Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ωραριο Παιδικου Σταθμου / ΕΣΠΑ???

Recommended Posts

Καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι συνηθισμενο να μειωνεται το ωραριο ενος παιδικου σταθμου τους καλοκαιρινους μηνες.

Μας ενημερωσαν σημερα οτι η παραλαβη του παιδιου θα γινεται μιση ωρα αργοτερα και η παραδοση 1 ωρα νωριτερα (συνολικα σχεδον 1 1/2 ωρες λιγοτερες την ημερα).

Μαλλον και αυτο ειναι αποτελεσμα του ΕΣΠΑ (ο γιος μου ειναι με τοποθετημενος μεσω του ΕΣΠΑ σε ιδιωτικο σταθμο)...

Αυριο θα τηλεφωνησω στον σταθμο καθως τα μαντατα ηρθαν σημερα...

Ευχαριστω,

Διαφημίσεις

καλησπερα

δεν εχει καμια σχεση το εσπα και εμεις που παμε μεσω εσπα δυο χρονια πια παιδικο δεν μας εχουν μειωσει καμια ωρα παραμονης,,,,ειναι δημοσιος βεβαια αλλα οχι μειωση ωραριου δεν εχει γινει

σιγουρα δεν εχει σχεση το εσπα παντως,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι συνηθισμενο να μειωνεται το ωραριο ενος παιδικου σταθμου τους καλοκαιρινους μηνες.

Μας ενημερωσαν σημερα οτι η παραλαβη του παιδιου θα γινεται μιση ωρα αργοτερα και η παραδοση 1 ωρα νωριτερα (συνολικα σχεδον 1 1/2 ωρες λιγοτερες την ημερα).

Μαλλον και αυτο ειναι αποτελεσμα του ΕΣΠΑ (ο γιος μου ειναι με τοποθετημενος μεσω του ΕΣΠΑ σε ιδιωτικο σταθμο)...

Αυριο θα τηλεφωνησω στον σταθμο καθως τα μαντατα ηρθαν σημερα...

Ευχαριστω,

νομιζω οτι δεν επιτρεπεται αυτο...

3 χρονια στελνω τα παιδια μου σε παιδικους του εσπα ,ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο....

αλλα δεν ξερω παλι,τι να πω

εαν επαιρνες στα κεντρικα ενα τηλεφωνο;;;;;

μάλλον ο σταθμός θέλει να κάνει περικοπές μου φαίνεται... θα μειώνονται και τα παιδάκια λόγω καλοκαιριού και σκέφτεται να βγάλει κανένα φράγκο.

Καλημερα,

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Η αναφορα στο ΕΣΠΑ εγινε με ειρωνικο τροπο επειδη μας εχουν πει οτι "εσεις απο το ΕΣΠΑ που ερχοσαστε τζαμπα"....

Προς το παρον δεν ξερουμε τι θα γινει, η ενημερωση εγινε μεσω του οδηγου του σχολικου. Επισημα τιποτα για ευνοητους λογους....

Ναι, θα τηλεφωνησω στο ΕΕΤΑΑ. Αλλωστε φανταζομαι πως το ωραριο που υπηρχε στις αρχικες πληροφοριες πρεπει να τηρηθει.

Ευχαριστω και παλι,

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Η αναφορα στο ΕΣΠΑ εγινε με ειρωνικο τροπο επειδη μας εχουν πει οτι "εσεις απο το ΕΣΠΑ που ερχοσαστε τζαμπα"....

Προς το παρον δεν ξερουμε τι θα γινει, η ενημερωση εγινε μεσω του οδηγου του σχολικου. Επισημα τιποτα για ευνοητους λογους....

Ναι, θα τηλεφωνησω στο ΕΕΤΑΑ. Αλλωστε φανταζομαι πως το ωραριο που υπηρχε στις αρχικες πληροφοριες πρεπει να τηρηθει.

Ευχαριστω και παλι,

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το ωραριο ισχυει ως εχει, ειδάλλως επρεπε να δηλωνει οτι αλλο θα ισχυει για το χειμωνα και αλλο για το καλοκαιρι.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012 Παναγιώτης 02.02.2015

Καλημερα,

Ευχαριστω και παλι,

τζαμπαααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;

3500 ευρω χρεωνεται το καθε παιδι!!!

αυτοι δεν παιρνουν τιποταααααααα;;;;;;;

μας κοροιδευουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το ωραριο ισχυει ως εχει, ειδάλλως επρεπε να δηλωνει οτι αλλο θα ισχυει για το χειμωνα και αλλο για το καλοκαιρι.

