Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθεια!Βαφτιση το Σεπτεμβρη

marianna123

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!Βαφτίζω τη δεύτερη κορούλα μου τέλος Σεπτέμβρη και θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις ιδέες σας..αρχικά έλεγα να επιλέξω ως θεμα τη φραουλα αλλά τωρα αρχίζω να σκεφτομαι ότι ως θεμα δεν είναι τόσο..φθινοπωρινό!

Τι άλλο θα μπορούσα να επιλέξω?Γνωρίζετε κάποια links να μου προτείνετε?Να σημειώσω ότι στην πρώτη μου κόρη είχα ως θεμα τις νεραιδες οπότε θελω να είναι κάτι διαφορετικο και ως χρωματα και ως θεματολογία..

Περιμένω τις ιδέες σας...

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων..

Διαφημίσεις

εμενα μ'αρεσει το θεμα που σκεφτηκες και δεν θα με πειραζε καθολου και ας ειναι εκτος εποχης:Pμπορεις να ψαξεις στο διαδικτυο εχει τοσα πολλα θεματα.θα σου στειλω πμ γιατι αν το γραψω εδω δεν ξερω μηπως θεωρηθει διαφημιση.εμενα αυτη η κοπελα θα μου φτιαξει τα παντα για το γαμο και τη βαφτιση απο τις μπομπονιερες μεχρι καποια πραγματα για στολισμο και μου εχει πει και πολλες ιδεες.ειμαι πολυ ευχαριστημενη και ειναι και οικονομικη.:-)

θα συμφωνήσω πως οι φράουλες είναι σουπερ και ας ειναι εκτός εποχης, χεχεχεχε

(Μπορεί να είναι πρώιμες ή όψιμες οι δικές σου, όπως το δει κανείς...)

σεπτέμβρης = φθινόπωρο = βροχες ( λέμε τώρα...) = ουράνιο τόξο

νομίζω πως μόνο του σα θέμα είναι μια χαρά αλλα ίσως σε παιδέψει καθώς δεν είναι συνηθισμένο ,ομώς θα ταίριαζε και σε συνδυασμό με πεταλούδες ή πουλάκια ,θα είχε ωραία ζωηρα χρώματα και θα μπορούσε να δωσει πολύ ωραία αποτελέσματα.

βρήκα και αυτό σχετικά

http://art-makes-me-happy.blogspot.gr/2009/09/blog-post.html

νομιζω οι φραουλεσ ειναι οτι πρεπει ζωηρο χρωμα μεγαλη ποικιλια σε μπομπονιερες και ο στολισμοσ θα ειναι εντυπωσιακος!!!σκεψου και αλλα φρουτα πχ λεμονι κερασια πορτοκαλι πχ λευκο πορτοκαλι δεν ειναι κακο!!θα μυρισει ο τοποσ!!!

Καλησπέρα μανούλες!Βαφτίζω τη δεύτερη κορούλα μου τέλος Σεπτέμβρη και θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις ιδέες σας..αρχικά έλεγα να επιλέξω ως θεμα τη φραουλα αλλά τωρα αρχίζω να σκεφτομαι ότι ως θεμα δεν είναι τόσο..φθινοπωρινό!

Τι άλλο θα μπορούσα να επιλέξω?Γνωρίζετε κάποια links να μου προτείνετε?Να σημειώσω ότι στην πρώτη μου κόρη είχα ως θεμα τις νεραιδες οπότε θελω να είναι κάτι διαφορετικο και ως χρωματα και ως θεματολογία..

Περιμένω τις ιδέες σας...

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων..

Η φραουλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και πολυ κοριτσιστικη. Επίσης ειναι τελειως off season και πολυ φορεμενη. Αν θελεις να το δεσεις με την εποχή, και αφου το ξεκινησες με φρουτα... γύρνα το στο σταφύλι. Το ξερω οτι δεν ειναι τοσο χαριτομενο όσο η φραουλα ούτε τοσο κοριτσιστικο αλλά ειναι πρωτότυπο και σου ανοιγει ορίζοντες για την όλη διοργάνωση. Μπομπο με μπουκαλακια με γλυκο κρασι, ή γλυκο του κουταλιου σταφύλι ή ακομα και μουστοκουλουρα (λεμε τωρα) διακοσμηση στα τραπεζια με φρεσκα σταφυλια σε καλαθια, κικτρινα ή κοκκινα χρωματα για να ειναι και χαρουμενο...μεχρι και ντολμαδακια στο menu.

