ οι αποψεις σας!

Διαφημίσεις

εγω απο το αστερακι ειχα παρει!!! μια χαρα sling ητναε!! κ το ευχαριστηθηκαμε!!

αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση ητανε η κοπελα που τα φτιαχνει!!! πολυ εξυπηρετικη και παντα προθυμη να βοηθησει σε οτι χρειαστεις!!!!!

Το babylonia είναι αυτό; http://www.babylonia.be/product.php?main_id=29&sub_id=34〈=ENG

Στο ρινγκ σλινγκ που σου βάζω πιο πάνω, αυτό που παρατηρώ είναι ότι ο τροπος που είναι ραμμένοι οι κρίκοι, είναι για να το φοράς με τους κρίκους αρκετά χαμηλά. Αυτό ίσως θα σε δυσκολεύει στην κίνηση του χεριού. Επίσης αν τοποθετήσεις το ύφασμα πάνω στον ώμο και όχι στο στργγυλό μέρος του ώμου θα σε κουράζει πολύ. Δεν έχω δοκιμάσει όμως το babylonia και δεν ξέρω. Κι εγώ αστεράκι έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένη, αν και προτιμώ το mei-tai. στα συν του αστεράκι είναι ότι είναι και ελληνικό προϊόν.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

Τα αστεράκια έιναι από κάθε άποψη τέλεια!

Και η Στέλλα που τα φτιάχνει με πολλή αγάπη θα σε βοηθήσει πάντα σε ό,τι και αν χρειαστείς, θα σου λύσει κάθε απορία.

Έχω 1 ρινγκ-σλινγκ και 1 μει ται αστεράκια και είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Και τώρα που τα δικά μου παιδιά μεγάλωσαν τα έχω δώσει στον αδερφό μου και το after sales service της Στέλλας συνεχίζεται και στις δικές τους απορίες! :)

Για τα babylonia δεν έχω ιδέα...

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

αστερακι κι εγω...ring sling και mei tai..ειμαι τρομερα ευχαριστημενη και απο τα προιοντα και απο την δημιουργο τους...

Το ring sling με βολεψε μεχρι που η μικρη εγινε 4 μηνων...επειδη ομως ηταν και ειναι ενα μεγαλοσωμο παιδι και η μεση μου ειναι ευαισθητη μετα με βολεψε τρελλα το mei tai..το οποιο χρησιμοποιω ακομη και τωρα που ειναι 25 μηνων και 15 κιλα καμια φορα που χρειαζεται!!

αστερακι κι εγω...ring sling και mei tai..ειμαι τρομερα ευχαριστημενη και απο τα προιοντα και απο την δημιουργο τους...

Το ring sling με βολεψε μεχρι που η μικρη εγινε 4 μηνων...επειδη ομως ηταν και ειναι ενα μεγαλοσωμο παιδι και η μεση μου ειναι ευαισθητη μετα με βολεψε τρελλα το mei tai..το οποιο χρησιμοποιω ακομη και τωρα που ειναι 25 μηνων και 15 κιλα καμια φορα που χρειαζεται!!

Δλδ ο δικος μου που χρονιζει οπου ναναι και ειναι σχεδον 9μιση κιλα, θαναι οκ μεσα στο mei tai? Το εχω αφησει και δεν το χρησιμοποιω μηνες τωρα.

h0MYp3.png

• 2 weeks later...
Δλδ ο δικος μου που χρονιζει οπου ναναι και ειναι σχεδον 9μιση κιλα, θαναι οκ μεσα στο mei tai? Το εχω αφησει και δεν το χρησιμοποιω μηνες τωρα.

φυσικα και θα ειναι ok..εδω δεν εχει προβλημα η δικια μου!!Το θεμα ειναι να αντεχεις κι εσυ...εγω το χρησιμοποιω σε εξαιρετικες περιπτωσεις και οχι συνεχεια πλεον.Ειμαστε και μεγαλες τωαρ,προτιμαμε περπατημα..χαχα

σε λιγες μερες θα αποκτησουμε κ εμεις το μαι ται μας!!! ανυπομονω γιατι το κοριτσακι μου ειναι χαδιαρα κ ολο αγκαλιτσες θελει...κ εμενα βεβαια δεν με χαλαει αρκει να ειναι τα χερια μου ελευθερα για να πιω εναν καφε κ να ψωνισω με την ησυχια μου... βεβαια μ'αρεσει κ το σλινγκ αλλα δεν ξερω μηπως με κουραζει επειδη δεν εχω συνηθισει απο την αρχη να την κουβαλαω...υπαρχει καποια μανουλα που να μην το ειχε απο την αρχη το σλινγκ κ να το βολευτηκε οταν το μωρακι ηταν λιγο μεγαλουτσικο??

Xc60p3.png ghL0p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας. Ενδιαφέρομαι να κάνω δώρο σε μια φιλή που θα γενήσει σύντομα ενα μάρσιπο. Το πρόβλημα μου είναι τι να διαλέξω ανάμεσα σε σλινγκ ή μει ται, και αυτό γιατί η φίλη μου είναι αρκέτα γεματούλα-στρουμπουλί . Αν κάποια έίναι και αυτή στρουμπουλούλου θα ήθελα τη γνώμη της. Ο μπαμπάς μας για παράδειγμα που έχει κοιλιά δεν τον βόλευε το σλίγκ καθόλου.Περιμένω τις απαντήσειςσας.

Αν μπορεις να περιμενεις ενα μηνα θα σου λυσω εγω την απορια!!σημερα εκανα παραγγελια ring sling..και δεν με λες κορμαρα ουτε κατα διανοια πλεον( :-(:-( ) παντως απο οτι ειδα στο "αστερακι" στα σλινγκ εχει μεγεθη..και διαλεξα το μεγαλο για να ειμαι σιγουρη κ ανετη...