ετσι ακριβως,για να κανουν κ οι γονεις τα κουμαντα τους!!

"ερχοσαστε τζαμπα" εννοει οτι εγω ως γονιος δεν πληρωνω τιποτα...

Το ΕΣΠΑ τους δινει 3800/παιδι (εαν υπαρχει σχολικο).

Μας κοροιδευουν ειναι το λιγοτερο....Τηλεφωνο στο ΕΕΤΑΑ αυριο πρωι-πρωι.

τζαμπαααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;

3500 ευρω χρεωνεται το καθε παιδι!!!

αυτοι δεν παιρνουν τιποταααααααα;;;;;;;

μας κοροιδευουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

μιας και θα παρεις δε ρωτας ποτε περιπου θα γινει η επομενη προσκληη για τις μαναδες για τη φετινη χρονια???με βλεπω να τρεχω απο το χωριο

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

εννοειτε κ εγω δεν πληρωνω,αλλα τα παιρνουν κανονικα......

ακους εκει :εσεις που δεν πληρωνετε;;;;

μια καταγγελια που θελουν !!!!!αλλα ευτυχως εμεις τελευταιος μηνας......απο σεπτεμβριο νηπια!!!!!!!

μιας και θα παρεις δε ρωτας ποτε περιπου θα γινει η επομενη προσκληη για τις μαναδες για τη φετινη χρονια???με βλεπω να τρεχω απο το χωριο

μπορειτε να το μαθετε κ απο το ιντερνετ...

νομιζω κατα της 20;;;;εαν μαθω κατι θα σας πω κ εγω!!!!!

μπορειτε να το μαθετε κ απο το ιντερνετ...

νομιζω κατα της 20;;;;εαν μαθω κατι θα σας πω κ εγω!!!!!

περσυ βγαλανε 20/06 τη προσκληση για τους σταθμους και τρεχαμε θυμαμαι μεσα στον ιουλιο μετα για τα χαρτια,,,,ελα που φετος μαλλον μια βδομαδα που θα καταφερουμε να φυγουμε το κοβω να ειναι αυτη,,,και εγω το ιντερνετ κοιταω αλλα εκει που παω δεν εχει ιτερνετι :lol::lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

περσυ βγαλανε 20/06 τη προσκληση για τους σταθμους και τρεχαμε θυμαμαι μεσα στον ιουλιο μετα για τα χαρτια,,,,ελα που φετος μαλλον μια βδομαδα που θα καταφερουμε να φυγουμε το κοβω να ειναι αυτη,,,και εγω το ιντερνετ κοιταω αλλα εκει που παω δεν εχει ιτερνετι :lol::lol::lol::lol:

ναι ,γι αυτο κατι θυμαμαι........

ααααααααααααα

δεν εχεις κανεναν συγγενη,καμια αδερφη να παει να παρει τα χαρτια,για τα δικαιολογητικα;;;;;;

αλλα παλι πιστευω θα προλαβεις,μια εβδομαδα θα λειψεις!!!!!!

ναι ,γι αυτο κατι θυμαμαι........

ααααααααααααα

δεν εχεις κανεναν συγγενη,καμια αδερφη να παει να παρει τα χαρτια,για τα δικαιολογητικα;;;;;;

αλλα παλι πιστευω θα προλαβεις,μια εβδομαδα θα λειψεις!!!!!!

ναι αμε εδω για γαλα για τα παιδια οταν ειμασταν και οι 4 με γαστρεντεριτιδα το χειμωνα δε πηγανε και ετρεχε ο αντρας μου χαπακωμενες μη παθει και τιποτα στο δρομο λες να πανε τωρα???:twisted::twisted::twisted::twisted:αστο ,,,,θα δω πανω κατω τι χρειαζεται και το πολυ πολυ να τα στειλω με ταχυδρομειο,,,,,καπως ετσι δε κανουν και αυτες που μενουν εκτος αθηνων?:?:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

ναι αμε εδω για γαλα για τα παιδια οταν ειμασταν και οι 4 με γαστρεντεριτιδα το χειμωνα δε πηγανε και ετρεχε ο αντρας μου χαπακωμενες μη παθει και τιποτα στο δρομο λες να πανε τωρα???:twisted::twisted::twisted::twisted:αστο ,,,,θα δω πανω κατω τι χρειαζεται και το πολυ πολυ να τα στειλω με ταχυδρομειο,,,,,καπως ετσι δε κανουν και αυτες που μενουν εκτος αθηνων?:?:

οπως εγω!!!!χαχαχ!!με το ταχυδρομειο τα στελνω......τι να πω,ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!ααααααααααα,εκει που θα εισαι εαν ειναι ξενοδοχειο θα εχει ιντερνετ,εαν οχι σε κανενα ιντερνετ καφε.........παντως πιστευω θα προλαβεις,δεν θα ειναι μονο για μια εβδομαδα.......γιατι δεν πας απο τωρα να ετοιμασεις πιστοποιητικα γεννησεως,οικογ,καταστασης,ταυτοτητα κ τετοια;;;;;;;;πανω -κατω τα μισα αμα κανεις,θα εισαι πιο ανετη!!!!!!!!