Διαφημίσεις

εμένα προσωπικά μου αρέσει η ιδέα και δεν έχει πολυχρησιμοποιηθεί όπως η πριγκήπισσα,η νεράιδα κ.λ.π.Επίσης μου άρεσε πολύ και θέμα cupcakes που πηγα σε μία βάπτιση ,που είχε μπομπο cupcakes μαγνητάκια κρεμασμένα σε πουγκάκια σε χρώματα ροζ,κοκκινο,λευκό,καφέ και διαφορετικές κορδέλες,και βαζάκια cupcakes τυλιγμένα σε τούλι και γεμάτα με ζαχαρωτά .Αυτά τα είχε σε τρίπατους δίσκους στολισμένα.Τα χρώματα ήταν ποικίλα.Ροζ,κόκκινο,κίτρινο,καφέ μία πολυχρωμία που έδενε τρομερά όμως.Φανταστικό τραπέζι ευχών που ακόμα και το βιβλίο ήταν σε τέτοιο σχήμα.Ο στολισμός των σκαλιών είχε μπάλες μπαμπού γεμάτες με πολύχρωμες κορδέλες και η κολυμπήθρα με δύο μπουκέτα πολύχρωμα λουλούδια δεξιά αριστερά και είχε ύφασμα ροζ κοκκινο.Ήταν μία από τις καλύτερες βαπτίσεις που έχω πάει.

Για μένα Σεπτέμβρης σημαίνει... Βack to school...

προσκλητήρια... στο στυλ των παλιών μπλε τετραδιών και μέσα μία παιδική ζωγραφιά και χειρόγραφα οι λεπτομέρειες

μπομπονιέρες... κασετίνες με μπογιές για τους μικρούς...

τραπέζι στολισμού με γυαλιστερά κόκκινα μήλα...

χρώματα... μπλε, άσπρο, κόκκινο...

κάπου έχω κρατήσει και διάφορα links με ιδέες οπότε αν θέλεις πες μου

Για μένα Σεπτέμβρης σημαίνει... Βack to school...

προσκλητήρια... στο στυλ των παλιών μπλε τετραδιών και μέσα μία παιδική ζωγραφιά και χειρόγραφα οι λεπτομέρειες

μπομπονιέρες... κασετίνες με μπογιές για τους μικρούς...

τραπέζι στολισμού με γυαλιστερά κόκκινα μήλα...

χρώματα... μπλε, άσπρο, κόκκινο...

κάπου έχω κρατήσει και διάφορα links με ιδέες οπότε αν θέλεις πες μου

Παρα πολυ ωραια ιδεα παρα πολυ πρωτοτυπο!!! Μπραβο σου!! RESPECT!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Λοιπόν!Τα προκλητήρια είναι έτοιμα και hand-made, τις μπομπονιερες τις παρηγγειλα (χιονομπαλα-φραουλοπαιδα για τους μεγαλους και φραουλορακέτες για τους μικρούς) και μενει το ευχαριστηριο..πείτε καμια ιδέα!!!!!!!!!!

μπορεις να φτιαξεις μονη σου και σοκολατιτσες μικρες με εκτυπωμενο το θεμα σου και θα σου ερθει και οικονομικα για γλυκακι

βαλτες μεσα σε φραουλοπουγκια και μοιρασε τα

δες σχετικα με σοκολατακια http://www.eshopgamouvaptisis.gr/

Έχω ξεκινησει και φτιαχνω τρισδιαστατη φραουλα απο χαρτονι με πατρον και βγαινει πολύ ωραία!έχω κολλήσει όμως στο κειμενακι που θα βαλω μεσα για ευχαριστηριο..καμια ιδέα???