Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπαθώ, προσπαθώ, προσπαθώ....

Recommended Posts

Πάντα προσπαθούσα να τα βγάζω πέρα στα δύσκολα και να μην το βάζω κάτω. Την τελευταία εβδομάδα δεν είμαι καλά. ϊσως και μόνο που θα γράψω τον "πόνο" μου να νιωσω καλύτερα.

Πριν μια εβδομάδα έπεσα και ράγισα το γόνατό μου. ¨Ενα γόνατο που πριν τρια χρόνια σε τροχαίο με μηχανάκι είχα ρίξη πίσω χιαστού και σπάσιμο. Μου είχε πάρει 1 χρόνο να συνέλθω (από τσκωμό ορθοπεδικού με φυσικοθεραπευτή ) και έχω πλέον και ευαισθησία και στο άλλο γόνατο. Πάντα πρόσεχα τα παπούτσια μου, να μην κουράζομαι, να γυμνάζω τετρακέφαλό. Στην εγκυμοσύνη ολα καλά. Τώρα φοβάμαι τι θα γίνει οταν βγάλω το νάρθηκα. Ευτυχως έχει έρθει η μαμα μου αυτές τις μέρες, αλλά μετά θα είμαστε παλι τελείως μόνοι.

Φοβαμαι για το αν θα μπορώ να παίζω το ίδιο καλά με τη μικρή μου

Σεπτέμβρη αρχίζω και δουλεια

Προσπαθώ να συνηθίσω και ημισκληρους φακούς επαφής, γιατι έχω κερατόκωνο (μια παθηση στα μάτια). Και κουτσή... και στραβή

Προσπαθώ να προσαρμοστώ σε ένα νησί που μου φαίνεται αφιλόξενο και μου έχουν τύχει του κόσμου τα στραβά

Παλεύω και με ένα μεταπτυχιακό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Η υγεια τελικά είναι από τα πιο σημαντικά πράγμα τα στη ζωή μας. Ξέρω πως θέλω πάλι να περπατάω χωρίς να πονάω και σίγουρα δεν θα αφήσω να με πάρει από κάτω.

Αλλά όταν είμαι όρθια και έρχεται η μικρή για αγκαλιτσα μου έρχεται να βάλω τα κλάματα

Διαφημίσεις

Matri μου το μόνο που χρειάζεται ειναι να αλλάξεις ψυχολογία και στάση ζωής. Όλα αυτά που λες διορθώνονται και ειναι περαστικά....που να δεις άλλα χειρότερα...να δεις γονείς με αρρωστα παιδάκια...να εισαι ευγνώμων για αυτά που έχεις και για την κορούλα σου. Μολις συνειδοτηποιήσεις πόσο τυχερή εισαι όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Amita Motion Χορηγός Θετικής Ενέργειας :lol::lol::lol::lol::lol:

matri

όλοι μας λυγίζουμε κάποιες στιγμές από αυτά που μας συμβαίνουν.

Τις περισσότερες φορές που μου συμβαίνει αυτό, κοιτάω τον γιο μου, τον βλέπω υγιή, χαρούμενο να τρέχει και να παίζει και παίρνω δύναμη. Ε, κι αν δεν μπορείς να σηκώσεις την κορούλα σου αγκαλιά, κάτσε στον καναπέ ή στο κρεβάτι και κράτησέ την εκεί. Επίσης να θυμάσαι ότι τα παιδάκια καταλαβαίνουν τα πάντα και σίγουρα η μικρή καταλαβαίνει το λόγο που δεν την παίρνεις αγκαλιά.

Τα παιδιά τα νιώθουν όλα καλά!!

Όσο για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, επειδή κάνω κι εγώ μεταπτυχιακό εκεί, ξέρω ότι μπορείς να κάνεις αίτηση να σταματήσεις για έναν χρόνο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά ίσως μπορείς να ασχολείσαι με το μεταπτυχιακό σου.

Σου εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα, όλα περαστικά, και να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να μπορ΄σεις να πάρεις την μικρούλα σου αγκαλιά.Να έχεις θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!!

Διαφημίσεις

Μην το βάζεις κάτω!!!Μια καλή υγεία ακολουθεί και μιας καλής ψυχολογίας!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα, αλλά μαζί με το γόνατο ελπίζω να στρώνει κάθε μέρα και το ψυχολογικό!!!

Να παίρνεις δύναμη από την μικρούλα σου!!!! :D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

εγω δε θα σου πω να νοιωσεις καλα...καθε ανθρωπος καποια στιγμη λυγιζει. τον παιρνει απο κατω. και ξερω πολυ καλα τι σημαινει κατεστραμενα γονατα. εχεις καθε δικαιωμα να νοιωσεις ασχημα. ΑΛΛΑ μην το αφησεις να σε καταφαει...παρε 2-3 μερες και μην νοιωσεις χειροτερα επειδη σε εχει παρει απο κατω. ειναι λογικο να στεναχωριεσαι...μαζευε την αγαπη που σου δινουν οι δικοι σου ανθρωποι, απολαυσε λιγο τις περιποιησεις τους, ΜΗΝ νοιωθεις ενοχες επειδη δε μπορεις να ασχοληθεις οσο θα ηθελες με το παιδι σου. ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ. οταν θα γεμισεις απο την αγαπη των δικων σου τοτε θα νοιωσεις καλυτερα και πιο δυνατη να συνεχισεις.... και να εισαι σιγουρη οτι θα τη βρεις τη δυναμη οσο δυσκολο κ αν σου φαινεται τωρα....

περαστικα σου....

Ευχαριστώ πολύ, πολύ για τα καλά σας λόγια. Σίγουρα είναι μια δύσκολή περίοδος που δεν μπορεί θα περάσει. Έχω μάθει να ζω με τα "κουσούρια" μου και δεν γκρινιαζω.

Απλά ένιωσα σαν να με έσμπρώξαν και έπεσα πάλι στην χαράδρα, την οποία με κόπο είχα ανεβεί μετά το τροχαίο. Και τώρα παλί από την αρχή.

Και τώρα που έχω και μικρό παιδί, δεν μπορώ να πω κάθομαι στον καναπέ και ξεκουράζομαι. Ευτυχώς είναι ακόμα η μαμά μου εδώ,( αλλά όχι για πολύ) και ο άντρας μου βοηθάει .

Και πάλι ευχαριστώ. Η ψυχολογια μου είναι ήδη καλύτερα