οπως εγω!!!!χαχαχ!!με το ταχυδρομειο τα στελνω......τι να πω,ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!ααααααααααα,εκει που θα εισαι εαν ειναι ξενοδοχειο θα εχει ιντερνετ,εαν οχι σε κανενα ιντερνετ καφε.........παντως πιστευω θα προλαβεις,δεν θα ειναι μονο για μια εβδομαδα.......γιατι δεν πας απο τωρα να ετοιμασεις πιστοποιητικα γεννησεως,οικογ,καταστασης,ταυτοτητα κ τετοια;;;;;;;;πανω -κατω τα μισα αμα κανεις,θα εισαι πιο ανετη!!!!!!!!

Καλησπερα,

Εχω παρει πολλες φορες τον τελευταιο καιρο.Την σλλη εβδομαδα δειτε κατα την Τεταρτη. Δευτερα τριτη θα βγαλουν για τις δομες. Αν ειμαστε τυχερες φαινεται οτι θα μπουν φετος και αλλες.Αν βρηκαν τα λεφτα που ψαχνανε. 1-2 μερες μετα θα βγουν για εμας. Το περιεργο φετος ειναι οτι οπως μου ειπαν θα κανουν μια ....παρεμβαση στα εισοδηματικα κριτηρια..Δηλ.αυτοι που εχουν πανω απο 30 ή 40χιλ δεν ξερω ποσο μπορει και να ειναι ραδιο αρβυλα δεν θα παιρνουν το μπονους των μοριων που θα βγαινει απο τον τυπο α/ε χ 100/12. Τι να πω και εγω μεγαλη αγωνια εχω.

Μακαρι να εχουν και αλλες δομες. Το ποσο φετος ειναι 3500 μου ειπε ενας σταθμος τωρα και αυτοι ειναι επιφυλακτικοι γιατι καθυστερουσαν τις πληρωμες μακαρι για ολες τις μανουλες να ειμαστε τυχερες....:P Γιατι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:oops:

kalhmera,

kai kataggelia na kaneis ston forea, apo oti katalaba milwntas mazi toys, o foreas 8a toys kanei th moyrh "kreas".

Sustash 8a tous kanei...

συσταση θα τους κανιε μπορει αλλα του χρονου μπορει να μη τους ξαναδεχτει στο προγραμμα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Κορίτσια αν κάνεις καταγγελία ο σταθμός δεν θα πάρει τα χρήματά του και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Το λέω γιατί το αντιμετώπισα πέρυσι τέτοια εποχή που μας ενημέρωσαν ότι το σχολείο κλείνει:shock::shock::shock:

Φυσικα στο άκουσμα αυτό έγινε π α ν ι κ ο ς.... Και λίγα λέω.

Μετά μας είπαν ότι θα μειωθούν οι ώρες. Αυτο που λες κι εσύ. Ότι δηλαδή θα πρέπει τα παιδια να τα πέρνουμε κατα τις δυο..... χ α μ ο ς.

Τέλος κάτι κάνανε με τα σχολικά και τα παιδάκια μας ήταν μια ώρα στο δρόμο.

Τεσπα νομίζω ότι κάποιες μαμάδες έκαναν καταγγελία αλλα αυτο που μου έμεινε ήταν ότι αυτός έτρεμε γιατί υπήρχε περίπτωση να μην πάρει τα χρήματά του.

Πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες που δήλωσε εώς το τέλος του Ιουλίου. Μην τον αφήσεις. Απαίτησε αυτό που έχει συμφωνηθεί.

....και μην ξανακούσει ότι εμείς πάμε τσάμπα:twisted::twisted::twisted:

• 2 weeks later...
απο που μαθαινουμε ποιοι ειναι οι ιδιωτκοι που μπορουμε να δηλωσουμε μεσω εσπα;

θα περιμενεις 4/7 να βγουν οι προσωρινοι πινακες.

τελικοι στισ 12/7